Yaratıcı Makyajlar için Elinizin Altında Olması Gerekenler

Writer: NYX Magazine

Date: 30/03/2023

PAYLAŞ

Belirtilen fiyatlar Nisan güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Sezonun makyaj trendleri ile ilgili bir derleme yaptık sizin için.

Suya Dayanıklı Formülüyle M.A.CStack WaterProof Maskara!

Temelinde kişiselleştirme olan M.A.CStack WaterProof Maskara, bir maskaradan beklediğiniz her özelliği tek bir üründe buluştururken istediğiniz ve hayal ettiğiniz görünümü, trendi yaratmanız için tasarlandı.
Suya dayanıklı olmasının yanı sıra ayırma, kaldırma ve kıvırma gücüyle kirpikleri üst seviyeye ulaştıran ve en dramatik, en derin boyutu sağlayan bu maskara, hafif formülü ile topaklanma ve bulaşma olmadan, kirpiklerinize etkileyici bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda M.A.CStack WaterProof Maskara eşsiz formülüyle uzun süre dayanıklılık sağlar.

M.A.CStack WaterProof Maskara, Fiber teknolojisi ile seyrek kirpikleri doldurarak dolgun bir görünüm oluştururken Drench-Defense teknolojisi ile suyu itmek için her bir kirpiği ağırlık yapmadan sarar ve uzun süreli bir nem direnci sağlar. Hafif balmumu karışımları, katmanlar halinde uygulanabilmesini, kirpikleri yer çekimine karşı hacimli tutmasına olanak sağlar. Aynı zamanda içerdiği Esnek Polimerler kirpikleri anında yukarı kaldırırken üstün formulü sayesinde maskaranın akma, bulaşma ve dağılmasına engel olur.

Tam Boy Fiyatı: 659 TL


NARS Soft Matte ile Kusursuz Bir Cilt! NARS Soft Matte Complete Foundation

NARS Soft Matte Complete Foundation, yüksek kapatıcılığının yanı sıra hafif hissi ve filtre etkili özelliği sayesinde yumuşak ve doğal bitişli kusursuz bir ten görünümü sunuyor. Yeni teknolojisi sayesinde gün
boyunca cilt rengiyle bütünleşen ve oksitlenmeyen NARS Soft Matte Foundation, mikro algler ve bio hyaluronik asit kombinasyonu ile cildi nemli tutarken, yeni Hydramatte Balancing Complex sayesinde
fazla sebumu dengeliyor. 16 saate kadar dayanıklı NARS Soft Matte Complete Foundation, 34 renk seçeneğiyle cilt ile bütünleştiği anda ince çizgileri ve pürüzleri flulaştırarak cildin kusursuz ve canlı görünmesini sağlıyor. Uygulama sonrası cilde filtreli bir görünüm katıyor ve en önemlisi cildi maskelemiyor.
Fiyat: 960 TL

NARS Soft Matte Advanced Perfecting Powder

Ten makyajının son adımı yeni NARS Soft Matte Advanced Perfecting Powder, çok amaçlı özelliği sayesinde cilt kusurlarının görünümünü gizlemeye yardımcı oluyor. Formülündeki niasinamid (B3 Vitamin) asit, düzenli kullanımda hem doku iyileşmesine yardımcı oluyor hem de gözeneklerin görünümünü minimalize ediyor.


M·A·C Lash Dry Shampoo Mascara Tazeleyicisi

Hepimizin başına geldi; maskaranız bitik göründüğünde ne maskarayı yeniden uygulama seçeneği, ne de tam bir makyaj yenilemesi (zamanınız varmış gibi…) yeterli oluyor. İşte tam da bu yüzden M·A·C, reaktif yaratıcılığı gerçek hayattaki ihtiyaçlara göre uyarladı ve pazarda ilk görülen saçınız için kuru şampuan düşüncesini zekice alıp gözler için uyguluyor. Evet, saç için üretilen kuru şampuanların tüm faydalarına
sahip bir ürün, tek fark sprey gerektirmez! Kirpikleri basitçe tarayın ve maskaranızın kusursuz göründüğüne tanık olun. Tıpkı ilk uyguladığınız andaki gibi daha esnek, daha taze, daha dolgun ve gür kirpiklere sahip olun. Bunu nasıl yapıyor diye merak ettiniz mi? İşte açıklaması: M·A·C’in yıllara dayanan
uzmanlığını sanat ve teknoloji ile birleştirince ortaya çıkan M·A·C Lash Dry Shampoo sizlere çığır açan formülasyonu ve benzersiz aplikator fırçası ile olağanüstü sonuçları getiriyor. Polimer teknolojisinden oluşan Lash Dry Shampoo gözünüzdeki mevcut maskarayı özel Lash Teaser firçasıyla birlikte yumuşatmak ve canlandırmak için çalışır. Kirpiklere zarar vermeden kökten kirpik ucuna kadar nazikçe tarayıp görünümünüzü tazeler. Deneme sonuçlarında %98’i kolay uygulandığını belirtti ve %94’ü kirpiklerinin zahmetsizce tarandığını söyledi.

