12 Haziran – 18 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 11/06/2023

PAYLAŞ

Haftaya hareketli ve motivasyonunuz yüksek başlayacaksınız. Seyahatlerinizde ve yapacağınız sözleşmelerde çıkabilecek aksiliklere karşı temkinli olmalısınız. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte zevke ve eğlenceye daha çok önem vereceksiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan ikizler yeni ayı ile birlikte eğitim, iletişim, pazarlama, seyahat ve ticari konular gündeminize gelebilir.

  • Kendi burcunuzla birlikte , yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu haftaya kendinize ve planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkinizde keyifli bir sürece giriyorsunuz. İkizler yeni ayı ile birlikte yakın çevrenizle olan iletişiminiz artacak.

Boğa

Bu haftaya sosyal çevrenizden izole olmak ve dinlenmek isteyerek başlamak isteyeceksiniz. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle aile ve yaşam yerinizle alakalı konularda keyifli bir sürece giriyorsunuz. İkizler yeni ayı ile birlikte maddi gelir kaynaklarınızla alakalı konularda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.

İkizler

Bu haftaya başlarken sosyal çevreniz ve katılacağınız organizasyonlar gündeminizde olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle yakın çevre, kardeş, eğitim ve seyahat konularında şanslı bir sürece giriyorsunuz. İkizler yeni ayı ile birlikte yeni başlangıçlar adına adım atabileceğiniz bir süreç olacak.

Yengeç

Bu haftaya başlarken kariyeriniz ve otorite figürleriniz noktanız olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle maddi gelir kaynaklarınız için şanslı bir sürece giriyorsunuz. İkizler yeni ayı ile birlikte daha çok dinlenmek ve sağlığınız adına harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Aslan

Bu haftaya başlarken yurt dışı, seyahat, eğitim, ticari ve hukuki konular gündeminizde olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle çevreniz tarafından daha çok dikkat çekeceksiniz. İkizler yeni ayı ile birlikte sosyal çevreniz ve geleceğiniz adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Başak

Bu haftaya başlarken ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz gündeminizde olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle sosyal çevrenizden geri planda kalmak isteyebilirsiniz. İkizler yeni ayı ile birlikte kariyeriniz adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Terazi

Bu haftaya başlarken ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız gündeminizde olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle sosyalliğiniz ve arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artacak. İkizler yeni ayı ile birlikte yurt dışı , seyahat , ticari ve hukuki konularda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.

Akrep

Bu haftaya başlarken çalışma ortamınız ve sağlığınız odak noktanız olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle kariyerinizde şanslı bir sürece giriyorsunuz. İkizler yeni ayı ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Yay

Bu haftaya başlarken aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınız gündeminizde olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle eğitim, seyahat, ticari ve yurt dışı konularında şanslı bir sürece gireceksiniz. İkizler yeni ayı ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklar adına yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.

Oğlak

Bu haftaya başlarken aileniz ve yaşam yeriniz odak noktanız olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz için şanslı bir sürece giriyorsunuz. İkizler yeni ayı ile birlikte çalışma ortamınız ve sağlığınız adına yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.

Kova

Bu haftaya başlarken yakın çevreniz, kardeşleriniz ve eğitiminiz gündemde olacak. Venüs’ün aslan burcuna geçmesiyle ikili ilişkiler ve ortaklıklar adına şanslı bir sürece giriyorsunuz. İkizler yeni ayı ile birlikte aşk hayatınız ,hobileriniz ve çocuklarınız ile alakalı konularda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.

Balık

Bu haftaya başlarken maddi gelir kaynaklarınıza odaklanacaksınız. Venüs’ün aslan burcuna

geçmesiyle çalışma ortamınız ve sağlığınız ile alakalı konularda şanslı bir sürece gireceksiniz.

İkizler yeni ayı ile birlikte aile ve yaşam yerinizle alakalı konularda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.

PAYLAŞ