Cildinizi İlkbahara Hazırlayın

Writer: NYX Magazine

Date: 06/04/2023

PAYLAŞ

Soğuk havalar yerini ılık ilkbahar günlerine bırakırken cildinize de bahar enerjisini aşılamanın tam zamanı. Gratis’in Beauty Güzellik Merkezleri’nde uygulanan Temel Cilt Bakımı, kışın soğuk havalarda yıpranan cildini yenilemek isteyenler için uzmanlar tarafından sunuluyor.

Yenilenmenin, uyanışın ve rengin mevsimi olarak bilinen ilkbahara girerken, cildini ilkbahara hazırlamak isteyenler için Gratis Beauty Güzellik Merkezleri’nde manikür-pedikür, nail art, yüz bakım ve saç bakımı hizmetlerinin yanı sıra her cilt tipine uygun farklı cilt bakım hizmetleri de sunuluyor. Beautylerde sunulan cilt bakım uygulamalarından biri olan Temel Cilt Bakım uygulaması ise, arınmış ve canlı bir cilt ile ilkbahara taze bir başlangıç yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. 

Sertifikalı uzmanlar tarafından cilt analizi yapılarak cildin ihtiyaç duyduğu temel bakımın sağlandığı uygulamada, cildin arındırılarak canlanmasına yardımcı olunuyor. Temel Cilt Bakım uygulamasında; profesyonel cilt bakım cihazlarıyla gözenek temizliği, vakum, tonik, high frekans, serum ve nemlendirme yapılıyor. Bakımın son aşamasında ise göz kremi ve güneş kremi uygulanarak masaj işlemi gerçekleştiriliyor. Cilt tipine uygun yüksek performanslı ürünlerin 60 dakika boyunca uzmanlar tarafından uygulandığı Temel Cilt Bakımının sonunda cilt gözle görülür bir aydınlığa kavuşuyor.

Günlük hayatın stresi, yorgunluk ve hava şartları gibi cildi yıpratan etkenlere karşı her ay rutin olarak gerçekleştirilmesi önerilen Temel Cilt Bakım uygulaması için Gratis Beautylerde 2’li ve 3’lü seans paketleri de sunuluyor. Temel Cilt Bakımı sonrasında cildine iyi bakmak isteyenler içinse uygulamada kullanılan ürünler Beauty Güzellik Merkezleri’nde satışa sunuluyor.

Türkiye’nin 10 ilinde yer alan 48 Beauty güzellik noktasında alanında uzman kişiler tarafından uygulanan kişisel bakım hizmetleri için www.gratisbeauty.com web sitesinden ya da 0850 210 6 900 numaralı çağrı merkezinden randevu oluşturulabiliyor.

PAYLAŞ