27 Mart – 2 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 27/03/2023

PAYLAŞ

Bu hafta fikirlerinizde ve düşüncelerinizde şanslı bir süreçte olacaksınız. Harekete geçerken zorlanabileceğiniz ya da duygularınızı dengede tutmanız gereken bir süreç olabilir. İkili ilişkilerinizde iletişim kurarken sakin ve uyumlu olmaya çalışmalısınız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta harekete geçerken şanslı süreçlerden geçeceksiniz. Fikirleriniz ve düşüncelerinizi eyleme geçirebileceksiniz. Aile ve yaşam yerinizle alakalı konularda mücadele etmeniz söz konusu olabilir. Bu süreçte duygusal olarak dengede kalmaya çalışın. Maddi gelir kaynaklarınızda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa

Bu hafta düşünceleriniz ve fikirlerinizde yaratıcılığınız artacak. Bu süreçte sosyal çevrenizden izole olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle alakalı konularda mücadele etmeniz söz konusu olabilir. Beklemediğiniz bazı kararları almak durumunda kalabilirsiniz.

İkizler

Bu hafta sosyal çevrenizden duyacağınız fikirler ve düşünceler sizi mutlu edebilir. Bu süreçte maddi gelir kaynaklarınızla alakalı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sahip olduğunuz korkularınız ya da endişeleriniz varsa aniden ortaya çıkıp tepki vermenize neden olabilir. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde iletişiminizde temkinli olmalısınız.

Yengeç

Bu hafta kariyerinizde fikirleriniz ile ön plana çıkacaksınız. Ayrıca hızlı hareket edeceğiniz bir süreç olacak. Sosyal çevrenizde ani konular ile karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte öfkenizi ve duygularınızı bastırmamalısınız.

Aslan

Bu hafta seyahatleriniz ve eğitiminizde yeni fikirleriniz söz konusu olabilir. Harekete geçerken zorlanabilirsiniz. Bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız. Kariyerinizde ya da otorite figürleriyle ilgili konularda ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Başak

Bu hafta ortaklaşa maddi konularda şanslı olacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte harekete geçerken sıkıntı yaşayabilirsiniz. Uzak akrabalar, eğitim, ticari ya da yurtdışı ile alakalı konularda beklenmedik durumlar söz konusu olabilir.

Terazi

Bu hafta ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda şanslı bir süreçte olacaksınız. Kariyeriniz de maddi gelir kaynaklarınız için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklaşa maddi konularda beklenmedik bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte gelir-gider dengesi yapmak isteyebilirsiniz.

Akrep

Bu hafta çalışma ortamınız ya da sağlığınızla alakalı konularda şanslı olacaksınız. Uzak yerler, ticari, hukuki ya da eğitim ile alakalı konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde  ve ortaklıklarınızla alakalı beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay

Bu hafta aşk hayatınız ya da çocuklarınızla alakalı konularda şanslı olacaksınız. Ayrıca hobilerinize yönelebileceğiniz bir dönem olacak. Ortaklaşa maddi kaynaklarınızla alakalı konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınız ya da sağlığınızla alakalı beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak

Bu hafta yaşam yeriniz, gayrimenkul ve aile konularda şanslı olacaksınız. İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ya da çocuklarınızla alakalı beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kova

Bu hafta fikirleriniz ön plana çıkacak ve yakın çevrenizle iletişiminiz artacak. Çalışma ortamınızda ya da sağlığınızla ilgili konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ailenizi yaşam yeriniz ya da gayrimenkul konularında beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık

Bu hafta maddi gelir kaynaklarınız için yeni fikirleriniz söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla alakalı konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Eğitim, kardeş ve yakın çevrenizle alakalı konularda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

PAYLAŞ