Göz Alıcı ve Çekici Dudaklar İçin Doğru Bakım

Writer: NYX Magazine

Date: 05/02/2023

PAYLAŞ

Dudaklar yüzümüzün en göz alıcı ve dikkat çekici bölgesi olduğu gibi aynı zamanda yapısı itibari ile en hassas bölgelerinden biridir. En kolay kuruyan, soğuk havalarda çatlayan ve en zor toparlanan bölgelerden birisidir dudak. Dış koşullardan çok fazla etkilenmesine rağmen doğru bakım yapıldığı takdirde en hızlı etkiyi görebileceğiniz bölgelerden birisi de dudaklardır.

Dudaklarınızın göz alıcı çekiciliğe ve sağlıklı görünüme kavuşması için kullanabileceğiniz ürünlerden bahsetmek istiyoruz size.


La Mer’in Lüks Dudak Bakımı Rutini

Lip Polish dudakları nazikçe pürüzsüzleştiren ve yeniden yapılandıran bir formüldür. Rafine, yenilenmiş bir yüzeyi ortaya çıkarmak için, şeker kristalleri, Marine Micro Mineraller ve deniz kaynaklı peeling maddelerinin bir karışımı olan Mucize İksirTM ile kuruluğu giderir. Lip Volumizer sağlıklı nemlendirme ile dudakları gözle görülür şekilde dolgunlaştırır ve mükemmelleştirir. Lip Balm dudaklara bebeksi yumuşaklıkta sonuçlar için temel bakım sağlar.

Lip Polish : 1390 TL

Lip Volumizer : 1600 TL

Lip Balm : 1390 TL


Polaar The Genuine Lapland Lip Balm

Polaar The Genuine Lapland Lip Balm ilk uygulamadan itibaren dudaklarınızı gözle görülür şekilde nemlendiriyor ve besliyor. İçeriğindeki shea yağı, ayçiçeği ve kayısı yağı ile, soğuk havanın etkisiyle yıpranan dudaklarınızı onarıyor ve koruyor. 

Polaar The Genuine Lapland Lip Balm : 270 TL 


Estee Lauder Pure Color Revitalizing Kristal Dudak Balmı

Baştan çıkarıcı, nemlendirici ve canlandırıcı bu dudak balmları, dudaklarınızı canlandırır ve dolgunlaştırır. Konforlu formülü, dudakları yumuşak ve pürüzsüz tutan onları anında parlak bir renk tonuyla canlandıran besleyici bileşenlerden oluşur.

Estee Lauder Pure Color Revitalizing Kristal Dudak Balmı : 630TL

PAYLAŞ