5 Mayıs’ta Akrep Burcunda Gerçekleşecek Ay Tutulmasına Dikkat!

Writer: Manolya Bayer

Date: 12/04/2023

PAYLAŞ

Doğduğunuz an 12 burç ve gök cisimlerinin hareketleri ile oluşturulan doğum haritanız, hayatınızı nasıl etkiliyor? Doğum haritası kişiye özeldir ve haritanız üzerinden yapılan yorumlar size yol gösterir. Gökyüzünde olan olaylardan nasıl etkileneceğinizi anlatır. Doğum haritanız üzerinden kişisel özellikleriniz ve kararlarınız için doğru zamanlar belirlenebilir. Astroloji size olasılıkları söyler ve yaşam yolunuzda size farkındalık katar. Bu sayede kendi iradeniz ile harekete geçersiniz.

Koç

6 Nisan’da gerçekleşecek olan terazi dolunayı ile birlikte ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız gündemde olacak. Bu süreçte uluslararası işlerde ve eğitim konularında şanslı olacaksınız. 20 Nisan’da Koç burcunda yaşanacak olan güneş tutulması ile birlikte kariyerinizde daha net olmak ve bu konuda bir yön çizmek isteyebilirsiniz. 21 Nisan’da Merkür gezegeninin boğa burcunda retro hareketinin başlaması ile birlikte finansal anlamda yeni başlangıçlar yapmamaya çalışmalısınız. 5 Mayıs’ta akrep burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınızla alakalı bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir. Bu süreçte ailenizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz.16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar maddi gelir kaynaklarından elde ettiğiniz kazançlarda bereketli bir döneme giriyorsunuz.19 Mayıs’ta boğa burcundaki yeni ay ile birlikte yeni kazançlar yakalayabilirsiniz. 9 Haziran yay dolunayı ile birlikte yurt dışı, hukuki, ticari ve eğitim konularında eksik kalan şeyleri tamamlayacağınız bir sürece girebilirsiniz.18 Nisan’da ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte eğitimle, iletişimle ve yakın çevrenizle alakalı konularda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Bu süreci temkinli yürütmeye çalışın.

Boğa

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte günlük rutin işleriniz, sağlığınız ya da çalışma ortamınız gündemde olacak. Bu süreçte yurt dışı ile alakalı işlerinizi yönetmek, diyet yapmak ve ruhsal çalışmalara yönelmek açısından oldukça verimli olacak. 20 Nisan’da koç burcundaki güneş tutulması ile birlikte psikolojik olarak dengede kalmaya çalışın ve sağlığınızı önemseyin. 21 Nisan’da Merkür’ün boğa burcundaki retrosuyla birlikte yeni başlangıçlar yapmamaya özen gösterin ve ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken problem yaşamamaya dikkat edin.

5 Mayıs’ta aktrep burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile birlikte ikili ilişkilerinizde, partnerinizle ya da ortağınızla duygusal olarak dengede kalmaya çalışın. Bu süreçte Merkür retrosunun da olması iletişim kurarken krizlere açık olabileceğinizi gösteriyor. Ayrıca bu süreçte yeni bir şeyler başlatmak yerine, elinizdeki işleri tamamlamanız iyi olacaktır. Bu süreçte yakın çevrenizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz.16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar sizi her türlü konuda şanslı bir sürece sokacak. 19 Mayıs’ta boğa burcunda olacak olan yeni ay ile birlikte yeni başlangıçlar için adım atabilirsiniz. 4 Haziran yay burcunda oluşacak olan dolunay ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınızda ya da ödemelerinizde neticeye varabilirsiniz. 18 Haziran da ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte maddi kazançlarınızla alakalı bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreci iyi yönetmelisiniz ve finansal anlamda hareket ederken temkinli olmalısınız.

