YENİ M·A·C Connect In Color Göz Farı Paletleriyle Tanışmaya Hazır mısınız?

Writer: NYX Magazine

Date: 10/05/2023

PAYLAŞ

Tek sürüşte elde edilen yoğun pigmenti ile cesurca kendi tarzınızı ifade edebileceğiniz, yedi göz farı paletinden oluşan, profesyonel makyaj artistlerinin onayladığı, yepyeni koleksiyonumuzu keşfetmeye ne dersiniz? Her bir palet, dünyanın dört bir yanındaki makyaj artistleri, influencerlar ve M·A·C severler tarafından yaratılan ve sürekli değişen trendlerin en büyük destekçisi olacak!

Bugüne kadarki en yüksek pigmentasyona sahip Connect In Color far paletleri ile sonsuz görünümler yaratabilirsiniz. İpeksi ve pürüzsüz bir dokuya sahip Connect In Color Paletleri türünün ilk örneği formülü ile göz makyajınızı istediğiniz gibi kişiselleştirme fırsatı da sunuyor. Aynı zamanda zahmetsiz uygulama, kat kat uygulanabilirlik ve karıştırılabilirlik özellikleri ile  göz kapaklarına kusursuz bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Her palet, LA merkezli 3D sanatçısı Kathryn Blake (@blakekathryn) tarafından tasarlanmış, Sürreal imgelerden ilham alınarak düzenlenmiştir. Özel tasarlanan yapısı sayesinde her açıdan açık bir şekilde kullanabileceğiniz, evde veya hareket halinde kolay uygulama için özel bir aynaya sahiptir. 

Diğer M.A.C Göz Farı paletlerine kıyasla %25’e kadar daha yüksek pigmentasyon ile formüle edilen bu paletleri ile kusursuz, canlı ve istediğiniz ışıltıyı basit bir şekilde yakalayın!

Anton Zimin; “Bu farların yeni yumuşak ipeksi dokusu inanılmaz,” “Mat, ışıltılı, metalik, glitter, simli… Makyaj artistlerini aratmayan bitişleri düz veya kabarık fırçalarla hatta parmak uçlarınızla bile uygulamak çok kolay! QR kodu tarayıcıları ile göz farı paletlerinin daha önce hiç olmadığı kadar çok görünüm, teknik ve yaratıcılık sunmak üzere yeniden tasarlandığı bir dünyaya giriş yapabilirsiniz. Böylece sanatınızı bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olun. #MACTrend’deki benzersiz bakış açılarınızı alevlendiren, mükemmel dumanlı gözlerden diğer tüm trend görünümlerini yakalamak için Pro ipuçlarından oluşan, bakışlarınızı tamamen yeni yüksekliklere taşımanızı sağlayan makyaj ürünleri konusunda sizlere liderlik ediyor. Bu göz farı paletleri bile başlı başına yaratıcılığı teşvik ediyor,’’ diyor. 

M.A.C Kıdemli Sanat Yöneticisi APAC ise; ‘’Tek bir QR kodunu taramayla size daha fazla ilham verildiğinde, tek bir kaydırma hareketiyle istediğiniz herhangi bir göz görünümünü oluşturmanızı engelleyen hiçbir şey yok!’’

Bu futuristik koleksiyon, farklı ve çok istenilen görünümlere ulaşmak için uyumlu renkler içeren 3 farklı 12’li far paletlerinden oluşuyor;

Unfiltered Nudes, günlük nude tonlarında rahat ve kullanılabilir bir yaklaşıma sahiptir. Minimal makyajlardan maksimal makyajlara kadar sınırsız sayıda görünüm için yoğun pigment sunuyor. Parıldayan bej ve bronz, doğal ve nötr renkleri her gün ışıldamınızı sağlarken sıcaktan soğuğa, mat görünümden metalik görünüme, aydınlatmadan şekil vermeye kadar sınırsız bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu nude paletin hiçbir kullanılmamış tonu kalmayacak!

