Doğanın Canlı Renklerini Göz Makyajına Taşı

Writer: NYX Magazine

Date: 09/05/2023

PAYLAŞ

Rengârenk ambalaj tasarımları ile dikkat çeken ve her ürünüyle vazgeçilmez bir marka haline gelen LYKD’ın yeni koleksiyonu Discover Yourself, 3 farklı far paleti seçeneğiyle Gratis mağazalarındaki yerini aldı.

Gratis tarafından ‘makyajın yeni stili’ sloganıyla satışa sunulduğu günden bu yana her ürünüyle dikkat çeken LYKD, doğadan ilham alınan yeni Discover Yourself koleksiyonunu satışa sundu. Yeni LYKD Discover Yourself koleksiyonunda yer alan ürünler, mat ve ışıltılı renkleriyle hem gündüz hem de gece makyajı için ideal bir seçenek oluşturuyor.

LYKD’ın yeni Discover Yourself koleksiyonunda; Wild, Free ve Dare adında 3 farklı far paleti bulunuyor. Her bir far paleti 16 farklı renkten oluşuyor. Sahip olduğu güçlü pigmentasyonu ve kolay karıştırılan formülü ile gözlerde topaklanma olmadan istenilen renge ulaşılmasını sağlayan far paletleri, içerisinde bulunan ayna sayesinde de her an her yerde uygulama kolaylığı sunuyor.

Mat, sedefli ve ışıltılı tonlardan oluşan, her cilt tonu ve göz rengi için uygun olan LYKD Discover Yourself far paletleri, 219 TL’den satışa sunuluyor.

PAYLAŞ