5 Haziran – 11 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 05/06/2023

PAYLAŞ

Haftaya başlarken sorumluluklarınız ve kariyeriniz önceliğiniz olacak. Pazartesi Venüs gezegeninin aslan burcuna geçmesiyle birlikte 3 hafta boyunca hayattan daha çok zevk almak isteyeceksiniz ve sanata önem vereceksiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu haftaya kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte partnerinizle ve çocuğunuzla birlikte keyifli bir sürece giriyorsunuz. Bu dönemde yaratıcılığınız artabilir ve hobilerinize yönelebilirsiniz.

Boğa

Bu haftaya yurtdışı, eğitim, hukuki ve ticari konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle ailenize ve yaşam yerinize yöneleceğiniz bir süreç olacak. Evinizi güzelleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

İkizler

Bu haftaya ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle yakın çevre, kardeş, eğitim, seyahat ve dijital işler konularında rahat bir sürece giriyorsunuz.

Yengeç

Bu haftaya ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle maddi gelir kaynaklarınızda şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca bu dönemde keyfi harcamalarınızı abartmamaya çalışın.

Aslan

Bu haftaya çalışma ortamınıza, günlük rutin işlerinize ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle toplum içinde daha fark edilir olmak isteyeceksiniz. Ayrıca bu dönemde stil değişikliğine gidebilirsiniz.

Başak

Bu haftaya özel hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle maddi konularda temkinli olmalısınız. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuki konularda geri planda kalmak isteyebilirsiniz.

Terazi

Bu haftaya ailenize ve yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızla keyifli bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca bu süreçte yeni organizasyonlara ve etkinliklere dahil olabilirsiniz.

Akrep

Bu haftaya yakın çevre, seyahat, kardeş ve eğitim konularına odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle kariyerinizde ve otorite figürlerinizle iletişimde şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Yay

Bu haftaya maddi gelir kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle yurtdışı, eğitim, seyahat, hukuki ve ticari konularda şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca bu dönemde sosyal medyada ön plana çıkabileceksiniz ve ilişkileriniz güçlenebilir.

Oğlak

Bu haftaya kendinize ve yapmak istediklerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle ortaklaşa maddi kaynaklarınızda ve ödemelerinizde rahat bir sürece giriyorsunuz. Gelir ve gider dengesini daha kolay koruyabileceksiniz.

Kova

Bu haftaya çevrenizden geri planda kalmak isteyerek ve maneviyatınıza yönelerek başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca, bu süreçte evlilik konuları gündeme gelebilir.

Balık

Bu haftaya sosyal çevrenize ve gelecek planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle çalışma ortamınızda, günlük rutin işlerinizde ve sağlığınızda şanslı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca, evcil hayvan sahiplenmek adına harekete geçebilirsiniz.

PAYLAŞ