Saçınızın Neye İhtiyacı Olduğunu Biliyor musunuz?

Writer: NYX Magazine

Date: 03/02/2023

PAYLAŞ

Düzenli bakım, saçlarımızın ihtiyaç duyduğu canlılığı ve parlaklığı sağlar fakat saç bakımı denildiğinde deneyebileceğiniz yüzlerce ürün olduğunu biliyor musunuz? Her türlü saç ihtiyacına ve saç tipine yönelik bakım ürünleri bulabilirsiniz. Son zamanlarda revaçta olan doğal ve vegan ürünlerle birlikte seçenekler bir hayli çok. Saçlarınıza iyi gelecek ürün tavsiyelerimizi derledik.



Bitkilerden Gelen Güç Harrem Hair Care Tonic

Harrem, bitki suları ve E vitamininin gücünü yeni saç toniğinde birleştirerek günlük saç bakımında en büyük destekçiniz oluyor. İçeriğindeki Mersin bitkisinin hücre yenileyici ve dokuları onarıcı etkisi sayesinde saç derisinin yenilenmesine katkı sağlayan Harrem Hair Care Tonic, saç bakım rutininizin ayrılmaz bir parçası olacak. Birbirinden değerli bitki suları (hidrosoller) ve E vitamini kullanılarak zenginleştirilen Harrem Hair Care Tonic, saçların güçlenmesini ve sağlıklı görünmesini destekliyor.

Tüm saç tipleri için uygun olan ve düzenli kullanımda canlı ve parlak bir görünüm sağlayan Hair Care Tonic, saçları çevresel koşulların olumsuz etkilerine karşı koruyor. Bitki sularının arındırıcı gücü ile saç ve saç derisini rahatlatan Harrem Hair Care Tonic, kepek oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.

Harrem Hair Care Tonic 5 In 1 E Vitaminli Saç Ve Sakal Bakım Tonigi 50ml : 199,90 TL


10 Üründen Oluşan Olaplex Serisi

Olaplex’in dünyada her 3 saniyede bir tane satan benzersiz ürünü N°3 Hair Perfector, boya, ısı, güneş ve çevresel faktörlerden dolayı yıpranmış ve hasar görmüş tüm saçları patentli bağ oluşturma teknolojisi Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate ile gözle görülür şekilde güçlendirirken saçlarınızda mucizevi sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Fiyat: 759 TL

Olaplex’in patentli bağ oluşturma teknolojisine sahip şampuanı N°4 Bond Maintenance Shampoo, her yıkamada saçları daha parlak ve sağlıklı hale getirirken yüksek oranda nemlendirici içeren özelliğiyle saç kırılmalarını azaltıyor, kabarmayı ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı oluyor. Fiyat: 759 TL

Ultra besleyici, şekillendirici ve onarıcı bakım yağı Nº 7 Bonding Oil, yağlı bir görünüm bırakmadan saçları onarıyor, yeniliyor ve elektriklenmeyi en aza indiriyor232 dereceye kadar UV/ısı koruması sağlayan Nº 7 Bonding Oil, saç yapısını güçlendirirken parlaklığı, yumuşaklığı ve renk canlılığını önemli ölçüde arttırıyor.

Olaplex N°3 Hair Perfector : 759 TL

Olaplex N°4 Bond Maintenance Shampoo : 759 TL

Olaplex Nº 7 Bonding Oil : 759 TL


Olga Cola Milano Revitalizing Shampoo

Hepimiz saçı canlandıran, besleyen, ilk gençlik çağımızdaki gibi gür ve saç derisine en iyi gelen şampuanın peşindeyiz. İtalya’nın önde gelen tıbbi biyoteknoloji uzmanı Olga Cola’nın kendi adını taşıyan markası için yıllar süren Ar-Ge ile ürettiği Olga Cola Milano Revitalizing Shampoo, yüzde 99.5 doğal içeriğiyle saçların ihtiyaç duyduğu tüm bakımı üstleniyor.

Yüksek kaliteli organik, bitkisel ve biyoteknolojik aktif bileşenler içeren şampuan,

eşsiz bitkisel komplekslerle mat ve yorgun saçları nemlendirmek ve canlandırmak için çalışıyor. İçeriğindeki prebiyotikler saç derisindeki bakterileri güçlendirerek saçı daha güçlü ve esnek hale getiriyor. Hyaluronik asit ise kuru saç derisini onarıyor, daha dolgun saçlar için saç büyümesini artırıyor.

Saçı UV ışınlarından koruyor

LumineBoost teknolojisi saçı zararlı UV ışınlarından korurken, ışığı doğrudan saçtan yayıyor, sonunda saçı parlak ve sağlıklı bırakıyor. Şampuanın ilk uygulandığı andan itibaren saçlar gözle görülür şekilde daha kalın ve ipeksi hale geliyor.

Bitkisel amino asitler, hyaluronik asit, tamanu ve argan yağı, mikrobiyota teknolojisi gibi rafine içeriklerle birleşerek saç telini ilk andan itibaren güçlendirerek, canlandırıyor, besliyor ve saça parlaklık ve yumuşaklık katıyor. Cilt bariyerine uyan yumuşak bir köpük üretiyor, bu da onu yıpranmış saçlar ve hassas saç derileri için de uygun hale getiriyor.

Formüller, “Ultimate Green Biotech System”e yani doğal yenileyici cilt süreçlerini uyararak çalışan botanik aktifler ve yeşil biyoteknolojinin özel bir karışımına dayanıyor.

Olga Cola Milano Revitalizing Shampoo : 575 TL


Dercos Kepek Karşıtı Şampuan

Selenyum DS teknolojisi, mikrobiyom dengesini koruyor. Dermatolojik kontrol altında klinik olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip olan kepek karşıtı ürün; normalden yağlıya dönük, kuru ve hassas saç derisi için uygun seçenekler sunuyor. Selenyum DS teknolojisi ve salisilik asit ile mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı olarak saç derisini temizleyen ve arındıran Dercos Kepek Karşıtı Şampuan’ı, kepek ve hassas saç derisi semptomları için haftada birkaç kez kullanabilirsiniz.

Dercos Kepek Karşıtı Şampuan 400 ML : 374,90 TL


Arkopharma Forcapil Anti-Chute Spray

Fitoterapi’nin dünyaca ünlü markası Arkopharma’nın yıldız ürünü olan Forcapil Anti-Chute Spray’i her gün 15-20 sprey sıkar ve saç derinize masaj yaparak dağıtırsanız, zayıf tüyler uzamaya başlar. Böylece ilk başta ince bir şeftali tüyü elde edersiniz. Ama düzenli kullanmaya devam ederseniz, tüyler saç teli kalınlığına ulaşmaya başlar ve saç tellerinin kalitesi artar.

Saç döngüsü doğal olarak yaş veya mevsimler gibi çeşitli unsurlara göre değişir. Saç sağlıklı olduğunda, saç kütlesinin yaklaşık yüzde 10 ila 15’i dökülme evresinden etkilenir. Forcapil Anti-Chute Spray saçınızın dökülmesinin azalmasına, saçınızın güçlenmesine ve büyümesine destek olmak için aktif bileşenlerden oluşan bir formül sunar. Bambu sapı, saçın yapısal bütünlüğünün korunmasına yardımcı olurken, atkuyruğu ve ısırgan sebum üretimini düzenlemeye destek olur. Keratin liflerinin kurucu bir unsuru olan metiyonin de sağlayan darı ve ginkgo, mikro sirkülasyonu destekler.

Forcapil Anti-Chute Spray : 620 TL


PAYLAŞ