Fiyat: 449 TL



Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer, 8 Renk Seçeneğiyle

Shiseido’nun ActiveForce™ teknolojisi ile güçlendirilmiş ve 4-Fold teknolojisi ile formüle edilmiş Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer, cilde aktif bir şekilde uyum sağlıyor. Ciltle senkronize olup gün boyu süren taze ve doğal görünüm için ısıya, neme, yağlanmaya ve harekete karşı direnç gösteren likit kapatıcı, ince çizgilere ve kırışıklara girmeden kat kat uygulamada dahi mükemmel sonuçlar verirken dış
faktörlerin cilde zarar vermesini önlüyor.
Fiyat: 890 TL



Flormar Kiss Me More ile öpücükler yenilendi

Murumuru yağı özü içeren yeni formülü ile “ekstra nem ve ekstra kalıcılık” sağlayan Flormar Kiss Me More, 21 renk seçeneği ile makyaj severlerle buluşuyor! Yağ asitleri açısından zengin olan Murumuru Yağı, dudağa derinlemesine nüfuz ederek nemlendiriyor. Omega 3, Omega 9, A, E ve C vitaminleri bakımından da zengin olan Murumuru Yağı tahriş olmuş dudakları yatıştırıyor ve besliyor.

Fiyat: 179,99 TL


Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush, 8 Renk Seçeneğiyle

Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush, tüy gibi hafif yapısıyla yanaklarda, dudaklarda ve gözlerde ipeksi bir dokunuş yaratıyor. AirFusion teknolojisi kullanılarak formüle edilen köpük yapıdaki krem allık; 8 canlı rengiyle yaz makyajlarının, 8 saat boyunca kalıcı etkisiyle de ‘’clean girl’’ görünümünün vazgeçilmezi oluyor.
Fiyat: 920 TL


Sephora Collection Colorful Luminizer Face Powder Renkli Aydınlatıcı Yüz Pudrası

Sephora Collection’ın doğal bir parlaklık isteyen kozmetik tutkunları için geliştirdiği, cilde kusursuz bir şekilde nüfuz eden yüz pudrası. Colorful Luminizer Face Powder, yanardöner bir parlaklık ile cildi aydınlatıyor, dört farklı renk tonuna sahip pudrayla bahar makyajınıza heyecan katıyor.
Fiyat: 249 TL


Sisley Pyhto-Blush Pink Peony

Dünyaca ünlü yıldızların ve makyaj artistlerinin favorileri arasında yerini alan Sisley makyaj ürünleri sağlıklı
cildi destekleyen parlak renkler, ultra saf pigmentler, yüksek performanslı dokular ve bitki bazlı bileşenlerden oluşuyor. Sisley makyaj ürünleri cildinizi güzelleştirmekle kalmıyor ayrıca doğal yapılarıyla cilt bakım rutininizin mükemmel bir tamamlayıcısı oluyor. Phyto-Blush, yumuşak bir doku sağlamak için botanik yağlarla zenginleştirilmiş mükemmel bir allık. Ultra ince ve hafif yapısı sayesinde cilt üzerinde kayıyor ve teninizle karışarak yanaklarınızı ön plana çıkarıyor. SISLEY ürünlerine; sephora.com.tr, Sephora Mobil Uygulaması ve seçili Sephora mağazalarından ulaşabilirsiniz.
Fiyat: 1.635 TL / SEPHORA

SISLEY Phyto-Teint Nude Fondöten
İkinci cilt etkisi yaratan Phyto- Teint Nude gün boyu kalıcı, son derece doğal ve yarı saydam bir görünüm sağlayan su ile aşılanmış bir fondöten. Cildin dokusunu anında güzelleştirir, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. Ultra akışkan yapısı sayesinde gözle algılanamayan doğal bir görünüm sağlar.
Fiyat: 2.165 TL / SEPHORA


Shiseido TechnoSatin Gel Lipstick, 20 Renk Seçeneğiyle

Japon kültürünün ve Shiseido’nun son 90 yılda dudak kategorisine katkıda bulunduğu birçok yeniliğin bir kutlaması niteliğindeki Yeni TechnoSatin Gel Lipstick, uzun süre kalıcı yapısıyla teknolojinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Ağırlık yapmayan formülüyle sanattan ve Shiseido’nun uzun süredir devam
eden bilim ve yenilik tutkusundan ilham alan TechnoSatin Gel Lipstick, ikonik ve şık Shiseido kırmızısı kılıf içerisinde yer alıyor ve dudaklarda gün boyu kalıcılık, maksimum konfor sağlıyor.
Fiyat: 790 TL


Nars Orgasm Thrills & Cheek Set

Orgasm Afterglow Dudak Balm’ı, dudakları nemlendirirken altın ışıltılı bir şeftali pembesi tonuyla dudakları buluşturuyor. Orgasm Mini Blush yanaklara doğal ışıltılı bir pembelik katıyor.
Fiyat: 1.590 TL


Clinique’ten Multivitamin Etkisi Sunan Even Better Clinical Serum Fondöten SPF 20!

