Doğanın Mucizesi Arılardan Kadınlara Eşsiz Bir Hediye

Writer: NYX Magazine

Date: 07/06/2023

PAYLAŞ

Arı Zehirli ve Saf Anadolu Propolisli “selülit karşıtı sıkılaştırıcı jel” ile portakal kabuğu görünümüne elveda

Arı zehri, Patentli Saf Anadolu propolisi, kahve çekirdeği yağı, hyaluronik asit ve aloe vera içeren BEE’O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel, selülit görünümünü azaltmaya ve cilt sıkılaşmasına katkı sağlayarak selülitle savaşmanın doğal ve etkili bir yolunu sunuyor.

Kadınların en çok bacak, basen, kalça ve karın bölgesinde bulunan ve portakal kabuğu görüntüsüyle oldukça rahatsızlık veren selülit, doğanın mucizesi arılar sayesinde tarih oluyor.  BEE’O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel, içeriğindeki arı zehrinin ana bileşeni mellitin, kahve çekirdeği yağında bulunan kafein, patentli saf Anadolu propolisi, hyaluronik ve aloe vera sayesinde kan akışını hızlandırarak selülit görünümünü azaltmaya destek olurken, düzenli kullanımda sarkık ve çatlak görünümünde de gözle görülür bir etki sağlıyor.

İçeriğindeki patentli saf Anadolu propolisi ve kahve çekirdeği yağı ile, cildinize ihtiyacı olan antioksidan desteğini sağlayan jel, özel bileşimi sayesinde anti-selülit etki ile de cildin daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. BEE’O APIBEAUTY Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel içeriğindeki hyaluronik asit, cildinizi derinlemesine nemlendirirken cilt elastikiyetini de artırmaya da destek oluyor. Aloe veranın ferahlığı ile güçlendirilen jel, daha pürüzsüz ve daha sıkı bir cilt sunuyor.

Kullanım önerisi;

Kalça, basen, bacak ve karın başta olmak üzere selülite eğilimli cilt üzerinde dairesel hareketlerle masaj yaparak, sabah akşam uygulayınız.

***20 gönüllü ile gerçekleştirilen dermatolojik test sonuçlarına göre hassas ciltler için uygundur ve 4 hafta düzenli kullanımda sarkık, çatlak ve selülit görünümünün azalmasına; kalça, basen, bacak ve karın bölgesinin sıkılaşmasına ve incelmesine yardımcı olduğu gözlemlenmiştir.

Fiyatı : 699 TL

PAYLAŞ