Future Flame, sıcak bakır ve kehribar tonlarını içerir. Çeşitli mat, ışıltılı, simli ve metalik bitişlerde hafif, ipeksi ve pürüzsüz bir dokuya sahiptir. Güneşli görünümü yansıtan 70’lerden modern gün batımına kadar, bu ateşli tonlar göz kapaklarını alevlendirirken görünümünüze benzersiz derinlik ve boyut katmış olacak!

Hi-Fi Colour, hipnotik neonlarla birlikte klasik renklere de sahiptir. Çeşitli mat, ışıltılı, simli ve metalik bitişlerde hafif, ipeksi ve pürüzsüz bir dokuya sahiptir. M.A.C Ulusal Sanatçısı Yi Sung-Wooc, ‘’Bu Palet beni her gün yeni canlı görünümler oluşturmaya teşvik ediyor. Bu yeni dokuların hepsini parmak ucuyla uygulayabilir, 239S veya 230S fırçaları ile gölgeleyebilir ya da Fix+ ile canlı bir eyeliner görünümü oluşturmak için uygulayabilirsiniz. Hard Lime, Cosmic Lemon, Cyborg Cobalt, Hot Fuchsia ve Ultraviolet paletleri renk olarak temiz ve görünümünüzü eğlenceli bir hale getiriyor. Ben #ColourClash trendini hissediyorum. İki tonlu göz görünümleri bu sezon Gen Z için bir hi-fi stil anı yaratacak.”diyor.

Renkli ve iddalı 4 far paletimizin 6 farklı tonu ile tek adımda tarzınızı keşfetmenin ve cesur görünümler yaratmanın yollarını beraber keşfedelim:

Embedded In Burgundy, sınırsız ateşli ve sofistike görünümler için derin kestane tonları, bordo ve rose altın tonlarından oluşan çok yönlü bir seri sunuyor.

Rose Lens, her zaman kullanabileceğiniz doğal ve pudramsı görünümler ortaya koymak için yumuşak pembe ve bej tonlarını içeriyor.

Encrypted Kryptonite, gizemli mat ve metalik tonların karışımıyla, sade ve dramatik görünümler için çarpıcı seçenekler sunuyor.

Bronze Influence, kahve ve yeşil tonlarından oluşan göz alıcı renkleri ile sade ve lüks görünümler yaratma fırsatı sunuyor.

M.A.C Makyaj Sanatı Direktörü Romero Jennings; ‘’Kişiliğinize, tarzınıza ve yaşam tarzınıza uygun bir göz farı paleti seçebilirsiniz’’ diyor.

Sung-Wooc; ‘’Sanal kanalların gerçek hayat ile buluştuğu yer burası. Paletler tasarım ve renk seçenekleri ile gelecek nesil için yaratılmıştır diyor.’’

Connected In Colour Far Paletleri ile geleceğe adım atın!

Gözlerinizi istediğiniz gibi nasıl özelleştireceğinizi tarayın, keşfedin ve #MACConnectInColour ve @maccosmeticsturkiye etiketlerini kullanarak paylaşın!

CONNECT IN COLOUR GÖZ FARI PALETLERİ 

HI-FI COLOUR
Fiyat: 1.599 TL
 

If It Ain’t Baroque: Parlak Altın (Parlak)

Do It For The ’Gram: Güçlendirilmiş Neon Turuncu (Mat)

Starry Night: Altın Sedefli Parçacıklar ile Erik Gülü (Parlak)

My Kid Could Make That: Canlı Limon Yeşili (Mat)

Chrome Yellow: Canlı Parlak Yeşil (Mat)

Carbon: Yoğun Siyah (Mat)

Gallerina: Işıltı Metalik Turkuaz (Parlak)

Darkroom: Soğuk Metalik Mor (Frost)

Fuchsia So Bright: Yoğun Parlak Fuşya (Saten)

It’s Designer: Metalik Turuncumsu Bronz (Parlak)

White Frost: Parlak Soğuk Beyaz (Frost)

