Güzelliğinizi Vurgulayacak Cilt Bakım Ürünü Önerileri

Writer: NYX Magazine

Date: 09/02/2023

PAYLAŞ

Düzenli olarak cilt bakımı rutini oluşturmak, cilt sağlığının devamlılığı için oldukça faydalıdır. Bu rutini oluşturmanıza katkıda bulunacak , cildin yapısını koruyan, bakımlı ve sağlıklı olmasını sağlayan, doğal ve dermatolojik içeriklerle zenginleştirilmiş ürünlerden bir kaçını sizin için araştırdık.


Le Désiré Night Cream

Gün boyu güneş ışınlarından ve olumsuz hava koşullarından yıpranmış olan cildi canlandırmak ve ciltteki hücre yenilenme sürecine destek veren Le Désiré Night Cream,gece boyunca çalışarak dinlenmiş, tazelenmiş bir cilt oluşumuna imkan verir. Night cream cildinizi yenilerken yaşlanma ve kırışık karşıtı olarak tüm gece boyunca cildinizi nemlendirilmesi ve onarılması için çalışır. Cildi sıkılaştırarak yüz hatlarının daha genç bir görünüme kavuşmasını sağlayan ve siz uyurken yoğun bir şekilde cildinizi canlandırmaya odaklanan Le Désiré gece kremi, sarkmalara karşı da cildi destekler, cildin esneklik kazanmasına yardımcı olur. Cildin kenevir tohumu yağını emmesini hızlandıran “Sugar Cane Squalane “ ve GEM Retinol adlı bileşen içerikleriyle, yeni kırışıkların oluşmasını da engellemeye destek olur. Le Désiré cilt bakım ürünlerinin içeriğinde yer alan GEM Retinol bileşeninin iki kat daha fazla  oranda kullanılmasından dolayı ciltte daha kuvvetli bir yenileme etkisi gösteriyor. GEM Retinol, vücuttaki A vitamini eksikliğini gidermede takviye olarak kullanılmaktadır. Kolajen ve elastin proteinlerini güçlendiren bu vitamin cildin genç görünümünü koruması adına da oldukça etkili. Yurtdışında yapılan klinik test sonuçlarında GEM Retinol’ünün cildi gençleştirdiği, ince çizgi ve kırışıklıkları son derece azalttığı görülmüştür. 

Le Désiré Night Cream: 2.000 TL


MAC Hyper Real Serumizer

Serum-nemlendirici karışımı olan Hyper Real Serumizer, daha pürüzsüz ve yumuşak bir baz oluşturur, cildin doğal, sağlıklı ışıltısını arttırarak cildin bariyerini dengeler, yeniden dokulandırır ve güçlendirir.

Bu hafif formül, makyajın gün boyu taze görünmesini sağlarken makyajla birlikte kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır.

MAC Hyper Real SkinCanvas Balm

Yeni onarıcı etkili nemlendirici, cildi nemlendirirken, pürüzsüzleştirir, yatıştırır ve ciltteki kızarıklık görünümünü önlerken cildin bariyerini güçlendirir ve korur. Avokado ve mango yağı içeren dokusu ile bu formül, nemi 24 saat boyunca hızla emer ve hapseder, cildin makyajla olan uyumunu arttırır.

MAC Hyper Real SkinCanvas Balm 50 ml 990 TL

MAC Hyper Real Serumizer 30 ml 1190 TL


Shiseido Essential Energy Hydrating Cream

Essential Energy nemlendirici krem ’in yenilenen formülü cildinize anından daha sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Bu özel ürün Shiseido ’ya özgü Hyaluronic Acid RED teknolojisi sayesinde cildin nem üretimini harekete geçiriyor ve ince çizgilerin oluşumunu önlüyor. Essential Energy nemlendirici krem cildin kendi doğal hiyalüronik asit üretimini teşvik ediyor ve cildi derinlemesine nemlendiriyor.

Shiseido Essential Energy Hydrating Cream : 1290 TL


Yves Rocher Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Gündüz ve Gece Kremleri

Cildi nemlendiren ve güzelleştiren Yves Rocher Gençleştirici ve Yenileyici Gündüz Kremi cildin pürüzsüzleşmesine ve ışıltı kazanmasına yardımcı oluyor. Nemlendiricidokusu ile ciltte ipeksi ve kadifemsi yumuşaklıkta bir etki bırakırken aynı zamanda cildin sıkılaşmasını sağlıyor. Tüm yaşlanma belirtilerini düzenleyen gündüz kremi güçlü ve canlı bir cilt sunarken aynı zamanda kırışıklık görünümünü de azaltıyor. Paraben, renklendirici ve mineral yağ içermeyen, formülü %93’in üzerinde doğal bileşenlerden oluşan bu krem sürdürülebilir ormanlardan elde edilen ambalajıyla doğaya duyarlı bir cilt bakımı imkanı sunuyor.

Yves Rocher Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Gündüz Kremi : 487,43 TL

Yves Rocher Anti-Age Global Gençleştirici ve Yenileyici Gece Kremi : 502,43 TL


The Organic Pharmacy Double Rose Ultra Face Cream

Soğuyan havalarda cilt bakımının en önemli aşaması yoğun nemlendirmedir. Kış aylarında nemlendirici olarak daha yoğun ürünler tercih edilmelidir. Double Rose Ultra Face Cream soğuk havanın ciltte yarattığı kuruluğu ve susuzluğu anında gideriyor. Kuşburnu ve gül ile zenginleştirilmiş, yoğun nemlendirici krem susuz kalmış, kuru cildinizi anında rahatlatıyor. Herhangi bir gözenek tıkanması ya da sivilcelenme yaptırmadığı için, her cilt tipinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

The Organic Pharmacy Double Rose Ultra Face Cream: 1848 TL

PAYLAŞ