10 – 16 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 10/04/2023

PAYLAŞ

Haftaya hukuki konuları, uluslararası işlerinizi ve seyahatlerinizi ön plana alarak başlayacaksınız. Venüs’ün ikizler burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerinizde iletişime daha çok önem vereceksiniz. Bu süreçte partnerinizden ya da sosyal çevrenizden ihtiyacınız olan ilgiyi almakta zorlanabilirsiniz.

Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta planlarınız için adım atarken şanslı bir süreçte olacaksınız. Yakın çevreniz, yakın akrabalarınız ya da kardeşinizle olan iletişiminiz yoğunlaşabilir. Ayrıca yakın yerlere seyahat etmek isteyebilirsiniz. Eğitiminiz ve yeni sözleşmeler gündeminizde olabilir.

Boğa

Bu hafta çevrenizden izole olmak ve içinize dönmek size iyi gelebilir. Maddi gelir kaynaklarınız ön planda olacak. Ayrıca harcamalarınızı abartmamalısınız. Kariyeriniz için destekleyici bir süreçte olacaksınız.

İkizler

Bu hafta sosyal ilişkileriniz ön planda olacak. Dış görünüşünüzle alakalı bir değişikliğe gidebilirsiniz. Ayrıca geleceğe dönük planlarınız ya da uzaklardan alacağınız haberler motivasyonunuzu arttırabilir. Bu süreçte hayatınızda ki otorite figürlerinizle iletişiminize dikkat etmelisiniz.

Yengeç

Bu hafta daha çok evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yapacağınız işlerde yaratıcılığınızın artacağı bir süreç olabilir. Kariyerinizde şanslı ve bereketli bir süreçte olacaksınız. Eğitim, hukuki, ticari ya da yurtdışı ile alakalı konularda bazı neticelere varmak isteyebilirsiniz.

Aslan

Bu hafta sosyal çevreniz ya da yeni katılacağınız organizasyonlar gündeminizde olabilir. Ayrıca kariyerinizde elde edeceğiniz gelir konusunda şanslı bir süreçte olacaksınız. Arkadaşlarınızla iletişim kurarken problem yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Uluslararası işler, eğitim, hukuki ya da ticari konularda beklentilerinizin karşılandığını göreceksiniz.

Başak

Bu hafta otorite figürlerinizle olan iletişiminizde ve kariyerinizde şanslı bir süreçte olacaksınız. Ortaklaşa maddi konularda beklediğiniz durumların neticeye vardığını görebilirsiniz. Kariyerinizde ortaklarınızla iletişim kurarken problem yaşamamaya dikkat etmelisiniz.

Terazi

Bu hafta geleceğe dönük planlarınız, uzak yerlere seyahatleriniz, ticari ve hukuki işleriniz ön planda olabilir. Partnerinizle birlikte uyumlu ve güzel gelişmelerin olabileceği bir sürece gireceksiniz. Ayrıca iş ortaklıklarında şanslı olacaksınız.

Akrep

Bu hafta ödemelerinizde ya da ortaklaşa maddi kaynaklarınızda şanslı bir süreçte olacaksınız. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Çalışma ortamınızda ve sağlığınızla alakalı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay

Bu hafta ikili ilişkilerinizde ve ortaklarınızla ilgili konularda şanslı bir süreçte olacaksınız. Yakın çevrenizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla alakalı konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Bu hafta çalışma ortamınızda ya da sağlığınızla alakalı konularda şanslı bir süreçte olacaksınız. Maddi konularda beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Ev, yaşam yeri ya da gayrimenkul konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova

Bu hafta aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla alakalı şanslı bir süreçte olacaksınız. Yakın çevreniz , kardeşleriniz ,eğitiminiz ya da seyahatleriniz konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almaktan kaçınmalısınız.

Balık

Bu hafta aile, yaşam yeriniz ya da gayrimenkul konularında şanslı bir süreçte olacaksınız. Maddi gelir kaynaklarınızla alakalı konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve ailenizle İletişim kurarken problem yaşamamaya dikkat edin.

PAYLAŞ