1 Mayıs – 7 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 01/05/2023

PAYLAŞ

Haftaya, Plüton gezegeninin 10 Ekim tarihine kadar kova burcunda geri hareketi ile başlıyoruz. 5 Mayıs’ta akrep burcunda Uranüs etkili bir güneş tutulması yaşayacağız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu haftaya başlarken çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz ön plana çıkıyor. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle sosyal çevrenizi gözden geçirmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca haftanın ortasına doğru para kaynaklarınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Haftanın sonuna doğru yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan ilişkinizde beklemediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz.5 Mayıs akrep tutulması ile ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz gündem olacak.

Boğa

Bu haftaya başlarken aşk hayatınız, hobileriniz ya da çocuklarınız ön plana çıkıyor. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle kariyer hayatınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca haftanın ortasına doğru yapmak istediklerinize odaklanacaksınız. Haftanın sonuna doğru para konularınızda temkinli olmalısınız. 5 Mayıs akrep tutulması ile ikili ilişkileriniz ya da ortaklıklarınız gündem olacak.

İkizler

Bu haftaya başlarken aile ve yaşam yeriniz ön plana çıkıyor. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle yurtdışı, eğitim, ticari, hukuki ve seyahat konularını gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca haftanın ortasına doğru içinize döneceğiniz bir süreç olacak. Haftanın sonuna doğru otorite figürlerinizle olan ilişkinizde  beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

5 Mayıs akrep tutulması ile çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz gündem olacak.

Yengeç

Bu haftaya başlarken kardeş, yakın çevre, eğitim ve seyahat konuları ön plana çıkıyor. Plüton gezegenin geri harekete geçmesiyle ortaklaşa maddi kaynaklarınızı ve ödemelerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca haftanın ortasına doğru arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle görüşmek isteyebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru arka planda kalmış bazı konularda beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 5 Mayıs akrep tutulması ile aşk hayatınız ve çocuklarınız gündem olacak.

Aslan

Bu haftaya başlarken maddi gelir kaynaklarınız ön plana çıkıyor. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle ikili ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca haftanın ortasına doğru kariyerinizle alakalı yeni fikirler ya da yarım kalmış konular gündeme gelebilir. Haftanın sonuna doğru sosyal çevreniz ya da arkadaşlarınızla alakalı beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

5 Mayıs akrep tutulması ile aile, baba ve yaşam yeriniz gündem olacak.

Başak

Bu haftaya başlarken kendinize odaklanmak isteyeceksiniz. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle çalışma ortamınızı, sağlığınızı ve günlük rutin işlerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca haftanın ortasına doğru seyahat, ticari, hukuki ve yurt dışı konularında yarım kalmış işlerinize yönelebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru sevdikleriniz tarafından bazı yanıltıcı durumlar yaşayabilirsiniz. 5 Mayıs akrep tutulması ile yakın çevre, kardeş ve yakın akrabalarınız gündem olacak.

Terazi

Bu haftaya başlarken çevrenizden izole olmak ve yalnız kalmak isteyeceksiniz. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle aşk hayatınızı, çocuklarınızı ve özel hayatınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca haftanın ortasına doğru ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz ile alakalı yarım kalmış konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru seyahat, uzak akrabalar ya da sizden uzak kişiler tarafından beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 5 Mayıs akrep tutulması ile maddi gelir kaynaklarınız gündemde olacak.

Akrep

Bu haftaya başlarken sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ön planda olacak. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle yaşam yeriniz, gayrimenkul ve aile konularınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca haftanın ortasına doğru ikili ilişkileriniz ve partnerinizle alakalı eski konuları gündeme getirebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru maddi konularda temkinli olmalısınız ve aşk hayatınızda beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 5 Mayıs akrep tutulması ile sağlığınız ve kararlarınız gündem olacak.

Yay

Bu haftaya başlarken kariyeriniz ön planda olacak. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle yakın çevre, kardeş, eğitim ya da seyahat konularını gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca haftanın ortasına doğru çalışma ortamınız, sağlığınız ya da günlük rutin işlerinizde yarım kalmış konulara yönelebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru partnerinizden beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz. 5 Mayıs akrep tutulması ile gizli kalmış bazı konular gün yüzüne çıkabilir ve sağlığınıza odaklanmanız gereken bir süreç olabilir.

Oğlak

Bu haftaya başlarken seyahat, yurt dışı, ticari ve hukuki konular ön planda olacak. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle maddi gelir kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz.

Ayrıca haftanın ortasına doğru aşk hayatınız ya da çocuklarınız ile alakalı konulara yönelebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru kariyer hayatınızda temkinli olmalısınız. 5 Mayıs akrep tutulması ile sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız gündem olacak .

Kova

Bu haftaya başlarken ödemeler ve ortaklaşa maddi kaynaklar ön planda olacak. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle kendinizle ilgili kararları gözden geçirmek isteyeceksiniz.

Ayrıca haftanın ortasına doğru yaşam yeriniz, aile ve gayrimenkul konularını karşınıza çıkabiilir. Haftanın sonuna doğru paranızı çok harcamamaya dikkat edin ve aşk hayatınızda beklemediğiniz durumlar  ile karşılaşabilirsiniz. 5 Mayıs akrep tutulması ile kariyeriniz ve otorite figürleriniz gündemde olacak.

Balık

Bu haftaya başlarken iki ilişkiler ve ortaklıklar ön planda olacak. Plüton gezegeninin geri harekete geçmesiyle spiritüel, yurt dışı ve gizli kalmış konular gündem olabilir. Ayrıca haftanın ortasına doğru yakın çevre, kardeş ve seyahat konularında yarım kalmış konulara yönelebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru ailenizle alakalı beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 5 Mayıs akrep tutulması ile eğitim, yurt dışı, ticari, hukuki ya da seyahat konuları gündemde olacak.

PAYLAŞ