Valmont’un İkonik Prime Renewing Pack’i Artık Daha Büyük !

Writer: NYX Magazine

Date: 04/02/2023

PAYLAŞ

Elmaslar bir kızın en iyi arkadaşı olduğu gibi, Prime Renewing Pack de her kadının mücevheridir. “

Sophie Vann Guillon, Valmont CEO’su

İsviçre hücresel kozmetiğinin baş tacı olan Prime Renewing Pack, yıllardır süregelmiş bir başarıya sahip. Her iki dakikada bir satılan bu kavanozdan, tüm dünyaya yayılan 38 yıllık ışıltı! Başarılı maske yeni ve daha büyük bir formatta geri döndü. Valmont’un parlak ve ikonik bakımı, daha yüksek bir deneyim için cömert boyutta yeni bir ürün sunuyor.

İlk kullanımdan itibaren  rekor sürede cilt pürüzsüzleşir, cilt daha ışıltılı olur ve doğal güzelliği adeta sihirle ortaya çıkar. Bu maske, dinlendirici bir uykuyla dolu bir gecenin ardından uyanmak gibi yorgunluğu siler.

Kremsi dokusu tüm cilt tiplerine ve her türlü kullanıma uyum sağlar. Sağlıklı cildin güzelliğini anında ortaya çıkarmak için bir baz veya günlük dengeleyici bir maske olarak ya da ara sıra ciltte anında  ışıltı efekti için de etkilidir.

Prime Renewing Pack nasıl kullanırsanız kullanın cildinize de ışıltı katar:

Günlük, hızlı, dengeleyici bir bakımda: Yüze ve boyuna 3-5 dakika ince bir tabaka halinde uygulayın, ardından fazlalığı yumuşak, nemli bir bezle silin.

Günlük, bakım olarak: Sabahları, güzellik kreminden önce bezelye büyüklüğünde bir miktarı yüzünüze ve boynunuza uygulayın.

Nadiren, özel ışıltı bakımı olarak: 20 dakika boyunca yüzünüze ve boynunuza kalın bir tabaka halinde uygulayın, ardından masaj yapın ve fazlalığı nemli bir bez ile alın.

Prime Renewing Pack, güzelliğin “tek” ifşası olan WOW etkisi. Binlerce ışıkla parlar: çizgileri siler, cildi aydınlatır ve yumuşatır, kırışıklıkları ve yorgunluğu giderir, cildin dokusunu yumuşatır ve parlak ve ışıltılı bir his bırakır.

PRIME RENEWING PACK

Valmont’un mucize ürünü! Tüm zamanların en çok satan ürünü. Birkaç dakika içinde, harika bir gece uykusuyla aynı sonuçları verir.

PAYLAŞ