8 Mayıs – 14 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 08/05/2023

PAYLAŞ

Bu hafta beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yapmanız gerekenler için iyi düşünmelisiniz ve temkinli olmalısınız. Geçtiğimiz akrep burcundaki ay tutulmasının devam ettiği bu süreçte ilişkilerinizde dengeyi ve uyumu kaybetmemeye çalışın. Ayrıca Venüs’ün yengeç burcunda seyahat etmesiyle birlikte, artık ilişkilerde beklenen ilgiyi ve sevgiyi görebileceksiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu haftaya eğitim, uzak yerler, ticari ya da hukuki konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Maddi gelir kaynaklarınızla alakalı ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru kariyerinize yöneleceksiniz. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla aileniz ve yaşam yerinizle akalı keyifli bir sürece giriyorsunuz.

Boğa

Bu haftaya ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ya da ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Planlarınızda ya da hayatınızda ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz.  Haftanın ortasına doğru uzak yerlere ya da seyahat planlarınıza odaklanabilirsiniz. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla yakın çevrenizle ya da kardeşlerinizle alakalı şanslı bir sürece giriyorsunuz.

İkizler

Bu haftaya ikili ilişkilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Arka planda kalmış bazı konular karşınıza çıkabilir. Haftanın ortasına doğru ödemelerinize odaklanacaksınız. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla maddi gelir kaynaklarınızla alakalı şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Yengeç

Bu haftaya çalışma ortamınıza ya da sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizde ya da arkadaşlarınızla ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru ikili ilişkilerinize odaklanacaksınız. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla dış görünüşünüzle alakalı değişimlere gidebilirsiniz.

Aslan

Bu haftaya özel hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz.  Kariyerinizde ya da otorite figürleriyle alakalı konularda ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru çalışma ortamınıza odaklanacaksınız. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla sağlığınıza odaklanmanız gerekebilir.

Başak

Bu haftaya ailenize ya da yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Uzak yerler, eğitim, hukuki ya da ticari konularda ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru özel hayatınıza odaklanacaksınız. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla yeni organizasyonlara ya da sosyal gruplar içerisine girebilirsiniz.

Terazi

Bu haftaya yakın çevrenize ya da eğitiminize odaklanarak başlıyorsunuz. Ortaklaşa maddi konularda ya da ödemelerinizle alakalı ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru ailenize odaklanacaksınız. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla kariyerinizde ya da otorite figürlerinizle keyifli bir sürece giriyorsunuz.

Akrep

Bu haftaya maddi gelir kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizle alakalı ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru yakın çevrenize odaklanacaksınız. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla hukuki , ticari ya da eğitim konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Yay

Bu haftaya planlarınıza ya da kendinize odaklanıyorsunuz. Çalışma ortamınızda ya da günlük rutin işlerinizle alakalı ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru maddi gelir kaynaklarınıza odaklanacaksınız. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla ortaklaşa maddi kaynaklarda ya da ödemelerinizde şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Oğlak

Bu haftaya çevrenizden geri planda kalmak isteyerek başlıyorsunuz. Özel hayatınızla ya da çocuğunuzla alakalı ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru kendinize yöneleceksiniz. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla ikili ilişkilerinizde şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Kova

Bu haftaya sosyal çevrenize odaklanarak başlıyorsunuz. Ailenizle ya da yaşam yerinizle alakalı ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru çevrenizden izole olmak isteyeceksiniz. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla çalışma ortamınızda ya da sağlığınızla alakalı şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Balık

Bu haftaya kariyerinize ya da otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Kardeşiniz, yakın çevreniz ya da eğitiminizle alakalı ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanacaksınız. Venüs’ün yengeç burcunda olmasıyla özel hayatınızda şanslı bir sürece giriyorsunuz.

PAYLAŞ