Cilt Bakımında Sadece Yüz Kremi ve Nemlendirici Yeterli Değil

Writer: NYX Magazine

Date: 04/02/2023

PAYLAŞ

Cilt bakım rutininde serumlar önemli bir yer tutuyor. Yoğun nemlendirme, cilt sıkılaştırma, leke oluşumunu engelleme, gözenek sıkılaştırma, cilt gençleştirme, yaşlanma karşıtı koruma, leke tedavisi, akne oluşumunu engelleme ve siyah nokta tedavisi gibi birçok cilt sorununun giderilmesinde kullanılan farklı serum çeşitleri var. Sizin için vazgeçilmez olacağını düşündüğümüz serumlardan bahsetmek istiyoruz.


Cilt Bariyerini Yenileyen La Mer The Concentrate Serum

La Mer’in ilhamını denizin iyileştirici gücünden alan ikonik The Concentrate Serum’u cilt bariyerini yenileyerek cildi güçlendiriyor ve dış etkenlerden koruyor.

Cilde günlük yatıştırma, koruma, güçlendirme sağlayan bu serum aynı zamanda hassas ciltler için de uygun. Süper konsantre Mucize İksirTM içeren formülü sayesinde ise cilt bariyerinin direncini arttırırken, iltihaplı cildi sakinleştirmek için ihtiyaç duyulan nemi de sağlıyor. 

Denizin iyileştirici gücünden gelen güçlü The Concentrate, Mucize İksir™ ile cildin kendi kendini yenilemesine ve gözle görülür belirtileri azaltmaya yardımcı olmak için fermente deniz yosunu içerir. Her uygulamada cildi erken yaşlanmaya sebep olabilecek kirliliğe ve mikro toza karşı korumak için bariyer oluşturur.

La Mer The Concentrate Serum 30 ml : 7,150 TL


The Organic Pharmacy C Vitamini İçeren Serum

The Organic Pharmacy, her geçen gün güçlenen reçetelerine bir yenisini ekliyor. Dünyada lansmanı geçtiğimiz aylarda yapılan HCC7 Ampülleri, üç ayrı üründen alınmaya alışılmış etkiyi tek ürünle, üstelik sadece 7 günde sağlıyor. Eş zamanlı hyaluronik asit, biyo-marine kolajen ve stabilize C vitamini içeren çok güçlü HCC7 Ampülleri; cildinizi 7 günde şarj ederek yeniliyor. İçten dışa cildi yoğun nemlendiren ampüller, nemini kaybetmekte olan ciltlere doping etkisi yapıyor; sıkılaşmasını ve elastikiyet kazanmasını sağlıyor. İçeriği kadar uygulama ve paketlenme formuyla da tazeliğini koruyan yaşlanma karşıtı HCC7 Ampülleri’ni en az 7 gün boyunca gündüz ve gece düzenli kullanmanız öneriliyor.

Advanced Firming HCC7 Ampoules : 2,298 TL


Shiseido Bio – Performance Skin Filler Infill Serum

Mucizevi cilt bakım ürünleriyle cildinizin ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunan Shiseido, Bio Performance Skin Filler Infill Serum ve Full Expansion Serum ile cildinizde adeta dolgu etkisi yaratıyor. Cildinizde hızlı ve etkili iyileşme sağlayan bu özel seri ürünleri, dolgunluk kaybı, ince çizgi görünümünü ve kırışıklıkları azaltıyor. Estetik prosedürlerden alınan ilhamla yaratılan Bio Performance Infill Serum ve Full Expansion serum, cildi yukarı kaldırmaya yardımcı oluyor.

Shiseido Bio – Performance Skin Filler Infill Serum : 6.900 TL


Yves Rocher Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Serum

İçeriğinde bitki kök hücrelerini bulunduran Yves Rocher Gençleştirici ve Yenileyici Serum, cildi yoğun bir şekilde yenileyerek tüm yaşlanma belirtilerini düzeltmeye yardımcı oluyor. Cildin sıkılaşması, dolgunlaşması ve canlanmasını sağlayan bu serum aynı zamanda cilt dokusunu düzelterek kırışıklıkları önlüyor. %95’in üzerinde doğal içeriğe sahip olan, mineral yağ ve parabeniçermeyen Gençleştirici ve Yenileyici Serum geri dönüştürülebilir cam kavanozuyla doğaya saygılı bir cilt bakımı deneyimi sunuyor. Cildinize ışıltılı ve eşitlenmiş bir görünüm kazandırmasının yanı sıra diğer cilt bakım ürünlerinin de etkinliğini arttırıyor.

Yves Rocher Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Serum : 524,93 TL


Vichy Liftactiv Retinol Specialist Derin Kırışıklık Karşıtı Serum

Yaşlanma karşıtı bakım serisi Liftactiv’in en yeni ürünü Liftactiv Retinol Specialist Derin Kırışıklık Karşıtı Serum, Deneyenlerin %100’ünde kırışıklık görünümünde azalma sağlıyor. [1] 

%0.2 saf retinol içeren formülüyle derin kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olurken %1 probiyotik türevleri ile cilde pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor. 

Liftactiv Retinol Specialist Derin Kırışıklık Karşıtı Serum’u günde bir kez, akşamları temiz ve kuru cilde uygulayabilirsiniz. Ürünü ilk hafta haftada 2 gece, sonraki hafta gün aşırı, üçüncü hafta ise tolere edildiği kadar her gece kullanabilirsiniz. Retinol serum kullandığınız geceyi izleyen sabah rutininde ise güneş koruması kullanmayı unutmayın.

Liftactiv kırışıklık ve yaşlanma karşıtı etki için ihtiyacınız olan bakım rutini: 

Adım: Liftactiv Retinol Specialist Derin Kırışıklık Karşıtı Serum 

Adım: Liftactiv Collagen Specialist Yaşlanma Karşıtı Krem

Liftactiv Retinol Specialist Derin Kırışıklık Karşıtı Serum 30 ML : 999,90 TL

PAYLAŞ