Vakko L’Atelier’den Yeni Çay Serisi : Vakko Tea Atelier  

Writer: NYX Magazine

Date: 11/04/2023

PAYLAŞ

Vakko L’Atelier, dünya mutfağına imza atan lezzetlerine yeni bir seri ekliyor. İlhamını dünyanın farklı bölgelerinden alarak hazırlanan Vakko Tea Atelier, özel tasarım sunumlarıyla çay seremonisini yeni bir boyuta taşıyor.

Fransız pastacılık sanatını ve dünya mutfağını Vakko şıklığı ile bir araya getiren Vakko L’Atelier, connaisseur ler ile özenle çalışılan yeni Vakko Tea Atelier kutu ve poşet çay serisiyle her damak tadına uygun seçenekler sunuyor. Nadir bulunan malzemelerin özel reçetelerle bir araya gelmesiyle harmanlanan seri; tat ve kokusuyla eşsiz bir lezzeti fincanlara taşıyor.

Vakko Tea Atelier, insan vucuduna yararı olan antioksidan içeriklerinden, enerji veren harmanlara, egzotik seçeneklerden rahatlatan reçetelere kadar 5 farklı içerikten oluşan çeşitleri ile Vakko dostlarıyla buluşturuyor:

Sunny Days Tea; vanilya ve meyve özlü sarı çay yaprakları ile antioksidan yönünden zengin bir içerikle güneşin enerjisini yansıtıyor.

Full Moon Tea; mor tatlı patates küpleri, kuşburnu tohumları, yeşil ve kırmızı elma, mango, ananas, çilek, limon meyve özü içeriğiyle yorucu günlerin ardından rahatlık sağlıyor.

Warm&Cozy Tea; çikolata parçacığı, pembe greyfurt, siyah çay yaprakları, kakao kabukları, bitter çikolata, aspir çiçekleri, rom ve sedir ağacı özü harmanıyla mistik atmosferler yaratıyor.

Soft&Fresh Tea; karamel parçacıkları, vanilyalı Oolong çay yaprakları, karamel parçaları, kırmızı gül yaprakları, mandalina meyve özü, vanilya meyve özü ve peygamber çiçeklerinin egzotik buluşmasıyla sağlıklı lezzet seçeneklerinin başında yer alıyor.

White Light Tea ise içeriğinde bulunan doğal şeftali meyve özlü beyaz çay yaprakları sayesinde antioksidan yönünden zengin olmasının yanı sıra enerji ihtiyacını karşılayan lezzetler arasında öne çıkıyor.

Tüm Vakko L’Atelier mağazalarında yerini alan yeni Tea Atelier serisi, 15’li poşet çay ve 60 gramlık kutu olarak iki farklı alternatifle satışa sunuluyor.

PAYLAŞ