Zeytinin Şifası

Writer: NYX Magazine

Date: 16/03/2023

PAYLAŞ

Doğanın her yönüyle canlandığı ilkbahar mevsiminde insan vücudu da bu yenilenmeden etkileniyor. Değişimden kaynaklı ortaya çıkan bahar yorgunluğunu aşmanın yolu da sağlıklı ve düzenli bir beslenmeden geçiyor. Butik ve ileri teknolojisiyle üretim gerçekleştiren Niz Olive; yüksek polifenollü zeytinyağı, zeytinyağlı incir kürü ve sabunuyla ilkbaharı yenilenerek karşılamanın doğal halini sunuyor.

Kış aylarının soğuk ve durağanlığının geride kaldığı ilkbahar mevsimi, doğanın yeniden uyanışının ve yükselen enerjinin başlangıcı oluyor. Değişim için fırsat olan bugünlerde vücudun bu sürece ayak uydurmasında da beslenme düzeni önemli bir rol oynuyor. Mevsimin enerjisiyle uyumlu tüketilen zeytinyağlı ürünler ise vücudu yenilemede temel görev üstleniyor. Butik üretim metotlarıyla ürettiği zeytinyağı ve zeytinyağlı ürünleri kullanıcısıyla buluşturan Niz Olive, vücudun ve zihnin yenilenmesine ilkbahar mevsiminde de yardımcı oluyor.

Niz Olive zeytinyağı ile bahar değişiminde vücut dengenizi koruyun

Yüksek polifenol seviyesinin yanı sıra Türkiye’nin Avrupa Birliği coğrafi işaretli Memecik zeytininin meyvemsi aromasını her damlasında hissettiren Niz Olive zeytinyağları, kalp ve damar hastalıklarının önlenmesine yardımcı olup vücudu daha dinç kılıyor. Hücrelerin yenilenmesinde aktif rol oynayan Niz Olive’in soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, kolay sindirimi sayesinde de bahar yorgunluğu yaşamakta olan vücudun daha hızlı toparlanmasına yardımcı oluyor. Zeytinyağının beyin gelişimine yaptığı katkıyla zihne sağladığı fayda, unutkanlık ve yaşlanmanın etkilerini en aza indirip cildin korunmasında da öncelikli rol üstleniyor. Yükselen sıcaklık değerleri karşısında vücudun alışması için gerçekleşen hormonal değişimlere karşı da etkin olan zeytinyağı, süreç içinde dengeleyici rol üstleniyor. Niz Olive’in kalp ve sindirim sistemi başta olmak üzere sağlık için gerekli olan E vitamini, bio fenoller ve antioksidana da sahip zeytinyağı, dolaşım sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına katkı veriyor.

Bahar yorgunluğuna Niz Olive’in doğal ürünleriyle son: İncir kürü ve zeytinyağlı sabun

Bahar nezlesi başta olmak üzere yorgunluğa neden olan süreçlere karşı tam koruma sağlayan incir kürü, içeriğindeki potasyum, sodyum ve magnezyum elementleriyle doğal reçete görevi üstleniyor. Doğadaki değişime ayak uydurabilmek ve bahar aylarının enerjisiyle uyumlanarak yorgunluk hissiyle baş etmeye yardımcı olan incir kürü, düzenli olarak her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tüketildiğinde antioksidan kaynağına dönüşüyor. Vücudu ve zihni baştan aşağı yenilemeye yardımcı olan incir ve zeytinyağının birleşimi, doğal lif kaynağı olması ve içerdiği mineral ve vitaminler sayesinde vücut metabolizmasını hızlandırıyor. Niz Olive’in cilt ve saç bakımı için ürettiği zeytinyağlı sabunu ise içeriğindeki E, D ve K vitaminleri sayesinde saçları güçlendiriyor. Cilt hücrelerinin onarılması ve kişinin ihtiyacı olan rahatlık hissini zeytinyağının özünden aldığı mineraller ile gerçekleştiren sabun, siyah nokta oluşumunu da en aza indiriyor.

PAYLAŞ