6 Mart – 12 Mart Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 06/03/2023

PAYLAŞ

Bu haftayla birlikte duygularınızın ve sezgilerinizin daha önemli olacağı bir sürece giriyorsunuz. Bu süreçte aldanmalara dikkat edin ve duygularınıza yenik düşmemeye çalışın. 7 Mart başak dolunayı ile birlikte planlarınız ve sağlığınız ön plana çıkacak. Ayrıca daha detaycı ve temkinli olacaksınız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte günlük rutin işleriniz ve sağlığınız ön planda olacak. Çalışma ortamınızda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Bu süreçte gizli kalmış bazı olaylara tanık olabilirsiniz.

Boğa

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte aşk hayatınız ve çocuklarınız ön planda olacak. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde artık beklediğiniz neticeyi görebileceksiniz.

İkizler

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte yaşam yeriniz ve aileniz ön planda olacak. Hukuki, ticari, eğitim ve seyahat konularında rahatlıyorsunuz. Bu süreçte her şeye yetişmeye çalışmaktan ziyade, akışta kalmaya çalışın.

Yengeç

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte yakın çevreniz ve eğitiminiz ön planda olacak. Ayrıca bu süreçte ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Maddi konularda rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Aslan

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte maddi gelir kaynaklarınız ön planda olacak. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca ikili ilişkilerle ve ortaklıklarınızla alakalı konularda rahatlıyorsunuz.

Başak

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte esas motivasyonlarınız ön planda olacak. Bu süreçte fiziksel görüntünüzle ve ikili ilişkilerle alakalı konularda net kararlarınız söz konusu olabilir. Çalışma ortamınızda ,sağlığınızda ve günlük rutin işlerinizde rahatlıyorsunuz.

Terazi

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte daha çok yalnız kalmak isteyeceksiniz. Bu süreçte içinize dönebilir ve meditasyon yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ve hayattan keyif aldığınız konularla alakalı konularda rahatlıyorsunuz.

Akrep

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte hedefleriniz ve sosyal çevreniz ön planda olacak. Bu süreçte kararlarınızda çevrenizin etkisinde çok kalmamaya çalışın. Yaşam yeriniz ve aile ile alakalı konularda rahatlıyorsunuz.

Yay

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte kariyeriniz ve toplumdaki statünüz ön planda olacak. Partnerinizle birlikte karar almak isteyeceksiniz. Ayrıca eğitim ve yakın çevrenizle iletişiminizde rahatlayacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Oğlak

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte eğitiminiz, hukuki ve ticari işleriniz ön planda olacak. Gelecek hedeflerinize odaklanıyorsunuz. Maddi konularda rahatlayacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Kova

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınız ön planda olacak. Gelir ve gider dengenize odaklanıyorsunuz. Artık üzerinizdeki baskı ve fazla sorumluluk hissinden kurtuluyorsunuz.

Balık

Bu hafta gerçekleşecek olan başak dolunayı ile birlikte ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ön planda olacak. Partnerinizle birlikte bazı konularda neticeye varabilirsiniz. Ayrıca sahip olduğunuz korkularınızdan ve endişelerinizden artık kurtuluyorsunuz.

PAYLAŞ