17 – 23 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 17/04/2023

PAYLAŞ

Bu hafta koç burcunda hibrit Güneş tutulması gerçekleşecek ve Merkür gezegeni boğa burcunda geri gitmeye başlayacak.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta burcunuzda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte sağlığınızla, atacağınız adımlarla ve hedeflerinizle alakalı kararlar almak isteyeceksiniz. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle maddi konularınız ile alakalı konularda başlangıçlarınızı  bu sürece getirmemeye çalışmalısınız.

Boğa

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte gizli kalmış bazı olaylara tanık olabilirsiniz ve kontrolünüz dışında bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle hayatınızı etkileyecek önemli kararları bu süreçte almamalısınız.

İkizler

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte sosyal çevreniz ya da arkadaşlarınız ile alakalı konular ön planda olacak. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle yeni girişimlerden uzak durmalısınız ve sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

Yengeç

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte kariyerinizde ya da otorite figürlerinizle alakalı konularda bazı kararlarınız söz konusu olabilir. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle sosyal çevrenizde iletişim kurarken sakin ve uyumlu olmaya çalışmalısınız. Bu süreçte eski dostlarınız ile görüşebilirsiniz. Yeni başlangıçlarınızı mümkünse retro sonrası yapmalısınız.

Aslan

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte uluslararası, eğitim, seyahat, ticari ya da hukuki konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle kariyerinizde yapacağınız radikal değişiklikleriniz varsa  ertelemeye çalışmalısınız.

Başak

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınızla ilgili bazı kararlar almak isteyeceksiniz. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle seyahat , ticari , hukuki ya da uluslararası işlerinizi ertelemeye çalışmalısınız.

Terazi

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte partnerinizle ya da ortaklarınızla alakalı konularda bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle maddi konularda yapacaklarınızı ertelemeye çalışmalısınız.

Akrep

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte çalışma ortamınız ya da sağlığınızla alakalı konularda bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle yeni ortaklıklar ya da yeni başlayacağınız ilişkiler açısından uygun bir süreç olmayacak. Ayrıca eski ilişkileriniz gündeme gelebilir.

Yay

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle çalışma ortamınız kuracağınız iletişim kurarken sakin olmaya çalışmalısınız.

Oğlak

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte aileniz ya da yaşam yerinizle alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle ilişki yaşadığınız kişiyle ya da çocuklarınızla olan iletişiminizde uyumlu olmaya çalışmalısınız.

Kova

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da seyahat konularında kararlarınız söz konusu olabilir. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle aile ve yaşam yerinizde kuracağınız iletişimde daha sakin kalmalısınız. Ayrıca bu süreçte yapacağınız yatırımları ertelemeye çalışmalısınız.

Balık

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan tutulma ile birlikte maddi gelir kaynaklarınızla alakalı konularda kararlarınız söz konusu olabilir. Önünüzdeki 6 ayı yapılandırmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Nisan’da Merkür retrosu boğa burcunda başlayacak ve 15 Mayıs’ a kadar bu şekilde seyrine devam edecek. Bu sebeple özellikle yakın çevre ve kardeşlerinizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Ayrıca seyahat ve eğitim konularında  yeni planlarınızı ertelemeye çalışmalısınız.

PAYLAŞ