Şımartan Bakımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 10/04/2023

PAYLAŞ

Belirtilen fiyatlar Nisan güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Düzenli olarak cilt bakımı rutini oluşturmak, cilt sağlığının devamlılığı için oldukça faydalıdır. Bu rutini oluşturmanıza katkıda bulunacak , cildin yapısını koruyan, bakımlı ve sağlıklı olmasını sağlayan, doğal ve dermatolojik içeriklerle zenginleştirilmiş ürünlerden bir kaçını sizin için araştırdık.

Shiseido White Lucent Brigthening Gel Cream
Shiseido Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem, parlak ve eşit tonlu bir cilde ulaşmanızı sağlıyor. Sinir biliminden ilham alınarak tasarlanan White Lucent Brightening jel krem cilt lekelerine karşı aydınlatıcı
bir etki sağlıyor. Cildin kendini yenileme sürecini destekleyen ReNeura Teknolojisi+ ile formüle edilmiş olan cilt bakım kremi, aşırı melanin üretimini bastırarak var olan lekelerin rengini açıyor ve yeni leke oluşumunu önlüyor.
Fiyat: 1990 TL


Yves Rocher Anti-Age Global Gençleştirici ve Aydınlatıcı, Ton Eşitleyen, Leke Karşıtı Bakım Kürü
Cildin aydınlanmasını ve yaşlanma belirtilerinin düzelmesini sağlayan Yves Rocher Gençleştirici ve Aydınlatıcı, Ton Eşitleyen, Leke Karşıtı Bakım Kürü ciltte ışıl ışıl bir görünüm sağlıyor. 35 günlük bakım
için 35 kapsül içeren bakım kürü c vitamini türevleri ile zenginleştirilmiş içeriği ile cildi aydınlatırken
ipeksi ve besleyici dokusu sayesinde cilde nazik bir bakım yapıyor. %97’den fazla doğal kaynaklı
içeriğinde bitki tomurcuğu nektarı ve beyaz tagua tohumu olan bakım kürü cildinizde aydınlık ve lekesiz
bir etki bırakıyor.


Cildinizi ve Ten Makyajınızı Bobbi Brown Vitamin Enriched Fase Base ile Tek Adımda Kusursuz Hale Getirin!
Vitamin Enriched Face Base, 8 etkili multivitamin formülü ile besler, sıkılaştırır, makyaja hazırlar, gençleştirir, nemlendirir, yeniler, bakım verir ve makyajı tutar. Tek bir uygulamada cildin daha hoş bir görünüme kavuşmasını sağlayan Vitamin Enriched Fase Base nemlendirici etkili makyaj bazı favori görünümünüz için vazgeçilmeziniz olacak. Greyfurt & Geranyum Yağı içermesi ciltte hafif ve canlandırıcı bir koku bırakır. B, C ve E besleyici maddeleri içeren Multivitamin formülü ile cilde beslenmiş ve
yenilenmiş görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Hyaluronik Asit, Skualen ve Shea Yağından oluşan
karışım sağlıklı, parlak ve makyaja hazır bir cilt sağlar. Mevsim fark etmeksizin kusursuz cilt ve makyaja giden yolda nemli, dolgun ve canlı bir cilt sağlayan, zengin ama bir o kadar hafif olan bu nemlendirici,
hızla emilen dokusu ile cildi beslerken aynı zamanda cildinizi makyaja en iyi şekilde hazırlar. Gün boyu makyajı tutararak kusursuz bir görünüm sunar.
Fiyat: 50 ml 1050 TL


Le Désiré Eye Serum Cildinizin Gençlik Enerjisi Le Désiré ile ortaya çıkıyor
Göz çevrenizi canlandırmak ve daha dolgun bir görünüm kazanmasını istiyorsanız eğer Le Désiré Eye Serum tam size göre. Mükemmel bir cilt görünümü elde etmek isteyenlerin cilt sorunlarına eşsiz bir çözüm sunan göz serumu daha genç ve canlı görünmenizi sağlar. İçeriğindeki yosun özleri, göz çevresi ve gözaltı torbalarını minimize eden “Eye Care Marine Complex” ile kök hücre oluşumunu düzenleyen “Stem Cell Technology” kullanılarak tasarlanan göz serumu; ince çizgileri, kırışıklıkları, kaz ayaklarını ve koyu halkaları yok etmeye yardımcı olurken, göz altlarına Anti Enflamatur etkisi ile genç bir görünüm ve parlaklık kazanılması için çalışır. Le Désiré Eye Serum çift yönlü kullanıma sahip olup yüzünüz için de kullanabilirsiniz.
Fiyat: 2500 TL


Sirius Glutatyonlu Krem İle Cildinizde Yeni Bir Başlangıç
Geliştirdiği özel formülleri ile kadınların cildinde mucizevi dokunuşlar yaratan VI’AVIOR’dan çok özel bir ürün. Sadece VI’AVIOR ürün gamında bulunan glutatyonlu krem ile cildiniz parlaklığını yeniden kazanıyor. Antioksidan özelliği sayesinde, cildinizi toparlar, cildin yaşlanmasını önlerken cilt hücrelerini ve cilt tabakalarını güçlendirir. Sirius Glutatyonlu Krem sayesinde cildiniz şimdi daha pürüzsüz, genç ve canlı görünürken içeriğinde yer alan glutatyon hassas ciltlerde hassasiyet baskılayıcı, lekeli ciltlerde cilt renk tonunu bütünleyici özelliği ile de mükemmel bir formül sunuyor.


