Kylie Jenner, Güneş Gözlüğü Koleksiyonunun Yıldızı Oldu

Writer: NYX Magazine

Date: 19/03/2023

PAYLAŞ

Dolce&Gabbana, Kylie Jenner ve Michele Morrone ikilisinin başrolde olduğu, fotoğrafçılığını ise modern moda dönemine ait en ikonik görsel çalışmaların arkasında gördüğümüz Mert Alaş ile Marcus Piggott’un eseri olan güneş gözlüğü koleksiyon kampanyası ile yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor.

Dünyaca ünlü moda markası, kadın güneş gözlüğü koleksiyonunu başarılı bir girişimci ve dünya çapında en çok takip edilen popüler figürlerden biri olan Kylie Jenner aracılığıyla tanıtırken, erkek koleksiyonunu ise İtalyan aktör Michele Morrone aracılığıyla moda severlerle buluşturuyor. Çekicilik, karakter ve göz çarpıcı bir stil, Mert ile Marcus’un Hollywood setinde çekilen imza niteliğindeki karelerine hayat veriyor. Jenner ve Morrone çekimler için Los Angeles’ta, gece vakti dışarıda, Kaliforniya tarzı bir villanın havuzunda fotoğraflanıyor.

Koleksiyonda yer alan modeller adeta gözlüğü takanın kişiliğini güçlendirirken, aynı zamanda moda severler için stil sahibi mükemmel bir aksesuara dönüşüyor. Dolce&Gabbana İlkbahar/Yaz 2023 güneş gözlüğü koleksiyonunu keşfetmeye hazır olun! 

PAYLAŞ