İkizler

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınız gündemde olacak. Bu konularda verimli bir sürece gireceksiniz. Ayrıca bu süreçte hayattan daha çok keyif almak isteyeceksiniz ve sosyal çevreniz genişletmek isteyeceksiniz. 20 Nisan’da koç burcundaki güneş tutulması ile birlikte sosyal çevreniz gündemde olacak ve arkadaşlarınızdan bu süreçte destek görebilirsiniz. Yeni sosyal gruplar veya organizasyonlar gündeminizde olabilir. 21 Nisan’da Merkür’ün boğa burcunda retro hareketi ile birlikte bilgi kirliliğine ve arkanızdan dönen olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca bu süreçte yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat etmelisiniz. 5 Mayıs’ ta akrep burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile birlikte çalışma ortamında, sağlığınla ya da günlük rutin işlerinle alakalı bazı krizleri yönetmen gerekebilir. Merkür retrosunun etkisiyle bu süreçte, bazı gizli kalmış olaylara tanık olabilirsiniz. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 24 Mayıs 2024 tarihine kadar seyahat edecek. Bu süreçte manevi yönünüzü güçlendirecek çalışmalara katılabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte bilinçaltı korkularınızdan ve endişelerinizden kurtulacaksınız. 4 Haziran yay burcundaki dolunay ile birlikte ikili ilişkiler , ortaklıklar ya da partnerinizde alakalı konularda tamamlanması gereken konulara odaklanabilirsiniz.18 Haziranda ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte harekete geçerken temkinli olun ve sağlığınıza dikkat edin.

Yengeç

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte yaşam yeriniz ve aile konuları gündeme gelebilir. Bu konularda şans sizden yana olabilir. 20 Nisan’da koç burcunda olacak güneş tutulması ile birlikte kariyerinizde bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Ayrıca bu süreçte işinizi büyütebilirsiniz ya da terfi alabilirsiniz. 21 Nisan’da Merkür gezegeninin boğa burcunda retro hareketine başlaması ile birlikte sosyal çevrenizde iletişim kurarken karşı tarafı kırmamaya çalışın. Ayrıca bu dönemde eski arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. 5 Mayıs’ta akrep burcundaki yeni ay ile birlikte aşk hayatınız ya da çocuklarla alakalı konularda bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir. Ayrıca bu süreçte Merkür gerilemesinin etkisiyle birlikte eski ilişkileriniz gündeme gelebilir.16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar sosyal çevreniz genişleyecek ve çevrenizden beklediğiniz desteği göreceksiniz.19 Mayıs’ta boğa yeni ayı ile birlikte arkadaşlarınız hayatınızda ön plana çıkacak.4 Haziran yay burcundaki dolunay ile birlikte çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutinleriniz ön planda olacak. Dolunayın bitiminde diyete başlamak için uygun bir süreç olacaktır.18 Haziran ikizler yeni ayı ile birlikte kendinizi çevrenizden izole etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız.

Aslan

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte yakın çevre, kardeşleriniz ve seyahatler konusunda şanslı bir süreçte olacaksınız. 20 Nisan’da koç burcundaki güneş tutulması ile birlikte yurtdışı, hukuki ve ticari konularda bazı kararları net bir şekilde vermeniz gerekebilir. 21 Nisan’da Merkür’ün boğa burcunda geri gitmesi ile birlikte kariyeriniz için yeni adımlar atmamaya çalışmalısınız. 5 Mayıs’ta akrep burcunda ay tutulması ile birlikte aile ve yaşam yerinizde ki bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir. Merkür retrosunun etkisi ile kariyerinizle alakalı yeni başlangıçlar yapmamalısınız.16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar kariyerinizde ya da toplum içinde ki statünüz ile alakalı konularda şanslı bir sürece giriyorsunuz.19 Mayıs’ta boğa burcundaki yeni ay ile birlikte kariyeriniz ön plana çıkıyor.4 Haziran’daki yay dolunayı ile birlikte aşk hayatınız, hobileriniz ya da çocuklarınız ile alakalı konular ön plana çıkacak ve bu konularda bazı kararlarınız söz konusu olabilir.18 Haziran ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte sosyal çevrenizle alakalı başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli ve sağlığınıza daha özenli olmalısınız.

Başak

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte kendi öz değerinizi fark edebilirsiniz. Bu süreçte maddi gelirleriniz ve harcamalarınız söz konusu olabilir. 20 Nisan’da koç dolunayı ile birlikte ödemeleriniz, miraslar ve ortaklaşa maddi konularında şanslı bir sürece gireceksiniz. Bu konularda karar vermeniz gerekebilir. 21 Nisan’da Merkür’ün boğa burcundaki retro hareketi ile birlikte yurtdışı, hukuki ve ticari olarak yeni adımlar atmamaya, eğer mümkünse yarın kalan işlerinize odaklanmaya çalışın. 5 Mayıs’ta akrep burcundaki ay tutulması ile birlikte yakın çevre, eğitim ya da iletişim konularında bazı krizleri yönetmen gerekebilir. Merkür retrosunun etkisiyle birlikte uzak yerlere seyahatleriniz ya da eğitim konularında yeni başlangıçlar yapmamalısınız.16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar ticari, hukuki, eğitim ya da seyahatler konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz. 19 Mayıs’ta boğa burcundaki yeniay ile birlikte yurt dışı ya da eğitim konuları ön plana çıkıyor.4 Haziran’da yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayın etkisi ile ev, aile ya da gayrimenkul konularında beklediğiniz sonuçlara varabilirsiniz. 18 Haziran ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte kariyerinizde yeni adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız.

