Tırnak Sanatına Beauty İmzası

Writer: NYX Magazine

Date: 09/05/2023

PAYLAŞ

El bakım uygulamalarına artık tırnak süsleme sanatı olarak bilinen nail art da eşlik ediyor. Gratis’in Beauty Güzellik Merkezleri’nde el ve ayak bakımı gerçekleştirmek isteyenlere tırnak uzmanları eşliğinde kalıcı oje, nail art ve protez tırnak uygulamaları yapılıyor. Yaz aylarının trend renk ve desenlerini tırnaklarında taşımak isteyenler Beautylerde buluşuyor.

Güneşli yaz günlerine hazırlanmak isteyenler, el ve ayak bakımını da güzellik rutinleri arasına ekledi. Gratis Beauty Güzellik Merkezleri’nde cilt bakımı, kaş ve kirpik uygulamaları ile saç bakım hizmetlerinin yanı sıra el ve ayak bakım uygulamaları da sertifikalı uzmanlar tarafından gerçekleştiriliyor. Bakımlı el ve ayaklar içinse Beautylerde spa manikür ve pedikür, yenileyici el ve ayak bakımı, kuru manikür, kalıcı oje, nail art ve protez tırnak uygulamaları bulunuyor.

Gratis Beauty uzmanları tarafından düzenli olarak yaptırılması önerilen el ve ayak bakım uygulamaları, hijyenik koşullarda ve sağlık kurallarına uygun olarak gerçekleştiriliyor. Beautylerde uygulanan spa manikür ve pedikür işlemleri; tırnak kesimi ve dizaynı, tırnak yüzeyinin temizlenmesi ve parlatılması ile sertleşmiş ölü derilerin arındırılması ve nemlendirici uygulanmasıyla tamamlanıyor. Yenileyici el ve ayak bakımında; özel bir solüsyon yardımıyla cildin yumuşatılması sağlanarak peling maske ve yenileyici krem uygulanarak el ve ayakların tazelenmesi sağlanıyor. Kuru manikürde ise; Freze cihazı ile el ve tırnakların estetik bir görüntüye kavuşturulması sağlanıyor. Günlük hayatın yoğunluğu içerisinde tırnak bakımına zaman ayıramayanlar için ideal bir seçenek olan protez tırnak ve kalıcı oje uygulamaları da uzun süre kalıcı, güçlü ve bakımlı tırnaklara sahip olmak isteyenler için sunuluyor.

Tırnaklarda 2023 yazının trend rengi: İnci Tozu

Gratis Beautylerde tırnak uzmanlarının tırnakları süslemek ve dekoratif bir sanat eseri haline getirmek amacıyla uyguladığı nail art işleminde, kişiye özel renk ve desenler çalışılabiliyor. Çeşitli tekniklerle gerçekleştirilen nail art uygulamasında, isteyenler klasik isteyenlerse iddialı tasarımlarla kendi tarzını tırnaklarına yansıtabiliyor. 2023 yaz aylarına ise hem sade hem de şık tırnaklara sahip olmak isteyenler için tırnaklara inci ışıltısı görünümü sağlayan İnci Tozu rengi nail art uygulamalarında ön plana çıkıyor.

Türkiye’nin 10 ilinde yer alan 48 Beauty güzellik noktasında alanında uzman kişiler tarafından uygulanan kişisel bakım hizmetleri için www.gratisbeauty.com web sitesinden ya da 0850 210 6 900 numaralı çağrı merkezinden randevu oluşturulabiliyor.

PAYLAŞ