Sevgililer Gününde Aşk Yaratan İkili

Writer: NYX Magazine

Date: 05/02/2023

PAYLAŞ

Kuaförlerden alınan ilhamla üretilen, patentli bağ onarım teknolojisiyle formüle edilmiş olan Olaplex Nº.4 saç bakım şampuanı ve Nº.5 saç bakım kremi, yıpranmış saçlarınızı kökten uca besliyor ve bakım yapıyor. Olaplex’in üstün teknolojisi sayesinde canlı, sağlıklı ve pürüzsüz saçlara kavuşmanızı sağlıyor. 

OLAPLEX Nº.4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO

Olaplex’in bağ koruma teknolojisine sahip olan Olaplex Nº.4 Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı boyama ve ısıyla şekillendirme sonucu kırılan saçlarınızı kalıcı olarak onarıyor. Her yıkamada daha sağlıklı ve parlak saçlara ulaşmanızı sağlayan Olaplex Nº.4 Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı saçlarda kabarmayı ve elektriklendirilmeyi önlüyor. Saçlarınızı derinlemesine nemlendiriyor ve güçlendiriyor.

Fiyatı (250 ml) : 759 TL

OLAPLEX Nº.5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER

Saçlarda yüksek oranda nemlendirme sağlayan Nº 5 Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi hasar görmüş bağları onarıyor ve saçlarınızı güçlendiriyor. Saçlarınızı besleyerek, elektriklenmeyi kontrol altına almanızı sağlıyor. Nº 5 Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi, anında daha parlak ve daha güçlü saçlara ulaştırıyor.

Fiyatı (250 ml) : 759 TL

PAYLAŞ