Terazi

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte yapmak istediklerinize ve fiziksel görüntünüze önem vereceksiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda şanslı olacaksınız. 20 Nisan’da koç burcundaki güneş tutulması ile birlikte partneriniz ve ortaklıklarınız konularında şanslı bir döneme gireceksiniz. Bu süreçte evlenmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte kararlarınızda net olmaya çalışmalısınız. 21 Nisan’da boğa burcunda Merkür retrosunun başlamasıyla birlikte ödemelerinizde, harcamalarınızda ve ortaklaşa maddi kaynaklarınızda aksilikler yaşamamak için dikkatli olmalısınız. 5 Mayıs’ta akrep burcundaki ay tutulması ile birlikte maddi gelir kaynaklarınızla alakalı bazı krizler ile uğraşmanız gerekebilir. Ayrıca Merkür retrosunun etkisi ile ortaklaşa maddi kaynaklarınız ya da ödemelerinizde problemler yaşamamak için temkinli olmalısınız.16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 24 Mayıs 2026 tarihine kadar ortaklaşa maddi kaynaklarınız ya da başkalarında elde ettiğiniz maddi destekten yana şanslı olacaksınız.19 Mayıs’ta boğa burcunda olan yeni ay ile birlikte maddi ve sağlık konuları ön plana çıkıyor.4 Haziran’daki yay burcundaki dolunay ile birlikte yakın çevre, kardeşler ya da seyahat konuların ön plana çıkacak. 18 Haziran ikizler burcundaki yeni ay birlikte yurtdışı, eğitim, hukuki ya da ticari konularda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte adım atarken temkinli olmalısınız.

Akrep

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte sosyal çevrenizde izole olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte ruhsal çalışmalara yönelebilirsiniz. 20 Nisan’da koç burcunda olacak olan güneş tutulması ile birlikte çalışma ortamınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınız ön plana çıkıyor. Bazılarınız için bu konularda yeni fırsatlar ve avantajlar söz konusu olabilir.

21 Nisan’da boğa burcunda Merkür retrosunun etkisiyle birlikte ikili ilişkiler ve ortaklarınız konusunda karar alırken ya da iletişim kurarken problem yaşamamak için dikkatli olmalısınız. 5 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek olan ay tutulması ile birlikte kendinize odaklanacaksınız. Bu süreçte duygusal olarak dengede kalmaya çalışın. Ayrıca Merkür retrosu ile birlikte ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken bazı problemleri yönetmeniz gerekebilir.16 Mayıs Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar ikili ilişkiler ve evlilik konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz.19 Mayıs boğa burcundaki yeni ay ile birlikte ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ön plana çıkacak.14 Haziran yay burcunda dolunay olacak. Bu süreçte maddi kazanç kaynaklarınızdan elde ettiğiniz gelir konularında kararlarınız söz konusu olabilir.18 Haziran ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınızda başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız.

Yay

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte sosyal çevreniz öne çıkacak. Bu süreçte yeni organizasyonlara ve gruplara dahil olabilirsiniz. 20 Nisan’da koç burcundaki güneş tutulması ile birlikte aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınız konusunda yeni kararlar almanız gerekebilir. Bu süreçte net olmaya çalışmalısınız. 21 Nisan’da Merkür’ün boğa burcunda geri gitmesi ile birlikte günlük rutin işlerinizde, çalışma ortamınızda ve sağlığınızla ilgili konularda bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. 5 Mayıs’ta akrep burcundaki ay tutulması ile birlikte bilinçaltı korkularınız ya da endişeleriniz gündeminize gelebilir. Merkür retrosunun etkisiyle birlikte çalışma ortamınızda bazı iletişimsel krizler ile uğraşmanız gerekebilir.16 Mayıs ‘ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar çalışma ortamı ya da sağlık konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz.19 Mayıs’ta boğa burcundaki yeni ay ile birlikte günlük rutin işleriniz, çalışma ortamınız ya da sağlığınız ön plana çıkıyor.  4 Haziran burcunuzda ki dolunay ile birlikte kendiniz için yapacaklarınız ön planda olacak.  18 Haziran ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da partnerinizle alakalı konularda başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte karar verirken iyi düşünmelisiniz.

