27 Şubat / 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 27/02/2023

PAYLAŞ

Bu haftaya giriş yaparken düşüncelerinizde kendinizi fazla baskı ve sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Haftanın  sonuna doğru mücadeleci ve hızlı bir şekilde hareket etmek isteyeceksiniz. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu süreçte, sosyal ve aşk ilişkilerinizde iletişiminizin güçleneceği süreç olacak.

  • Kendi burcunuzla birlikte , yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta yakın çevre, kardeş ve kuzenlerinizle olan iletişiminizde gerginlik yaratan durumlardan uzak durmalısınız. Bu süreçte pozitif olmaya çalışmalısınız. Haftanın sonuna doğru ruhsal olarak daha iyi hissedeceğiniz ve artık sağlığınıza yönelmek isteyeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizle alakalı güzel gelişmeleriniz olabilir.

Boğa

Bu hafta maddi gelir kaynaklarınızla alakalı konularda ani durumlar yaşayabilirsiniz ve harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte temkinli olmalısınız. Kariyerinizle alakalı düşüncelerinizde kendinizi fazla sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Manevi yönünüzü güçlendirecek çalışmalara katılabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru bulunduğunuz sosyal gruplarda iletişiminiz odak noktanız olacak.

İkizler

Bu haftaya istediğinizi ve hissettiğinizi bilerek başlıyorsunuz. Aceleci ve düşünmeden hareket etmemelisiniz. Eğitim, seyahat, hukuki ve ticari konularında motivasyonunuz düşebilir. Haftanın sonuna doğru katılacağınız organizasyonlar artabilir. Ayrıca sosyal çevrenizde beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Kariyerinizde sözlerinizle kendinizi otorite figürlerine ifade edebileceksiniz.

Yengeç

Bu haftaya içinize kapandığınız ve evinizde daha çok vakit geçirmek isteyerek başlıyorsunuz. Bu süreçte negatif ruh halinde kalmamaya çalışın. Haftanın sonlarına doğru maddi konularda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ayrıca kariyerinizde üstlerinizden ve ailenizden fayda görebileceğiniz bir süreç olacak. Bu dönemde sezgilerinizden çok mantığınızı kullanmaya çalışın.

Aslan

Bu hafta sosyal çevrenizle olan iletişiminiz hızlanıyor. Bu süreçte gergin ruh halinden uzak durmalısınız. İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda kendinizi sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Uzak yerler, eğitim ve seyahat konularında şansınız artıyor. Haftanın sonuna doğru ortaklaşa maddi konularda karar alırken temkinli olmalısınız.

Başak

Bu hafta kariyerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Çalışma ortamınız ve sağlığınızla alakalı konularda sorumluluğunuz artabilir. Ortaklaşa maddi konular ve ödemelerle ilgili konularda şanslı bir sürece giriyorsunuz. Haftanın sonuna doğru ikili ilişkilerinizde ve ortaklarınızla olan iletişiminiz iyileşiyor. Ayrıca bu süreçte yeni yapacağınız ortaklıklarda temkinli olmalısınız.

Terazi

Bu hafta uzak yerler, seyahat ve eğitim konularınıza odaklanıyorsunuz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan iletişiminizde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkiler ile olan iletişiminizde şanslı bir süreç olacak. Haftanın sonuna doğru günlük rutin işerinize, çalışma ortamınıza ve sağlığınıza odaklanıyorsunuz.

Akrep

Bu hafta ortaklaşa maddi konularınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Aile içerisindeki bazı konularda motivasyonunuz düşebilir. Çalışma ortamınızda ve sağlığınızla alakalı konularda destekleyici bir sürece giriyorsunuz. Haftanın sonuna doğru çocuklarınıza ve aşk hayatınıza odaklanıyorsunuz.

Yay

Bu hafta ikili ilişkileriniz ve ortaklarınızla olan iletişime odaklanarak başlıyorsunuz. Yakın çevre, kuzen ve kardeşlerinizle alakalı konularda düşünceleriniz sizi karamsar bir ruh haline sokabilir. Haftanın sonuna doğru hayattan zevk almak isteyeceksiniz. Partnerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Ev ve aile konularına odaklanacaksınız.

Oğlak

Bu hafta çalışma ortamınıza ve sağlığınıza odaklanıyorsunuz. Bu süreçte daha temkinli ve dikkatli olmalısınız. Maddi gelir kaynaklarınızla alakalı sorumluluklarınız artabilir. Aile büyüklerinizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru yakın çevre ve kardeşlerinizin fikirlerine önem veriyorsunuz.

Kova

Bu hafta aşk hayatınıza, hobilerinize ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bu süreçte kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Ayrıca kardeş ve yakın çevrenizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru maddi gelir kaynaklarınızda karar alırken mantığınızı kullanmalısınız.

Balık

Bu hafta ailenize ve yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Bu süreçte aile içinde iletişiminizde sakin ve duyarlı olmaya çalışın. Ayrıca sahip olduğunuz korkularınız varsa, sizi karamsar bir ruh haline sokabilir. Haftanın sonuna doğru maddi gelir kaynaklarınızla alakalı şanslı bir sürece giriyorsunuz. Kendi fikirlerinizle hareket etmek isteyeceksiniz, fakat bu süreçte yanılmalardan uzak durmalısınız.

PAYLAŞ