29 Mayıs – 4 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 29/05/2023

PAYLAŞ

Haftaya üretken, çalışkan, planlı ve programlı bir şekilde başlıyorsunuz. Kadersel etkilerin etkili olduğu cuma günü, yapmak istedikleriniz için şanslı olacaksınız. Paraya, estetiğe ve yaratıcılığa daha çok önem vereceksiniz. 4 Haziran’da yay dolunayı ile birlikte ticari, hukuki, eğitim, yurt dışı ve seyahat konuları ön plana çıkacak.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, maddi konularda destekleyici bir süreçte olacaksınız. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte yurt dışı, eğitim, ticari ve hukuki konularda kararlarınız söz konusu olabilir.

Boğa

Haftaya özel hayatınıza, aşk hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, yapmak istedikleriniz ve planlarınız için destekleyici bir sürece giriyorsunuz. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte ortaklaşa maddi konularda ve ödemelerde kararlarınız söz konusu olabilir

İkizler

Haftaya ailenize ve yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, maneviyatınıza odaklanıyorsunuz. Ayrıca yurt dışı konularında şansınızın aratacağı bir süreç olabilir. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte ikili ilişkiler ve evlilik konusunda kararlarınız söz konusu olabilir.

Yengeç

Haftaya yakın çevre, eğitim, seyahat ve kardeş konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, sosyalliğiniz artıyor. Ayrıca kariyerinizden elde ettiğiniz kazançlardan yana şanslısınız. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte çalışma ortamınızda ve sağlığınızla ilgili  kararlarınız söz konusu olabilir.

Aslan

Haftaya maddi gelir kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, kariyerinizde ve otorite figürlerinizle olan iletişimde destekleyici bir sürece giriyorsunuz. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte özel hayatınızla ve çocuklarınızla alakalı kararlarınız söz konusu olabilir.

Başak

Haftaya yapmak istediklerinize ve kendinize odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, eğitim, seyahat, ticari ve hukuki konularda destekleyici bir sürece giriyorsunuz.  4 Haziran yay dolunayı ile birlikte aile ve yaşam yerinizle alakalı kararlarınız söz konusu olabilir.

Terazi

Haftaya çevrenizden geri planda kalmak ve evde dinlenmek isteyerek başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanıyorsunuz. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, eğitim ve seyahat konularında kararlarınız söz konusu olabilir.

Akrep

Haftaya sosyal çevre ve arkadaşlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz.   4 Haziran yay dolunayı ile birlikte maddi gelir kaynaklarınızla alakalı kararlarınız söz konusu olabilir.

Yay

Haftaya kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, sağlığınıza, çalışma ortamınıza ve günlük rutin işlerinize odaklanıyorsunuz. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte planlarınızla ve yapmak istediklerinizle alakalı kararlarınız söz konusu olabilir.

Oğlak

Haftaya uzak yerler, eğitim, hukuki, ticari ve yurt dışı konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, özel hayatınızdan ve çocuklarınızdan yana şanslı bir süreçte olacaksınız. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte arka planda kalmış konulara şahit olabilirsiniz.

Kova

Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, aile ve yaşam yerinizden yana destekleyici bir süreçte olacaksınız. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla alakalı kararlarınız söz konusu olabilir.

Balık

Haftaya ikili ilişkilerinize ve evlilik konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Cuma günü Jüpiter’in kuzey ay düğümüyle olan uyumlu açısıyla, sözleşmeler, yakın çevre, eğitim ve seyahat konularında destekleyici bir süreçte olacaksınız. 4 Haziran yay dolunayı ile birlikte kariyerinizle ve otorite figürlerinizle alakalı kararlarınız söz konusu olabilir.

PAYLAŞ