Even Better Clinical Serum Fondöten, düzenli kullanımda cildinize adeta multivitamin etkisi sunarak cildinizin daha aydınlık, daha pürüzsüz ve daha eşit tonlu olmasına destek sağlar. Güçlü formülüyle bir
fondötenden çok daha fazlasını sunan Even Better Clinical Serum Fondöten içeriğindeki SPF 20 ile
güneşin zararlı ışınlarından koruma sağlar ve leke görünmüne karşı cildi korur. Hyalüronik asit ile cildi
nemlendirir, daha dolgun bir görünüm sunar. Salisilik asit ile cildi pürüzsüzleştirir. C vitamini ile cildin daha
aydınlık ve eşit tonlu bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.
Fiyat: 810 TL


Beautyblender-Dream Sponge- Makyaj Süngeri

Sınırlı sayıda üretilen bu ürün, hafif mor rengi ile öne çıkan ve orijinal Beautyblender makyaj süngeri ile aynı özel içerikten geliştiriliyor. Bu özel model, likit fondötenler, BB Kremler, CC Kremler, pudralar ve diğer ürünlerle birlikte kusursuzca kullanılıyor. Kusursuz bir makyaj uygulaması için! Islat, sık, uygula…
Fiyat: 459 TL / SEPHORA


L:a Bruket Lip Restore Kit ile dudaklarınızı ilkbahara hazırlayın

İsveç’in 200 yıllık SPA geleneği ve doğal yaşamından ilham alan L:a Bruket’in özellikle kış gibi zorlu mevsimlerden sonra dudakların yeni mevsime hazırlanması için geliştirdiği Lip Restore Kit ile dudaklar mevsim geçişlerinden etkilenmiyor.
Gentle Lip Scrub: 790 TL
Kızılcık ve kuşburnu çekirdeği özü ile nazik dudak peelingi etkisi yaratarak; benzersiz formülü sayesinde, cilt hücrelerini nazikçe parlatan etkili bir dudak peelingi sağlar.
L:a Bruket Recovery Lip Mask: 890 TL
Doğal yağlar ve deniz yosununun bir araya gelmesiyle formüle edilen L:a Bruket Recovery Lip Mask, dudakları anında nemlendirir.
L:a Bruket Lip Balm: 380 TL
Badem ve Hindistan cevizi başta olmak üzere 6 doğal içerikle yaratılan L:a Bruket Lip Balm; dudakları mevsimsel etkilerden korurken, dudakların günlük nem ihtiyacını karşılar. Beymen Zorlu, Beymen.com, Neo-bloom.com’dan L:a Bruket Lip Restore Kiti satın alabilir ya da istediğiniz ürünü tek tek alarak kendi setinizi yaratabilirsiniz.
Lip Restore Kit Fiyat: 1.900 TL


Tarte Maneater Palette Far Paleti
Tarte’nin yeni mini far paleti Maneater; nötr tonlarla altın, bronz, kırmızı ve yeşil gibi
sıcak tonlardan oluşuyor, makyaj çantanızın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. Paraben, sülfat ve glüten içermeyen formülüyle ön plana çıkan palet, zengin pigmentli 6 farklı renk içeriyor. Gündüz ve gece kullanımına uygun, kolay karışan far paleti, sayısız şık görünüm elde etmenize yardımcı oluyor.
Fiyat: 599 TL / SEPHORA


Tarte Shape Tape Glow Bar Yüz Pudraları
TARTE’nin cilt ürünleri yelpazesine yeni eklenen, çok boyutlu bir parlaklığa sahip kremsi bir seri! Amazonian Diamond Complex™ kil ile zenginleştirilmiş evrensel tonlardan oluşan bu üçlü pudra, cildinize
muhteşem bir ışıltı kazandırmayı hedefliyor. Champagne Blur cildi pürüzsüzleştirmeye davet ederken Bronze Glow şekillendirip belirginleştiriyor; Sunlit ise yüzde öne çıkan noktaları aydınlatıyor.
Fiyat: 1.219 TL / SEPHORA

PAYLAŞ