Evde İğnesiz Mezoterapi Etkisini Keşfedin!

Writer: NYX Magazine

Date: 06/04/2023

PAYLAŞ

NEOFOUND SERUM Nedir?

Bu hafif jel serum; içerdiği hyaluronik asit, peptitler, amino asitler ve antioksidanlar sayesinde cildinizin canlı ve parlak görünmesini sağlar. Yaşlanma karşıtı etkisiyle cildinizdeki kırışıklıkları ve çizgileri azaltır, aynı zamanda cildinizi aydınlatır.

Neofound, tüm cilt tiplerine uygun olduğu için herkesin kullanabileceği bir üründür. Doğal kökenli yağlar sayesinde cildinizin nemli kalma süresini uzatır ve makyaja hazırlar.

Düzenli kullanımıyla cildinizin daha canlı, pürüzsüz ve aydınlık göründüğünü fark edeceksiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek istediğinizde Neofound sizi destekleyecektir.

Siz de cildiniz için en iyi bakımı yapmak istiyorsanız Neofound‘u deneyin!

 “Love Cosmedical Güzelliğinize Yenilik Getiriyor!”

Love Cosmedical, cildinizi daha önce hiç olmadığı kadar pürüzsüzleştirmek, aydınlatmak ve sıkılaştırmak için tasarlanmış yepyeni bir formül olan Neofoud Serum‘u sunar. Neofound, cildinizin ihtiyaç duyduğu bileşenleri keşfetmenizi sağlayan sihirli bir üründür.

NEOFOUND SERUM’UN ANTİOKSİDAN ETKİSİNİN FAYDALARI NEDİR?

Neofound Serum’un içeriğinde yer alan antioksidanlar, serbest radikallerin oluşabileceği hücresel hasarın engellenmesini sağlayan güçlü bileşenlerdir. Ürünün içeriğinde bulunan bu antioksidanlar güneşin neden olduğu lekeleri azaltarak cildi korur. Daha parlak, homojen bir cilt tonu sağlar.

Neofound Serum’un Antioksidan Güçleri Nelerdir:

Sıkılaştırma: Zamanla cilt bariyerindeki gerekli maddeler tükenir ve ciltteki sıkılığın azalmasına sebep olur. Antioksidanlar bu tür bozulmaları yavaşlatabilirler. Sıkı bir cilt oluşumuna yardımcı olurlar.

Daha parlak bir cilt: Antioksidanlar donuk, düzensiz cilt tonunun görünümünü iyileştirmek ve daha sağlıklı bir cilt sunmak için mükemmel yeteneklere sahiptir.

Kırışıklık ile mücadele: Birçok araştırma antioksidanların kırışıklıkların görünümünü azaltmaya ve gözle görülür şekilde yumuşatmaya yardımcı olduğunu göstermektedir.

  • Cilt tonu düzenleme ve aydınlatma: Serbest radikaller güneşe mâruz kalmayla birlikte melanin üretimini tetikler ve pigmentasyona, düzensiz cilt tonuna ve lekelenmeye davetiye çıkartır. Antioksidanlar serbest radikalleri etkisiz hâle getirip, pigmentasyonu önlemeye yardımcı olur.

Neofound Serum’un Etkin İçerikleri:

Niacinamide (B3 Vitamin): Bu güçlü antioksidan; ince çizgi ve kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur, cildi aydınlatır ve daha homojen bir cilt tonu görünümünü destekler.

Resveratrol: Cilt tonunu aydınlatan, ince çizgilerinin ve kırışıklarının görünümünü azaltan bir antioksidan etkiye sahiptir.

Hyaluronik Asit: Yüksek ve düşük molekül ağırlıklı hyaluronik asitler, cildi besler ve cildin nem kaybını engeller. Daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kırışıklıkların görünümünü azaltır. 

Asetil Hekzapeptid: İnce çizgi ve kırışıklıkları hedefleyerek, mimik kırışıklıklarına karşı bakım sağlar, cildin sıkılaşmasını destekler.

   Neofound Serum’un Kullanım Talimatı:

Sabah ve akşam temizlenmiş yüze, boyun ve dekolte bölgesine, parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız.

   Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 3.200₺

PAYLAŞ