Triennial Wave: Serin Parlak Mavi (Saten)

FUTURE FLAME
Fiyat: 1.599 TL

 Amber Lights: Yaz İle Şeftali Kahvesi (Frost)
Louvre At First Sight: Serin Pişmiş Toprak Kırmızısı (Mat)
Rule: Yanmış Portakal (Mat)
Samoa Silk: Sıcak Şeftali Beji (Mat)
Embark: Yoğun Kırmızı Patlıcan (Mat)
Coppering: Sıcak Parlak Kırmızımsı Bakır (Frost)
World Wide Wine: Sıcak Şarap Bordo (Mat)
La Vida Mocha: Parlak Bronz Kahverengi (Parlaklık)
What’s The Pointilism: Altın Parıldayan Sedefli Parçacıklar İle Parlak Beyaz (Parlak)
Da Da Issues: Şeftali Kahvesi (Mat)
Flame-boyant: Metalik Kırmızı (Parlak)
 Blockchain Brick: Yanmış Tuğla Turuncusu (Mat)

UNFILTERED NUDES
 Fiyat: 1.599 TL
 

Cozy Grey: Soğuk Tonlu Açık Gri (Mat)

Satin Taupe: Buzlu ılık orta boz kahverengi (Frost)

Dial Up The Gold: Sıcak sarı-bakır  (Parlak)

Wedge: Yumuşak Sessiz Bej- Boz Kahverengi (Mat)

Send Neutrals: Kemik Beyazı-Bej (Saten)

L.E.S Artiste: Işıltılı sıcak orta kalay (Frost)

Hidden Album: Parlak sıcak altın bronz (Parlak)

Uninterrupted: Yanmış sarı-kahverengi  (Mat)

Give Me Cyberspace:  Bitter Çikolata Kahvesi (Mat)

Accept Cookies: Işıltılı Orta tonlu sıcak bronz (Frost)

Internet Star: Sıcak parlak bakır  (Parlak)

Sonic Chocolate: Sıcak sütlü çikolata kahvesi (Mat)

EMBEDDED IN BURGUNDY
Fiyat: 1.199 TL
 

Naked Lunch: Sıcak Açık Bej (Frost)

Mega-Mocha: Sıcak Kestane Kahvesi (Mat)

Loading…: Işıltılı Gül-Leylak Rengi (Frost)

Wanna Chat?: Zengin Kararmış Bordo (Parlak)

Giga-Glitz: Derin Gül Şampanyası (Parlak)

Haux: Sıcak Orta Leylak Rengi (Saten)

ENCRYPTED KRYPTONITE
Fiyat: 1.199 TL
 

Clear History: Parlak İnci Sıcak Beyaz (Saten)

Power Mode: Boz Gri (Mat)

Satin Taupe: Buzlu ılık orta boz kahverengi (Frost)

Showstopper: Zengin Soğuk Koyu Kahverengi (Mat)

On The Cloud: Erimiş Metalik Gri (Parlak)

Hi-Tea: Yumuşak Pembe-Bej (Mat)

ROSE LENS
Fiyat: 1.199 TL
 

Cute On Mute: Işıltılı Açık Leylak (Parlak)

DM Me: Parlak Pembe-Pembe Altın (Parlak)

Grain: Yumuşak Fildişi-Bej (Saten)

Strong Connection: Işıltılı Derin Patlıcan (Frost)

Pink.Net: Canlı Parlak Pembe (Mat)

In Living Pink: Altın Işıltılı Şeftali Pembesi (Frost)

BRONZE INFLUENCE
Fiyat: 1.199 TL
 

Retrospeck: Parlak Şampanya (Parlak)

Data Mine: Canlı Bakırımsı Altın (Frost)

Logged Out: Yumuşak Kumlu Kahverengi (Mat)

Bronze:  Altın Dünyevi Bronz (Frost)

Overnight Influencer: Derin Zengin Orman Yeşili (Mat)

Olive Twist: Parıldayan Haki Zeytin (Saten)

PAYLAŞ