Güzellik Devrimi

Writer: NYX Magazine

Date: 11/05/2023

PAYLAŞ

RevitaLash Cosmetics dünyanın en saygın ve güvenilir kozmetik markalarından biri olma özelliğini uzun yıllardır koruyor. Alanında uzman hekimler tarafından onaylanan doğal içerikli kaş, kirpik ve saç ürünleri tüketiciler tarafından beğenilerek kullanılıyor. Kozmetik ürünlerinde çığır açan Revitalash, kirpik ve kaş serumlarında da dünyanın önde gelen isimlerinden biri olmaya devam ediyor. RevitaLash Cosmetics üreticileri en değerli güzellik mirasının doğadan geldiğinin farkındalığı ile, doğayı kucaklamayı, sağlığı iyileştirmeyi hedefleyen, güzelliğe ve hayat kalitesine katkıda bulunan, doğal ürünler geliştiren ödüllü bir premium markadır.

İçeğindeki doğal bileşenlerle kirpik ve kaşlara bakım yapar. Besler, güçler ve canlılık verir. Uzun vadeli koruma için etkilidir. Elle Future of Beauty Winner ödülü almıştır.

                                                Etkin Bileşenler ve Mucizevi İçerik

Üçlü-Flora Bileşeni (Ginseng + Gladiçya + Beyaz Dut): Üçlü bitkisel karışım kaş ve kirpik kıllarını güçlendirmek için etkilidir, kıl görünümünde doğal parlaklık ve canlılık sağlar.

Trehaloz: Ultra yoğun nemlendirici etkisiyle kılların nem dengesini korumasını sağlar, kıl köklerini besleyerek kılları yumuşatır, kırılma ve yıpranmaları önler.

Biotin: Kaş ve kirpiklerin beslenmesini ve güçlenmesini sağlar.

E Vitamini: Güçlü antioksidan etkisi sağlar.

Araştırma Sonuçları

1 Günlük Sonuçlar: Kullananların %80’i daha canlı kaş ve kirpik görünümüne sahip olduğunu bildirdi* %75’i formülün kaş ve kirpiklerinde doğal nemliliği hissettiğini söyledi * %76’sı daha yumuşak kaş ve kirpiklere sahip olduğunu bildirdi.

 3 Haftalık Sonuçlar: Kullananların %91’i daha nemli kaş ve kirpiklere sahip olduğunu bildirdi* %89’u kaş ve kirpiklerinin daha sağlıklı göründüğünü söyledi* %85’i kaş ve kirpiklerinin onarıldığını, yenilenip güçlendiğini söyledi * *75 katılımcıyla 3 hafta boyunca sürdürülen bağımsız tüketici anketi sonuçlarına göre düzenlenmiştir.

               Kullanım Talimatı

1.ADIM Haftada iki kez ürün, temiz, kuru kaş ve kirpiklerin üstü tamamen kaplanana kadar aplikatör yardımıyla uygulanır. 2.ADIM 15 dakika ürün kirpik ve kaş üzerinde kuruyana kadar bekletilir. 3.ADIM Kirpiklere ve kaşlara ılık su uygulanır. Ürün çıkmaya veya kıllardan ayrılmaya başlayana kadar su uygulamaya devam edilir. 4.ADIM Maskeyi kirpiklerden ve kaşlardan nazikçe çıkarmak için aplikatörün taraklı ucu kullanılır. Ürün tamamen çıkana kadar işlem tekrarlanır.

          Tavsiye Edilen Satış Fiyatı : 950 TL

RevitaLash® Cosmetics, Kurucu Ortağı Gayle Brinkenhoff’un ve dünyanın dört bir yanındaki kadınların cesaretini ve gücünü, meme kanseri farkındalığını, araştırmalarını ve eğitim girişimlerini sadece Ekim ayında değil, yıl boyu destekleyerek onurlandırıyor.

Gayle: “RevitaLash Cosmetics, her ürün kutusunda, broşüründe ve dünya çapında bütün web sitelerinde gururla pembe kurdela taşıyan bir markadır. Ancak, sadece pembe kurdela koymaktan daha fazlasının yapılmasını sağlamak benim görevimdir. Revitalash’ın varoluş nedeni olan bu mücadeleye destek vermek bizim en köklü ilkelerimizden biridir. Bu yüzden Annem Gayle’nin cesareti ve güçlü mücadelesini anmakla beraber, meme kanseri farkındalığını artırmak, araştırmaları teşvik etmek ve eğitim projelerini desteklemek için Eternally Pink sözleşmemizi oluşturduk.

Ben; Dariel Sidney, Gayle Brinkenhoff’un kızı ve Küresel Filantropi Başkan Yardımcısıyım. Birlikte, annem gibi güçlü ve cesur kadınları anıyor, destekliyor ve onlara saygı gösteriyoruz.”

PAYLAŞ