Doğaya Duyarlı Sevgiliye ‘Sürdürülebilir Etiketli’ Hediye…

Writer: NYX Magazine

Date: 05/02/2023

PAYLAŞ

Sevgililer Günü’nü şık, dayanıklı ve anlamlı bir hediye ile kutlamak isteyenler için sürdürülebilir moda ürünleri listenin ilk sırasında yer alıyor. Önde gelen markaların koleksiyonlarında yer verdiği TENCEL™ elyaflar, sürdürülebilir modanın etiketi olarak tanımlanıyor. Üretim süreçlerinden doğada çözünebilmesine, her anlamda sürdürülebilir olan TENCEL™, doğaya duyarlı bir hediyeyi tercih edenlerin Sevgililer Günü’ne eşlik ediyor. 

Sevgililer Günü’nü sürdürülebilir ve doğa dostu hediyelerle farklı ve anlamlı kılmak mümkün. TENCEL™ etiketli moda ürünleri de hem şık hem dayanıklı hem de doğa dostu alternatifler sunuyor. Botanik kökenli elyaflarıyla sürdürülebilir modaya yön veren TENCEL™; şık giyimden günlük giyime, denimden spor kıyafetlere, ayakkabıdan ev tekstiline kadar çok çeşitli moda ve tekstil ürünlerinde kullanılıyor. Bu özel elyaflar kumaşa yumuşaklık, nazik dokunuş, nefes alabilirlik, dayanıklılık gibi pek çok iyi hissettiren özellik ve daha dökümlü durması ve daha kolay ütülenmesi gibi birçok avantaj da sunuyor. 

TENCEL™ elyafları koleksiyonlarında kullanan markaları TENCEL™ Turkey Instagram hesabından inceleyebilir, ona kendisini hem şık hem de iyi hissettirecek bir hediye alabilirsiniz.

PAYLAŞ