3 Nisan – 9 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 03/04/2023

PAYLAŞ

Haftaya üretken ve disiplinli olarak başlayacaksınız. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle birlikte daha sağlam fikirler üretmek isteyeceksiniz ve maddi konular ön planda olacak.6 Nisan’da Terazi burcundaki dolunay ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklarınızla alakalı konularda bazı kararlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte duygusal olarak dengede kalmaya çalışmalısınız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta çalışma ortamınız ve maddi gelir kaynaklarınız ön planda olacak. İkili ilişkiler ya da partnerinizle alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Haftanın sonuna doğru kariyeriniz ve fikirleriniz adına kendinize yön vermek isteyebilirsiniz.

Boğa

Bu hafta fikirleriniz ve düşüncelerinizle dikkat çekeceksiniz. Çalışma ortamınız ya da sağlığınızla alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Haftanın sonuna doğru finansal konular odak noktanız olabilir.

İkizler

Bu hafta çevrenizden izole olmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda endişeleriniz söz konusu olabilir. Özel hayatınız ya da çocuklarınızla alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Haftanın sonuna doğru manevi yönünüzü güçlendirecek çalışmalara katılabilirsiniz.

Yengeç

Bu hafta sosyal çevreniz ve yakın çevrenizle olan iletişiminiz ön planda olacak. Aile ya da yaşam yerinizle alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Haftanın sonuna doğru sosyal çevrenizle olmak size iyi gelebilir.

Aslan

Bu hafta kariyerinizle ilgili fikirleriniz gündemde olacak. Yakın çevreniz, yakın akrabalarınız, seyahatleriniz ya da eğitim konularında kararlarınız söz konusu olabilir. Haftanın sonuna doğru sosyal çevreniz ya da maddi konularınız odak noktanız olacak.

Başak

Bu hafta uzak yerler, ticari, finansal ya da hukuki konularda yeni fikirleriniz gündemde olacak. Maddi gelir kaynaklarınız ön planda olabilir. Haftanın sonuna doğru yeni bir seyahat planlayabilirsiniz ya da kariyerinizle ilgili yeni fikirleriniz gündeme gelebilir.

Terazi

Bu hafta ortaklaşa maddi konularda yeni fikirleriniz söz konusu olabilir. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu süreçte kendinize gereken özeni göstermelisiniz. Finansal konularınız ve kariyeriniz için yeni başlangıçlar adına kararlarınız söz konusu olabilir. Haftanın sonuna doğru uzak yerler ya da maddi konular odak noktanız olabilir.

Akrep

Bu hafta çalışma ortamınızda fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Ruhsal sağlığınıza ve midenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkiler ya da partnerinizle alakalı konularda duygusal olarak dengede kalmalısınız. Haftanının sonuna doğru sosyal çevreniz ve maddi konularınız odak noktanız olacak.

Yay

Bu hafta çalışma ortamınız ve sağlığınızla alakalı konularda düşünceleriniz önemli olacak. Sosyal çevreniz ya da hedefleriniz ön planda olabilir. Haftanın sonuna doğru kariyerinize, ortağınıza  ya da çalışma ortamınıza odaklanabilirsiniz.

Oğlak

Bu hafta özel hayatınızda ya da çocuklarınızla alakalı konularda fikirleriniz gündemde olabilir. Kariyeriniz, aile ya da hayatınızdaki otorite figürleriyle alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Haftanın sonuna doğru aşk hayatınız ya da hobileriniz odak noktanız olacak.

Kova

Bu hafta aile içinde ya da yaşam yerinizde iletişiminiz artacak. Bu süreçte yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Finansal, ticari, hukuki ya da seyahat konularında kararlarınız söz konusu olabilir. Haftanın sonuna doğru aile içinde, finansal ya da çocuklarla alakalı konuşmalar gündeminizde olabilir.

Balık

Bu hafta yakın çevreniz, kardeşleriniz, kısa yerlere seyahatleriniz ya da eğitiminizle alakalı konularda fikirleriniz gündemde olabilir. Ortaklaşa maddi kaynaklarınız ya da ödemeleriniz ön planda olabilir. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Haftanın sonuna doğru partnerinizle ya da ailenizle olan iletişiminiz artabilir.

PAYLAŞ