Doğa ile Baş Başa Olmak İsteyenlere Özel Bir Mekân

Writer: NYX Magazine

Date: 16/03/2023

PAYLAŞ

Şehrin karmaşasından kaçıp birkaç gün bile olsa gerçekten dinlenebilmeyi kim istemez ki! Elif’in Gizli Bahçesi’nde yer alan dağ evleri, otantik ortamı ile sizi doğanın tam kalbine davet ediyor. İster şömine sobanın önünde koltuğunuza uzanıp kitabınızı okuyun, ister aileniz ile doğa yürüyüşleri yaparak temiz havayı soluyun.  Ruhunuzun ve bedeninizin nasıl da dinlendiğine, enerji dolduğunuza inanamayacaksınız! Kestane ve meşe ağaçları, çiçekler, kuş sesleriyle sarmalanmış Elif’in Gizli Bahçesi Dağ Evleri size doğanın getirdiği tüm ayrıcalıkları sunuyor.

Elif’in Gizli Bahçesi’nde doğa ile iç içe kendine özgü mimariye sahip Alkan Dağ Evi ve Şifa Dağ Evi olmak üzere 2 adet dağ evi bulunuyor. Doğadan ve özellikle çevreleyen dağlardan ilham alınarak tasarlanan dağ evlerinin mimari özelliklerinin yanı sıra, mahremiyeti bozulmamış dağ atmosferi ve bahçede bulunan her bitkinin korunması dikkat çekiyor. Elif’in Gizli Bahçesindeki dağ evlerinin kullanımı için ortak yüzme havuzu bulunuyor. Süs havuzunda bulunan nilüfer ve birçok farklı çiçekler ise misafirlere eşsiz bir huzur ve enerji veriyor.

Alkan Dağ Evi

150 yıllık meşe ağaçları ve ateş tuğlası kullanılarak doğa ile uyumlu estetik mimari ögeler barındıran   Alkan Dağ Evi, doğallığı ile göze çarpıyor. Misafirlerin konforu düşünülerek, tarihi değeri olan eşyalarla ancak bir o kadar da sade dekore edilen dağ evinde şömine soba ve çift kişilik jakuzi bulunuyor. Sanat, mimari, gelenek ve doğanın benzersiz uyumunu sunan, 3 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği 1+1 konsept ev, ‘dinginlik ve huzur’ arayanlar için ideal bir mekan.

Şifa Dağ Evi


Kestane ağaçlarının altında, iç dekorasyonunda yeşil rengin incelikle kullanıldığı evde, semboller ve sayıların enerjisi ile şifalandığınızı hissedeceksiniz. Şifa Dağ Evi, adı üstünde olduğu gibi, gelen misafirlere pozitif enerji yayıyor. 1+1 konseptte olan evde 3 kişi rahatlıkla konaklayabilir.

Doğada Kahvaltı Özlemi Çekenlere

Dostlarınızla beraber doğanın içinde temiz havada deneyimlenen bir kahvaltı keyfi gibisi yoktur. İster konakladığınız evinizin balkonunda isterseniz yeşilliklerin ve kuş seslerinin içinde yer alan bahçenizde kahvaltınızın tadını çıkarabilirsiniz. Yöresel ve doğal malzemelerden hazırlanan kahvaltıda, unlu mamuller, yöresel peynirler, organik reçeller ve taze sebzeler yer alıyor. Güne enerjik başlamak ve doping toplamak isteyenler için ideal bir ortam.

Soğuk havalarda bile sıcak bir ortam

Kışın soğuk gecelerde bahçede yer alan ateş çukuru etrafında, şarkılar eşliğinde güzel anlar ve eşsiz muhabbetler Elif’in Gizli Bahçesi’nde sizleri bekliyor.

PAYLAŞ