Multifonksiyonel ve Unik Güzellik

Writer: NYX Magazine

Date: 11/05/2023

PAYLAŞ

Güzellik dünyanın en yenisi Mashtone, multifonksiyonel yani çok işlevli özelliği ile cildine ve kendine özen gösterenlerin yeni favorisi olarak ilgi çekiyor! Günlük makyajında fondöten tercih etmeyenlerin cilt kusurlarını doğal bir şekilde kamufle eden Mashtone CC Krem, özel geliştirilmiş formülünün özellikleri sayesinde cilde çok yönlü ve benzersiz bir bakım da yapıyor.

Tek bir ürün düşünün; öyle ki hem sizi güneşten koruyan hem cildinizi nemlendiren hem renk eşitsizliğini dengeleyen hem anti-aging etkili hem akne ve sivilce önleyici hem de cilt kusurlarını doğal bir şekilde kamufle eden… Düşündünüz ve bunların hepsini bir arada sunan ürünün ne olduğunu bulamadınız mı? Hatta “ah keşke olsa” mı dediniz? O zaman hızlıca Mashtone ile tanışmanızda fayda var. Kozmetik sektörüne yeni giren Mashtone, tüm bunları yerine getiren ve adeta sihirli bir krem etkisi gösteren Mashtone CC Moisturizer’ın müjdesini veriyor.

Kendi kategorisini oluşturan ve “Sür ve Çık” konforunu sağlayan bu ünik kremin hayatınıza kattığı güzelliğe hem siz hem de çevrenizdekiler hayran kalacak.

Her cilt tipiyle ortaya koyduğu kusursuz uyumu ve dört mevsim kullanılma özelliği ile de tam not alan Mashtone CC Moisturizer özel olarak geliştirilen formülü sayesinde multifonksiyonel yani çok yönlü etkilere sahip. Formülündeki Aloe Vera özü, panthenol ve diğer nemlendirici bileşenler sayesinde cildin günlük ihtiyacı olan nem dengesini oluşturuyor. SPF 30 güneş koruma faktörüne de sahip olan Mashtone CC Moisturizer, yaz – kış, dört mevsim boyunca cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı etkili bir şekilde koruma altına alıyor. Salix Alba ekstratı ve Vitamin B3, anti-aging etkisi göstererek cildin sıkılaşmasını sağlıyor; kırışıkların oluşmasını engelleyerek yaşlanma karşıtı etkili bir bakım performansı gösteriyor. Ciltteki renk farklılıklarını da eşitleyen ve adeta porselen etkisinde kusursuz bir görünüm kazandıran Mashtone CC Moisturizer, cilde sağlıklı ve doğal bir ışıltı da katarak, her zaman ve her yerde, daima bakımlı, daima güzel görünenlerin kahramanı olarak farkını yaşatıyor!

PAYLAŞ