Estée Lauder’in Re-Nutriv Ultimate Diamond Serisi ile Sıradışı Güzellik
ARe-Nutriv Ultimate Diamond Collection’ın eşsiz formülü, cilde yeni bir bakım deneyimi sunuyor. Seride yer alan her bir ürün, eşsiz Kara Elmas Mantarı Özü’nün gücünü taşıyarak cilde enerji verir ve yeni nesil formül teknolojilerinin desteğiyle cildin daha parlak, sıkı ve genç görünmesini sağlar.
Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpted Transformation Nemlendirici
Kadifemsi dokuda, yenileyici özelliğe sahip Diamond Sculpted Transformation Nemlendirici, konsantre Kara Elmas Trüf Mantarı özü ve gençliği koruyan teknolojisi ile olağanüstü bir formüle sahiptir. Yüz hatlarının tamamı daha şekilli ve daha pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Tek kullanımda altı esneklik noktası gelişir. Göz altı, kaz ayakları, nazolabial kıvrımlar, boyun gibi birden çok çizgi ve kırışıklığın görünümü azalır. Cilt daha sıkı bir hale gelirken, dokusu daha pürüzsüz ve parlak görünür hale gelir.
Fiyatı: 7545 TL
Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Brilliance Serum
Son derece ipeksi ve hafif dokulu Brilliance Serum, ışıltılı, elmas gibi parıldayan bir cilt ortaya çıkarır.
Kalbinde C vitamini ve gençliği destekleyen teknoloji ile güçlendirilmiş Kara Elmas Trüf Mantarı Özü bulunur. Kullandıkça, cilt tonunu iyileştirdiği için daha parlak ve kusursuz görünüm sağlar. Koyu lekeler ve akne izleri dahil olmak üzere çizgiler ve gözenek görünümü azalır. Cilt elastikiyet kazanarak daha sıkı hissedilir.
Fiyatı:5060 TL


Aurelia Geneve’in Yeni Doğal Taşları veBakım Aletleriyle Cildinizi Yenileyin

URELIA GENEVE THE TIGER EYE GUA SHAKırışıklıkları açan ve çizgi görünümünü azaltmaya yardımcıolan Aurelia Geneve The Tiger Eye Gua Sha taşı, cildinizigençleştiriyor. İç huzuru ortaya çıkarttığına ve özgüveniarttırdığına inanılan kaplan gözü taşından üretilen bu masajaleti, kalp şekliyle cilt kıvrımlarına rahatça uygulanabiliyor.

Fiyat: 590 TL


Japon Kadınlarının Güzellik Ritüellerinin Sırrı Olan Shiseido İkonik Güzellik Esansı Artık Türkiye’de!
Shiseido Japon kadınlarının cilt bakım rutinlerinin ayrılmaz bir parçası olan esansı yeni Eudermine
Activating Essence ile yeniden keşfediyor. Shiseido’nun son teknolojisi Active Red ile formüle edilen yeni Eudermine Activating Essence cildin doğal fonksiyonlarını harekete geçirerek daha canlı ve sağlıklı bir görünüme ulaştırıyor. Cildinizin ilk savunma mekanizmasını harekete geçiren bu eşsiz formüllü ürün, cilt bariyerini güçlendirirken cildi yeniliyor. Yeni Eudermine Activating Essence cildinizi derinlemesine nemlendiriyor ve ince çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Bio Hyaluronic asitle zenginleştirilmiş olan bu mucizevi ürün, derinlemesine nemlendirme sağlıyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor.
Fiyat: 1650 TL


La Mer’den Yeni Moisturizing Soft Cream:
La Mer’in geliştirilmiş formülüne sahip Yeni Moisturizing Soft Cream; cilde gençlik dolu bir yumuşaklık kazandırmaya yardımcı olurken, güçlü dağıtım sistemiyle içten dışa oluşan yaşlanma belirtilerine karşı korur. Soft Cream’in gelişmiş güçlü etkisi ve pürüzsüz dokusu, Çok Boyutlu Nem Küreleri sayesinde cilt için en iyi performansı sağlar. Etkiyi hızlandırmak ve performansı artırmak için yeni formüle sahip her bir kavanoz içerdiği milyarlarca Çok Boyutlu Nem Küreleri sayesinde, cildin tüm yüzeyine etki etmek için yapboz parçaları gibi cildi katman katman doldurarak çalışıyor. Hassasiyetle cilde yerleşen küreler, cildinize ilk dokunduğu anda patlayarak Mucize İksir’i™ cildin en çok ihtiyaç duyduğu bölgelere taşıyor. Sonucunda, uzun etkili ve iyileştirici bir nem sağlayarak ciltteki ince ve kuru çizgilerin görünümünün azalmasına yardımcı oluyor.
Fiyat: 9100 TL


