Amazon.com.tr de Evcil Hayvan Ürünleri Kategorisi Açıldı

Writer: Sevil Balaban

Date: 27/08/2020

PAYLAŞ

Amazon.com.tr, Evcil Hayvan Ürünleri kategorisini hizmete açtı. 300’ü aşkın markadan ürünlerin sunulduğu kategoride mama, kum, oyuncak, aksesuar, mama kabı, giyim ve bakım ürünleri, yatak ve taşıma kafesi gibi 25 binden fazla seçenek tüketicilerle buluşuyor.

Amazon.com.tr’nin Evcil Hayvan Ürünleri kategorisinden alışveriş yapan evcil hayvan sahipleri Acana, Dreamies, EverClean, Gimcat, Gimdog, N&D, Orijen, Pisi Pisi, Trixie ve Whiskas gibi popüler markalardan yüzlerce ürüne açılışa özel yüzde 50’ye varan indirimlerle sahip olabiliyorlar.

Ek olarak, HAYTAP iş birliğiyle gerçekleştirilen iyilik hareketi kapsamında tüketiciler HAYTAP tarafından belirlenen mama ihtiyaç listesindeki ürünlerden istediklerini Amazon.com.tr aracılığıyla kuruma bağışlayabilecekler.

Mamadan tasmaya, oyuncaktan giyim ve bakım ürünlerine, akvaryum bitkilerinden hava sirkülasyon motorlarına 25 binden fazla ürünün yer aldığı kategoride Lider, Reflex, Bonnie, Enjoy gibi yerli markalardan Pedigree, Royal Canin, Bibau, Trixie, Acana ve N&D gibi global firmalara 300’den fazla markanın ürünleri hızlı ve güvenli teslimat seçeneği ve cazip fiyatlarla tüketicilere sunuyor.

PAYLAŞ