15 Mayıs – 21 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 16/05/2023

PAYLAŞ

Bu haftaya Merkür gezegeninin düz harekete geçmesiyle başlıyoruz. Artık yeni başlangıçlar ve harekete geçmek için destekleyici bir sürece giriyorsunuz. 16 Mayıs’ta şans ve bereket getiren Jüpiter gezegeni boğa burcuna geçiyor. Yaklaşık 1 sene sürecek bu etki herkese farklı alanlarda hissettirecek. 19 Mayıs’ta boğa burcunda gerçekleşecek yeni ayın etkisiyle yeni başlangıçlar için motivasyonunuz ve gayretiniz artacak. Ayrıca Mars gezegeninin aslan burcuna geçmesiyle harekete geçerken daha aktif ve kararlı olacaksınız.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte maddi gelir kaynaklarınızla ilgili harekete geçebileceğiniz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz şanslı bir döneme giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı çocuklarınıza, özel hayatınıza ya da aşk hayatınıza çeviriyorsunuz.

Boğa

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte yeni kararlarınız ve yapacaklarınız için şanslı bir sürece giriyorsunuz. Bu süreçte yediklerinizi abartmamaya ve kilonuzu kontrol etmeye çalışın. Ayrıca odak noktanızı ailenize, yaşam yerinize ya da yatırımlarınıza çeviriyorsunuz.

İkizler

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte zihinsel ve ruhsal olarak rahatlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı yakın çevrenize, kardeşlerinize ya da eğitiminize çeviriyorsunuz.

Yengeç

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizle ya da geleceğe dönük planlarınızla alakalı yeni başlangıçlar yapabileceğiniz şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı maddi kazanımlarınıza çeviriyorsunuz.

Aslan

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinizde yeni adımlar atmak adına şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı kendinize çeviriyorsunuz. Bu süreçte harekete geçerken aceleci tavırlardan uzak durmalısınız.

Başak

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte yüksek eğitim, uzak yerler, hukuki ya da ticari konularda yeni başlangıçlar adına şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı sağlığınıza ve dinlenmeye çeviriyorsunuz.

Terazi

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınızla ve ödemelerinizle alakalı yeni başlangıçlar için şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Ayrıca odak noktanızı sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza çeviriyorsunuz.

Akrep

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerinizle ve ortağınızla alakalı konularda yeni başlangıçlar adına şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı kariyerinize çeviriyorsunuz.

Yay

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınızda, sağlığınızda ya da rutin işlerinizde şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı seyahatlere, eğitiminize, hukuki ve ticari işlerinize çeviriyorsunuz.

Oğlak

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınızla ve çocuklarınızla alakalı yeni başlangıçlar adına şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza çeviriyorsunuz.

Kova

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte ailenizle ve yaşam yerinizle alakalı şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca odak noktanızı ikili ilişkilerinize çeviriyorsunuz.

Balık

Bu hafta Merkür retrosunun bitmesiyle ve Jüpiter’in boğa burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevre, seyahatler ve kardeşler ile alakalı konularda yeni başlangıçlar adına şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Ayrıca odak noktanızı sağlığınıza, çalışma ortamınıza ya da günlük rutin işlerinize çeviriyorsunuz.

PAYLAŞ