06 Şubat / 12 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 06/02/2023

PAYLAŞ

5 Şubat’ta saat 21.28’de aslan burcunda dolunay oldu.Bu dolunayın etkisi ile birlikte gizli kalmış olaylar gün yüzüne çıkabilir .Yarım kalmış ya da girişimlerde bulunduğunuz konularda ani gelişmeler ve iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınız ve mantığınız arasında dengeyi kurmanız gerekebilir. Haftanın ilk günlerinde duygularınız ve hayalleriniz ön planda olacak. Haftanın sonuna doğru yapmak istediklerinizde derin araştırmalar yapabilirisiniz ve harekete geçebilirsiniz.


● Kendi burcunuzla birlikte , yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte aşk hayatınız canlanıyor. Hobileriniz ve çocuklarınız ön planda olacak. İlişkinizi göz önünde yaşamak istemeyebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte maneviyatınız güçlenebilir. Kariyeriniz ile alakalı planlarınıza odaklanabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru sosyal çevrenizden güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.

Boğa

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte aile hayatınız önem kazanıyor. Aile içindeki konularda iyileştirmeler yapmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizde göreceğiniz sevgi ve destek ön planda olacak. Geleceğinize umutla bakacaksınız. Haftanın sonuna doğru otorite kişilerin sözlerine önem vereceksiniz ve toplumdaki statünüz için fikirlerinize odaklanacaksınız.

İkizler

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte düşündüklerinizde ve sözleşmelerinizde bir karara varabilirsiniz. Ayrıca yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişiminize önem vereceksiniz. Toplum içinde dikkat çekeceksiniz ve kariyerinizde beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız. Ortaklaşa maddi kaynaklarınızda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru hukuki konularda,eğitiminizde ve yabancılara kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

Yengeç

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte maddi konularınıza ve yatırımlarına odaklanacaksınız. Kariyerinizde ve toplum içindeki statünüzde olumlu etkiler göreceksiniz. Haftanın sonuna doğru ortaklaşa maddi kaynaklarınızda fikirleriniz önem kazanacak. Ayrıca sağlığınızı gözden geçireceksiniz.

Aslan

Burcunuzdaki dolunayın etkisi ile birlikte hayatınızda beklemekte olduğunuz konularda neticeye
varacaksınız. Toplum içinde ki statünüzde ve kariyerinizde ani sürprizlere açık olun. Ayrıca bazılarınız aniden evlenme kararı alabilirsiniz. Ortaklaşa maddi konularda destek görebilirsiniz. Hukuki ,ticari ve yurtdışı ile alakalı konularda gelişmelerin yaşancağı süreç olacak. Haftanın sonuna doğru ikili ilişkilerinizde karşınızdakinin fikirlerine önem vereceksiniz ve iletişiminiz güçlenecek.

Başak

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte hayatınızda gizli kalmış konular ve gizli düşmanlarınız ortaya
çıkabilir. Çalışma ortamınızda ve günlük rutin işlerinizde süreç olumlu ilerleyebilir. Eğer ilişkiniz varsa
romantizminin artacağı ve ortaklarınızla alakalı şansın sizden yana olacağı bir zaman dilimi olacak. Hayattan daha çok zevk almak isteyeceksiniz. Haftanın sonuna doğru günlük hayatınızda ve çalışma ortamınızda iletişiminiz güçlenecek.

Terazi

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte gelecek planlarınızda ve sosyal çevrenizle alakalı kalıcı kararlar almak isteyeceksiniz. Çalışma ortamınızda ve maddi konularda olumlu gelişmelerin olacağı bir süreç olacak. Aile içindeki bazı konuları düşüneceksiniz. Ayrıca ortağınız ve partnerinizle uzak yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru hayattan daha çok zevk alacağınız ve aşk hayatınızla alakalı konularda fikirleriniz söz konusu olabilir.

Akrep

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte toplum içindeki statünüzde ve kariyerinizde bazı kararlarınız söz konusu olabilir. Bazılarınız mevcut ilişkinizi evliliğe taşımak isteyebilirsiniz. Ortak kazançlarınızda size iyi gelecek konularla karşılaşabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru aile içindeki iletişiminiz güçlenecek.

Yay

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte uzak yerlere seyahatleriniz, yabancılarla olan işleriniz, eğitiminizde ve hukuk işlerinizde kararlarınız söz konusu olabilir. Ayrıca yaşam yeriniz ve aile konularınız ile alakalı olumlu gelişmelerin olacağı bir süreç olacak. Finansal konularda harekete geçmek isteyeceksiniz. Partneriniz ve ortağınızla alakalı etkilerin yararlı olacağı bir süreç olacak. Haftanın sonuna doğru fikilerinizde özgür olacaksınız ve toplum içinde ön plana çıkacaksınız.

Oğlak

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte ortaklaşa maddi konularınız ve ödemelerinizle alakalı bazı neticelere varabilirsiniz. Çalışma ortamınızda olumlu gelişmeler ön plana çıkabilir. Çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda ani gelişmelere tanık olabilirsiniz. Yapacağınız planlar size yarar sağlayabilir.Aile içindeki konularda harekete geçebilirsiniz.Haftanın sonuna doğru maddi kazançlarınızla alakalı fikirlerinize odaklanacaksınız ve bu konularda iletişiminiz odak noktanız olacak.

Kova

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte ikili ilişkilerinizde ve ortaklarınızla alakalı konular gündeminize gelebilir. Maddi kazançlarınızda avantajlarınız artacak. Ayrıca kısa yerlere seyahatleriniz planlarınızda olumlu etkilere açıksınız.Haftanın sonuna doğru fikirlerinizi ön plana çıkaracaksınız.

Balık

Aslan burcundaki dolunayın etkisi ile birlikte sağılığınız, günlük rutin işleriniz ve çalışma ortamınız gündemde olacak. Dış görünüşünüzle alakalı değişimler yapabilirsiniz. Ayrıca çevrenize karşı pozitif
görüneceksiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazançlarda uzun vadeli planlarınızda ani kararlarınız söz konusu olabilir. Aile içi konularda faydanız olabilir.Haftanın sonuna doğru fikirlerinizi gizleyeceğiniz ve çevrenizle olan iletişiminizden uzak kalacağınız bir süreç olacak.

PAYLAŞ