Sephora App’ten Sınır Tanımayan Yenilikler

Writer: NYX Magazine

Date: 13/04/2023

PAYLAŞ

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, severek kullanılan Sephora App’e özel avantajlar sunuyor .

Dünyaca ünlü markaların güzellik ve kozmetik ürünlerini tek çatı altında buluşturan Sephora, Sephora App’te çok özel avantajlar ile müşterilerine ayrıcalıklı bir dünya sunuyor. Yenilenen mobil uygulamasıyla Sephora; özel indirimler, ödüller, promosyonlar, kargoda hızlı teslimat, hediyeler ve lansmanlara erken erişim gibi pek çok avantajla müşterilerinin mutluluğuna ortak oluyor. 

Sürprizler, hediyeler, muhteşem avantajlar

Sephora App üzerinden 500 TL’nin üzerinde ilk alışverişlerini yapan güzellik tutkunları 100 TL indirim kazanırken, 1500 TL ve üzeri alışverişlerde ise üç deneme boy ürünü hediye ediliyor. İstanbul, İzmir ve Ankara’dan saat 16:00 öncesi verilen siparişlerde ise ertesi gün teslimat fırsatı sunuluyor. 

Sephora müşterilerini Perşembe günleri ise farklı bir sürpriz bekliyor; özel indirim ve hediyeler sunan “Appmazing” fırsatlarıyla günleri güzelleşiyor. Sephora App’ten alışveriş yapanlar ayrıca özel indirimler ve lansmanlara erken erişim fırsatı yakalıyor. Yepyeni avantajlarla güzellik alışverişleri Sephora ile muhteşem bir keyfe dönüşüyor. 

Bu eşsiz alışveriş deneyiminden ve avantajlardan yararlanmak için tüketici dostu Sephora App’i kullanmanız yeterli oluyor. Sephora App, App Store ve GooglePlay’den indirilebiliyor. 

PAYLAŞ