Oğlak

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte kariyeriniz ön planda olacak. Belki bu süreçte yabancı kişilerle bir projeye imza atabilirsiniz ya da iş için yurt dışına seyahatiniz söz konusu olabilir. 20 Nisan’da koç burcundaki güneş tutulması ile birlikte yaşam yeriniz, aile ve gayrimenkul konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz, bu konularda bir neticeye varabilirsiniz. 21 Nisan‘da Merkür’ün boğa burcunda geri gitmesi ile birlikte aşk hayatınızda ve çocuklarla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.5 Mayıs’ta akrep burcunda ki ay tutulması ile sosyal çevrenizdeki bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir. Merkür retrosunun etkisiyle birlikte özel hayatınızda ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde iletişim kurarken uyumlu olmaya çalışmalısınız.16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar çocuklar, aşk hayatı ya da hobiler konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca 19 Mayıs’ta boğa burcundaki yeni ay ile birlikte yeni bir aşk ya da hayattan keyif alacağınız konular ile alakalı yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. 4 Haziran yay burcundaki dolunay ile birlikte sosyal çevrenizde izole olmak isteyebilirsiniz. 18 Haziran ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte günlük rutin işleriniz, sağlığınız ya da çalışma ortamınız ön plana çıkacak. Bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız.

Kova

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte yurt dışı, hukuki ve ticari işlerinizde bazı kararlarınız ve fırsatlarınız söz konusu olabilir. 20 Nisan’da koç burcundaki güneş tutulması ile birlikte eğitim, sözleşmeler ve yakın çevrenizle ilgili güzel fırsatlar yakalayabilir ve bazı kararlarınız söz konusu olabilir. 21 Nisan’da Merkür’ün boğa burcunda geri gitmesi ile birlikte aile ve yaşam yerinizle ilgili bazı problemleriniz söz konusu olabilir ve bu konularda yeni başlangıçlar yapmamalısınız. 5 Mayıs’ta akrep burcundaki ay tutulması ile birlikte kariyerinizle ya da otorite figürlerinizle alakalı bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir. Merkür retrosunun etkisi ile birlikte aile ya da yaşam yerinizde bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 16 Mayıs’ta Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte 26 Mayıs 2024 tarihine kadar aile, gayrimenkul ya da yaşam yerinizle alakalı şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca 19 Mayıs’ta boğa yeni ayı ile birlikte bu konularla alakalı yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. 4 Haziran yay burcundaki dolunay ile birlikte sosyal çevreniz ön planda olacak.18 Haziran ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte aşk hayatınız, çocuklarla ya da hobilerinizle alakalı yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız.

Balık

6 Nisan’da gerçekleşecek terazi dolunayı ile birlikte ödemeler, ortaklaşa maddi kaynaklar da şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.     20 Nisan’da koç burcundaki güneş tutulması ile birlikte maddi kaynaklarını ve gelir konularında şans ve fırsatları yakalayabilirsiniz.21 Nisan’da Merkür’ün boğa burcunda geri gitmesi ile birlikte yeni fikirler ve imzalar için uygun bir süreç olmayacak. Bu süreçte yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde dikkat etmelisiniz. 5 Mayıs’ta akrep burcundaki ay tutulması ile birlikte eğitim, hukuki ya da ticari konularda bazı krizler yönetmeniz gerekebilir. Merkür retrosunun etkisi ile birlikte her türlü iletişim, seyahat, yakın çevre ya da eğitim konularında problemler yaşamamak için temkinli olun. 19 Mayıs Jüpiter boğa burcuna geçiyor ve 26 Mayıs 2024 tarihine kadar yakın çevre, kardeş, seyahat ya da eğitim konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz. 19 Mayıs’ta boğa yeni ayı ile birlikte bu konularda yeni başlangıçlarınız olabilir. Ayrıca yeni bir sözleşme ya da anlaşma yapabilirsiniz. 4 Haziran yay burcundaki dolunay ile birlikte kariyerinizle alakalı konularda bazı kararlarınız söz konusu olabilir. 18 Haziran ikizler burcundaki yeni ay ile birlikte aile, yaşam yeri ya da gayrimenkul konularında başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte atacağınız adımlarda temkinli olmalısınız.

PAYLAŞ