Bu Bayram Tatili Club Med ile Unutulmaz Olacak

Writer: NYX Magazine

Date: 13/04/2023

PAYLAŞ

Yorucu bir kışın ardından ailenizle ve sevdiklerinizle nefes almaya hazır mısınız? Bayram tatilinde Club Med, benzersiz her şey dahil konsepti ile 70’i aşkın yurt içi veya yurt dışı seçenekleri arasından seçeceğiniz destinasyonda size unutulmaz bir tatil sunuyor.

İster aileniz ile ister sevdiğinizle baş başa ya da kalabalık arkadaş grubunuzla… Bayramda büyük şehirlerin stresini bir kenara bırakıp Club Med’de ayrıcalıklı bir tatil kaçamağı yaşayın. Club Med, 15 Nisan bahar ara tatil haftası ile birleşen bayram tatili için bir hafta ya da birkaç gün tatil planı yapan misafirlerine, hem yurt içi hem yurt dışında birbirinden özel seçenekler sunuyor.

Club Med, dünyanın dört bir köşesine yayılmış ayrıcalıklı destinasyonları; Türkiye’de Antalya ve Bodrumda, Avrupa’nın gözdelerinden Yunanistan, Italya, İspanya, Fransa, Portekiz’de ya da egzotik destinasyonlar Seyşeller,Tayland, Maldivler, Mauritius’da misafirlerine eşsiz konseptli bir tatil vadediyor.

Bu bayramda kısa tatili yurt içinde geçirmeyi tercih edenler için ödüllü tesis Club Med Palmiye Kemer bölgesinde misafirlerini bekliyor. Denizin ve yeşilin içinde kaybolan Club Med Palmiye Bungalowları misafirlerine; her yaşa uygun, bol seçenekli kara/deniz spor aktiviteleriyle heyecanı, uluslararası gurme lezzetleriyle bir lezzet şölenini ve Sothys Spa ile de bir rüyayı yaşatıyor. 

Club Med, tüm destinasyonlarında ‘sıfır stres’e odaklanan hizmet anlayışı ile eşsiz her şey dahil konseptinin ayrıcalığını misafirlerine tüm tatil boyunca yaşatıyor. Club Med avantajlı sabit kur üzerinden %20’ye varan son dakika indirimlerle de bayram tatili arayışında olanlara özel fırsatlar sunuyor.

PAYLAŞ