CRÈME FRAÎCHE DE BEAUTÉ AİLESİ Yeni Nesil Nemlendirmenin Konforlu Deneyimini Yaşayın!
Güzellik rutininizi tek bir tüpe sığdırabilseydiniz ne olurdu? %98 doğal kökenli bileşenlerle formüle edilmiş ve minimalizm arzumuzu yansıtan bu karşı konulmaz temiz içerikli ürünle 48 saat çok amaçlı nemlendirmeyi deneyin.
Crème Fraîche de Beauté® 3 – en – 1
Bu sihirli krem, Botanik Süt, Tatlı Badem Yağı ve Shea Yağının gizli oranlarda hassas bir karışımını içerir: kullanılan ürün miktarına ve uygulama yöntemine bağlı olarak 3 farklı kullanıma izin veren yenilikçi bir formül. İpeksi dokusu cildi her gün nemlendirir, makyajı nazikçe çıkarır ve maske olarak kullanıldığında cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırarak cildi dolgunlaştırır.
Crème Fraîche de Beauté® 3 – en – 1 kullanım önerileri:

48 SAAT Nemlendirici Krem: Sabah ve akşam
yüzünüzü nemlendirmek için küçük bir damla
uygulayın. Yüzün hassas bölgeleri ve göz çevresinde
kullanımı uygundur.

Makyaj Temizleme Sütü: Bir pamuk veya parmak
ucunuzla 2 damla uygulayın. Cilde masaj yapıldığında
yağlı faz makyajı ve kirleri çıkarır. Suyla durulayın veya
nemli, yeniden kullanılabilir bir temizleme pediyle
silin.

Dolgunlaştırıcı Maske: Haftada bir veya iki kez kalın
bir tabaka halinde yüz ve göz çevresine uygulayın.
5 dakika bekletin ve ardından fazla ürünü tekrar
kullanılabilir bir temizleme pedi ile çıkarın.
Fiyatı: 100 ml 385 TL


L’Occitane araştırmacıları enginarın selüliti yok ettiğini keşfetti…
Efsanelerden, lokman hekim reçetelerinden ilham alan L’Occitane, pişmiş enginar suyunun, toksin atıcı, arındırıcı ve vücudu hafifleten özelliklerini keşfetti. Uzun yıllar süren AR-GE sonrası üretilen Artichoke
peeling ve masaj kremi ile dünya ile aynı anda Türkiye’ye geldi. Yaz geliyor malum. Selülitler için kaygılanmaya başlama zamanı geldi. L’Occitane’ın 2023 yazına bir tür hediyesi kabul edebileceğimiz, çok iddialı oldukları Artichoke peeling ve masaj kremi, kullanıcı yorumlarına göre sadece 28 günde etkisini gösteriyor ve bacakları adeta yeniden yapılandırıyor. L’Occitane’ın enginarlı masaj kremi nemlendirme için duş ve peeling sonrası mikrosirkülasyonu uyaran hafif bir masajla uygulanır ve etkilerini hızlıca görebileceğiniz elastikiyet ve sıkılaşma süreci başlar. Enginar özlü cilt peelingi Artichoke Body Scrub, ölü deriyi arındırmaya ve cildi yenilemeye yardımcı olur. Ardından uygulanacak masaj kreminin etkinliği artar. Enginar özlü masaj kremi Artichoke Massage Cream, cildi yoğun bir şekilde nemlendirirken, sıkılaştırır ve besler. Ödemden dolayı şişen bacakları rahatlatır ve hafifletir.
Artichoke Body Scrub 200 ml – 935 TL
Artichoke Massage Cream 200 ml – 1145 TL


Bio-Oil ile Pürüzsüz, Parlak ve Dikkat Çekici Bir Ten
Çoğu kişi, hayatının belli bir döneminde çatlaklara sebep olabilecek etkenlerden birini yaşıyor. Ergenlik, hamilelik, hızlı kilo alıp verme gibi etkenler cilt tabakasının yüksek oranda gerilmesiyle çatlak oluşumuna sebep olabiliyor. Bio Oil; papatya, biberiye, lavanta ve kalendula yağları; A ve E vitaminleri ve çok özel bir etken madde olan PurCellin Oil™’ ile donatılan zengin içeriğiyle cildin ihtiyacı olan bileşenleri sağlıyor. Karın, göğüs, bel, kalça, bacak gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere masaj yaparak günde iki kez uygulandığında çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olurken cilde ihtiyacı olan bakımı sunuyor.

PAYLAŞ