24 – 30 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 24/04/2023

PAYLAŞ

Merkür’ün boğa burcundaki retrosu sürecindeyiz. Bu etki 15 Mayıs’a kadar devam edecek. İkili ilişkilerinizde dengeyi ve uyumu korumalısınız. Yeni başlangıçlar yerine, mevcut işlerinizi tamamlamalısınız. Finansal konularda harekete geçerken temkinli olmalısınız. Ayrıca bu hafta sorumluluklarınıza odaklanmak ve otorite figürlerinizden destek almak isteyeceksiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya iletişiminizde hızlı bir şekilde başlıyorsunuz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar para konularında temkinli olmalısınız. Aileniz ya da yaşam yerinizle alakalı konularda harekete geçebilirsiniz. Haftanının sonuna doğru aşk hayatınız ya da  çocuklarınız odak noktanız olabilir.

Boğa

Haftaya maddi gelir kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar çevrenizle iletişim kurarken ve harekete geçerken temkinli olmalısınız. Yakın çevreniz, kardeşinizle ya da akrabalarınızla birlikte yarım kalmış konulara odaklanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ailenizle ve evinizde zaman geçirmek isteyeceksiniz.

İkizler

Haftaya kendinize odaklanarak başlıyorsunuz. Çevrenize daha iyi görünmek ve fark edilmek isteyeceksiniz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar yeni adımlar yerine, yarım kalmış işlerinize odaklanmalısınız. Ayrıca bu süreçte yanlış anlaşılmamak için, ikili ilişkilerinizde konuşurken dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru maddi gelir kaynaklarınız sizin için önemli olacak.Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız gündeminize gelebilir.

Yengeç

Haftaya çevrenizden geri planda kalarak başlıyorsunuz. Motivasyonunuz biraz düşük olabilir. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar sosyal çevrenizle ya da arkadaşlarınızla iletişim kurarken zorlanabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte eski dostlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. Eğitim , yurtdışı, finansal  ya da hukuki konularda gerçekçi olacaksınız ve sorumluluk alacaksınız. Hafta sonuna doğru maddi gelir kaynaklarınız önemli olacak.

Aslan

Haftaya sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirerek başlamak isteyeceksiniz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar kariyerinizde yeni başlangıçlar yerine, mevcut işlerinizi tamamlayın. Ailenizle olan iletişiminizde dengeli ve uyumlu kalmaya çalışın. Para konusunda sorumluluk almak ve hafta sonuna doğru daha çok kendini biraz geri planda tutmak isteyeceksiniz. Hafta sonu kendinizle vakit geçirmek ve motivasyon kaynaklarınıza odaklanmak iyi gelebilir.

Başak

Haftaya ailenize ve kariyerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar ticari, hukuki, uluslararası, seyahat ya da eğitim konularında temkinli olmalısınız. Bu konularda yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Partnerinizle ya da eşinizle alakalı konularda planlarınız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

Terazi

Haftaya yurtdışı, seyahatler, ticari, hukuki ya da eğitim konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar ortaklaşa maddi kaynaklarınız, ödemeleriniz ya da miras konularında temkinli olmalısınız. Kariyerinizi daha çok ciddiye almak isteyeceksiniz. Hafta sonuna doğru sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız önemli olacak.

Akrep

Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar partnerinizle ya da ortağınızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu süreçte eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda daha ciddi olmak isteyeceksiniz. Hafta sonuna doğru sosyalleşmek isteyeceksiniz.

Yay

Haftaya ikili ilişkilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar çalışma ortamınız ya da sağlığınızla alakalı konularda yarım kalmış konularla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ya da evinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek isteyeceksiniz. Hafta sonuna doğru evde vakit geçirmek yerine , dışarıda aktif olmak isteyeceksiniz.

Oğlak

Haftaya çalışma ortamınıza ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar eski aşklarınız gündeme gelebilir. Çocuğunuzla iletişim kurarken dengeli ve uyumlu kalmaya çalışmalısınız. Ayrıca partnerinizle alakalı bazı konuları ciddiye almanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru maddi konular ve seyahatleriniz önemli olabilir.

Kova

Haftaya aşk ilişkinize ve çocuğunuza önem vererek başlayacaksınız. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar aile ve yaşam yerinizle alakalı konularda problemler yaşamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca evinizle ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almak isteyeceksiniz. Hafta sonuna doğru dışa dönük ve enerjik olabilirsiniz.

Balık

Haftaya ailenize ve evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Merkür retrosunun etkisiyle 15 Mayıs’a kadar yakın çevreniz, kardeşiniz ya da eğitim konusunda yarım kalmış konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya ya da iletişim konularında ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru hayattan zevk almak isteyeceksiniz ve hobileriniz önemli olacak. Kariyeriniz ve sağlığınız ön planda olacak.

PAYLAŞ