Mis Kokulu Anneler Günü

Writer: NYX Magazine

Date: 17/04/2023

PAYLAŞ

Boğaziçi’nin eşsiz bir noktasında yer alan The Grand Tarabya Hotel, 14 Mayıs Anneler Günü brunch’ını annelere özel çiçek buketlerinin tasarlanacağı özel bir etkinlikle taçlandırıyor.

Boğazın en güzel koyu olan Tarabya’da yer alan The Grand Tarabya Hotel’in gelenekselleşen pazar caz brunch’ı, 14 Mayıs Anneler Günü’nde rengarenk çiçeklerle özel bir etkinliğe sahne olacak.

Minik misafirler, her pazar olduğu gibi Anneler Günü brunch’ında da Gymy Kids ekibi ile eğlenceli aktivitelere katılırken, bu defa Ribbon Flowers’ın muhteşem çiçekleri ile anneleri için özel buketler de hazırlayacaklar. 

Çocuklar uzman eğitmenler eşliğinde birbirinden güzel mevsim çiçekleri ile annelerine içlerinden gelen en güzel buketi hazırlayarak keyifli vakit geçirirken, anne babalar ve geniş aileler de Tarabya koyunun yemyeşil tepelerine, tarihi konaklarına ve Boğaz’a hakim manzarasıyla etkileyici bir konumda olan The Brasserie restoranda brunch lezzetlerinin ve canlı caz melodilerinin tadını çıkararak unutulmaz bir Anneler Günü sabahı yaşayacaklar. 

The Grand Tarabya Hotel’in Pazar brunch’larında klasik kahvaltıdan öğle yemeğine uzanan çeşitli lezzetlere, makarnadan Bayramoğlu dönere, ızgaralardan suşiye, salata bardan tatlılara birçok farklı istasyon eşlik ediyor. Her pazar günü 12.00-15.00 arası trompet ve kontrbastan yükselen caz müziği eşlinde gerçekleşen brunch ile yeni haftaya enerji dolu bir başlangıç yapmaya davetlisiniz. 

PAYLAŞ