Evlenen Çiftlere Ayrıcalıklı Bir Balayı Tatili

Writer: NYX Magazine

Date: 08/06/2023

PAYLAŞ

Şehrin kalbinde yer alan Grand Hyatt İstanbul, büyüleyici atmosferinde sunduğu ayrıcalıklı hizmetleri ile düğünleri rüyaya dönüştürüyor. Havuz başında evlenen çiftlere, eşsiz bir tatil destinasyonu olan Halkidiki kıyılarındaki Hyatt Regency Selanik’te balayı hediye olarak sunuluyor.

Grand Hyatt İstanbul, masal gibi bir düğün hayal eden çiftlere, büyülü atmosferinde, yaşam boyu keyifle hatırlanacak çok özel teklifler sunuyor. Otel, rengarenk çiçekler ve yeşilin her tonuyla çevrelenmiş bahçesinde yer alan açık havuz başında romantik düğünlere ev sahipliği yapıyor. Grand Hyatt İstanbul, özenle hazırlanmış menüleri, üstün kaliteli hizmeti ve uzman ekibi ile çiftlerin beklentilerini en üst düzeyde karşılıyor.

Grand Hyatt İstanbul’da evlenecek çiftler, Yunan kültürünün en etkileyici bölgelerinden biri olan Halkidiki kıyılarında yer alan Hyatt Regency Selanik’te balayı fırsatı ayrıcalığına kavuşuyor.  Olympos tanrılarının ayak bastığı ve Aristoteles’in doğum yeri olan Halkidiki’nin en iyi otellerinden olan Hyatt Regency Selanik, yeni evli çiftlere 3 gece, 4 gün unutulmayacak bir balayı tatili yaşatıyor. 

PAYLAŞ