20 – 26 Mart Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 20/03/2023

PAYLAŞ

Bu hafta sezgilerinizi ve duygularınızı ön plana alarak başlıyorsunuz. 21 Mart’ta Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte, koç burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu süreçte cesaretiniz ve motivasyonunuz artacak. Yeni başlangıçlarınız için harekete geçeceksiniz. 23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle 20 yıllık yeni bir döngü başlıyor. Özgürlük, teknoloji ve toplumsal konular gibi temalarda değişim ve dönüşüme tanık olacaksınız. 25 Mart’ta Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerinizde daha alıngan olabileceğiniz ve duygularınızı daha çok içinize atabileceğiniz bir süreç olabilir.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Güneş’in koç burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi toplum içinde göstereceksiniz. Planlarınızı cesurca harekete geçireceksiniz. Yeni başlangıçlar için fikirleriniz oluşabilir. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizle alakalı değişim ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte aile ve yaşam yerinizle alakalı konularda hareketiniz artacak. Bu süreçte aile içinde stres yaratabilecek durumlara karşı temkinli olmalısınız.

Boğa

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte kendiniz sosyal çevrenizden soyutlamak isteyebilirsiniz. Bu süreçte manevi çalışmalara katılarak içinize dönebilirsiniz. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinizle alakalı değişim ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile alakalı konularda hareketiniz artacak. Bu süreçte , problem yaşamamak için iletişim kurarken dikkat etmelisiniz.

İkizler

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizde kendinizi göstereceksiniz. Bu süreçte yeni sosyal grup ve organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle birlikte eğitim, yurt dışı ya da hukuki işlerinizde değişim ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte maddi gelir kaynaklarınızla alakalı konular hız kazanacak.

Yengeç

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinizde ve toplum içinde kendinizi göstereceksiniz. Bu konularla alakalı yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Plüton ‘un kova burcuna geçmesiyle birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınızla alakalı değişme ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte hareketiniz hızlanıyor. Ayrıca bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aslan

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte yurt dışı seyahat ve eğitim konuları gündeminizde olacak. Bu konularla alakalı yeni girişimleriniz söz konusu olabilir. Ayrıca hukuki ve ticari konularda odak noktanız olabilir. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklar ile alakalı konularda değişim ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte öfkenizi bastırmayın ve sağlığınıza dikkat edin.

Başak

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz gündeminizde olacak. Bu süreçte gelir- gider dengeniz için yeni başlangıçlarınız gündeme gelebilir. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınız ve sağlığınızla alakalı konularda değişime ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizde hareketiniz artacak. Bu süreçte iletişim kurarken daha uyumlu ve sakin kalmaya çalışın.

Terazi

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklarınıza odaklanıyorsunuz. Bu süreçte ilişkileriniz için yeni kararlarınız söz konusu olabilir. Ayrıca bu süreçte bazılarınız evlenmek isteyebilir ya da yeni bir ilişkiye başlayabilir. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle aşk hayatınız ya da çocuklarınızla alakalı konularda değişime ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinizde mücadeleniz artacak. Bu süreçte, hayatınızdaki otorite figürleriyle olan iletişiminizde problem yaşamamaya dikkat edin.

Akrep

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınıza ve sağlığınıza odaklanıyorsunuz. Bu konularla alakalı yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Plüton ‘un kova burcuna geçmesiyle birlikte aile ve yaşam yerinizle alakalı değişim ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte eğitim, yurt dışı ya da seyahat konularında harekete geçmek isteyeceksiniz.

Yay

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınız ve çocuklarınız odak noktanız olacak. Hayattan daha çok zevk almak isteyeceksiniz. Bu süreçte bazılarınız yeni bir aşk yaşayabilir. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevreniz, seyahat ve eğitim konularıyla alakalı konularda değişme ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınız için harekete geçeceksiniz.

Oğlak

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte aile ve yaşam yeriniz odak noktanız olacak. Bu süreçte bazılarınız evini dekore edebilir ya da yeni bir eve taşınma yaşayabilir. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle birlikte maddi gelir kaynaklarınızla alakalı değişim ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız için harekete geçeceksiniz. Bu süreçte iletişim kurarken kırıcı olmamaya çalışın.

Kova

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahat konuları gündemde olacak. Bu konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Plüton ‘un kova burcuna geçmesiyle birlikte hayatınızda genel anlamda değişime ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınızla, günlük rutin işlerinizle ya da  sağlığınızla alakalı konularda harekete geçeceksiniz.

Balık

Güneş’in koç burcuna geçmesiyle birlikte maddi gelir kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. Bu süreçte yatırımlarınız yeni adımlarınız söz konusu olabilir. Plüton ‘un kova burcuna geçmesiyle birlikte beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Ayrıca manevi olarak değişim ve dönüşüme tanık olacaksınız. Mars’ın yengeç burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınız , hobileriniz ve çocuklarınız için harekete geçeceksiniz.

PAYLAŞ