Sebamed Wrinkle Filler ile Hayat Yaşından Fazlası

Writer: NYX Magazine

Date: 28/03/2023

PAYLAŞ

pH 5.5 değerine sahip ürünleriyle cildinizin doğal pH dengesini koruyan Sebamed, dijital kanallarda yayınlanan reklam filminde kadınların tüm duyguları özgürce yaşaması gerektiğinin altını çizerek kadınlara cesaret veriyor. 

Cildinizi güvenle emanet ettiğiniz Sebamed, yüz bakım kategorisindeki yeni reklam filmini tüketicileriyle buluşturuyor. Sebamed Wrinkle Filler Kırışık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem adına hazırlanan reklam filminde, kadınların hayatı tüm duygularıyla yaşarken duygularını ifade etmekten korkmaması gerektiğini vurguluyor. 

Gerçek güzelliğin, duygularını ve anı yaşamak olduğunun altını çizen Sebamed, kadınları duygularını yaşamaya davet ederken, bu duyguların yüzlerinde bırakacakları izlere ilişkin kaygı duymamalarına dikkat çekiyor.

“Hayat Yaşından Fazlası” sloganıyla Sebamed, yaşamın her anında duygularıyla dünyayı yerinden oynatabilecek güçteki kadınların yanında olduğunu dile getirerek destek oluyor. Sebamed Wrinkle Filler Kırışık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem’in 4 kat etkili* formülü ile mimiklerini göstermekten ve mimiklerin cildinde bırakacağı izlerden korkmamalarını vurgulayarak markanın gücünü ve güvenilirliğini açık ve net bir şekilde ifade ediyor. 

*Dr. Schrader, Holzminden, Germany 2018, Sebamed Wrinkle Filler, 4 haftada kırışıklık görünümünde azalma, ciltte nemlendirme, dolgunlaştırma ve pürüzsüzlük etkisi sağlamaya yardımcı olur. 

Künye: 

Reklam: Hayat Yaşından Fazlası!

Ürün: Sebamed Wrinkle Filler Kırışık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem

Reklamveren: Perrigo Kişisel Bakım Ürünleri 

Reklamveren Yetkilisi: Gözde Shavky, Serenat Dereci Selek

Reklam Ajansı: K A R P A T Independent Advertising Agency 

Kreatif Chairman: Karpat Polat 

Yönetici Direktör: Melda Tarlan 

Kreatif Direktör: Derya Banişta

Sanat Yönetmeni: Ayça Serbest

Grup Direktörü: Serkan Sarıkaya 

Müşteri Yöneticisi: Nadire Şıpka

Müşteri İlişkileri: Alara Doğru

PR Ajansı: GoodWorks

Prodüksiyon: Kraft Film

Yönetmen: Burak Kolcu

Mecra: Dijital

PAYLAŞ