Cilt Bakımında Yeni Bir Çığır

Writer: NYX Magazine

Date: 14/06/2023

PAYLAŞ

Lüks cilt bakım markası Royal Fern’in, eğrelti otunun yaşlanma karşıtı mucizevi etkisiyle yarattığı, Alman Federasyonu patenli Royal Fern Complex’in yer aldığı ürünler cilt bakımında yepyeni bir çığır açıyor.

Ünlü Alman dermatolog Dr. Timm Golueke ile ünlü bilim insanı ve cilt bakım formülatörü Prof Dr. Leonard Zastrow’un, cildi yaşlanmaya karşı koruma amaçlı etkili bir cilt bakımı için dört yıllık araştırma sonucu geliştirdiği Royal Fern Complex ile formüle edilen Royal Fern ürünleri, eğrelti otunun enfeksiyon giderici ve yaşlanma karşıtı etkisiyle ön plana çıkıyor. Royal Fern; Phytoactive Serum, Phytoactive Anti-Aging Eye Cream, Phytoactive Anti-Aging Rich Cream, Phytoactive Cleansing Balm, Phytoactive Hydra-Firm Intense Mask, serum ve şampuanlardan oluşan ürünleriyle her yaştan kadın ve erkeğin bakım için gereken tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.  

Yaşlanma etkilerini geciktirin

Daha sıkı bir cilt ve anında etki için geliştirilen Royal Fern Phytoactive Serum, cildi hava kirliliği ve serbest radikallerden korur. Serum, cildin kolajen üretimini destekleyerek yaşlanma etkilerinin geciktirilmesine yardımcı olur ve aynı zamanda pigment fermantasyonunu azaltır. Afrika voacanga çayı, yaban gülü, yalancı iğde gibi güçlü antioksidan bitki özlerinin yanı sıra Royal Fern Complex ve hyaluronik asit içeriği ile cildi anında sıkılaştırır, cilde parlaklık kazandırır.

Hassas göz çevrelerini uzun süre nemli tutan formülle geliştirilen çift etkili Royal Fern Phytoactive Anti-Aging Eye Cream, koyu halka görünümünü azaltır. İnce kırışıklıkları ve şişkinliği azaltmaya yardımcı olarak taze bir görünüm sağlar. Chamomile özü, C vitamini, hyaluronik asit ve jojoba yağından oluşan Royal Fern Complex plus aktif içerikleriyle göz çevresi anında canlı ve yenilenmiş bir görünüme kavuşur.   

İnce kırışıklıkları azaltarak yumuşak bir etki yaratır

Kuru ve aşırı kuru ciltler için formüle edilen Royal Fern Phytoactive Anti-Aging Rich Cream, ekstra nemli yapısıyla cildi her an besler. Yaşlanma karşıtı besleyici krem, patentli Royal Fern Complex, A ve C vitamini içeren formülüyle ciltte oluşan ince kırışıklıkları azaltarak yumuşak bir etki yaratır.  

Temizleyici etkili Royal Fern Phytoactive Cleansing Balm, göz ve yüz makyajını temizlerken cildi, sebum, ölü deri ve hava kirliliğinin yol açtığı kalıntılardan arındırır. İçeriğindeki hyaluronik asit ve salatalık özleri ise cildi yumuşatır. Yeşil çay ve patentli Royal Fern Complex ile cilt temizliği ve bakımını bir üst seviyeye taşır, cildi çevresel etkilere karşı da korur.

Üstün nemlendirici özelliği ile Royal Fern Phytoactive Hydra-Firm Intense Mask, kolajen üretimi sağlayan klorofiller içerir. Bitki bazlı antioksidanlar ve patentli Royal Fern Özü ile cildi anında besler ve yatıştırır. Hyaluronik asit ile ciltte yatıştırıcı bir etki bırakır.   

Cildi, parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur

Cildi parlatan ve yenileyen güçlü bitkisel formülüyle Royal Fern Phytoactive Illuminating Ampoules, pigmentasyonu azaltır ve anında parlak bir cilt görünümü sağlar. Eğrelti otu özleri ve Kore bazlı bitkisel içeriklerden oluşturulan formülü ile cilt tonunu eşitler. Formülündeki niacinamide, klorofil ve hyaluronik asitler sayesinde cildi, parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Yüksek konsantrasyonlu antioksidanlarla Royal Fern Phytoactive Anti-Oxidative Ampoules çevresel etkilere karşı yüksek bir savunma sağlar. Ciltte pigmentasyonu azaltarak, cildin gerçek ışıltısını ortaya çıkarır. C vitamini, üzüm ve eğrelti otu özlerinden oluşan formülü ile cildi çevresel faktörlere kaşı korurken, hyaluronik asit sayesinde cildi yumuşatır. 

Doğal aktif içerikleriyle saç derisini güçlendirir

Kafein içeriğiyle kısa sürede saç köklerine ulaşan Royal Fern Şampuan, saçların sağlıkla uzamasına yardımcı olur. Antioksidan, C vitamini ve patentli Royal Fern Complex ile saçları toz, hava kirliliği gibi çevresel etkilere kaşı korur. Şampuan, içeriğindeki formül ile saç derisini onararak saç köklerini güçlendirip, saç kaybının önüne geçilmesine yardımcı olur. Doğal aktif içerikleriyle Royal Fern Hair Serum, eğrelti otunun antioksidan özelliğiyle saç derisini güçlendirir. Hyaluronik asit ile güçlenen ve nemlenen saç derisi; kigelia, misk ada çayı, mabet ağacı kafeinin artırdığı kan dolaşımı ile daha sağlıklı bir yapıya kavuşur. Antibakteriyel özelliğiyle tarçın, saç derisini rahatlatır. Böylece Royal Fern Hair Serum güçlü ve kepeksiz saçların ve sağlıklı saç derisinin önünü açar.

Cildin kolajen üretimini destekler

Çift etkili Phytoactive Skin Perfecting Essence, peeling etkisiylegözenekleri açarak cildi yumuşatır ve arındırır. Gözenekleri derinlemesine temizleyerek çevresel faktörlerin yol açtığı olumsuz etkilerin önlenmesine yardımcı olur. Antioksidan ve iltihap önleyici özelliği ile cildin kolajen üretimini destekler. Hiperpigmentasyonun önüne geçer. Yaşlanma geciktirici Phytoactive Cream, ciltte kolajen üretimini artırarak cilde canlı bir görüntü kazandırır. E vitamini ve hyaluronik asit içeriği ile cildi yumuşatarak parlatır. İçeriğindeki yüksek etkili bitki özleri ve antioksidanlar sayesinde cildi çevresel faktörlerin olumsuz etkilerine karşı 12 saatten fazla korumaya yardımcı olur. Çabuk kirlenen ve sivilcelenmeye eğilimli ciltler için tasarlanan Purifying Solution, patentli Royal Fern Complex ve yüksek antioksidanları ile kullanıcıları temiz ve canlı bir cilde kavuşturur. Ciltteki gözenekleri sıkıştırır. Cilde nem kazandırırken aynı anda sebum üretimini dengeler. Beyaz söğüt kabağı, doğal salisilik asit formu daha parlak bir cilt için peeling etkisi yaratır. Akne ve siyah noktaları ortadan kaldırarak cildin daha pürüzsüz görünmesine katkı sağlar. Cildin her an nem dengesini sağlayarak kızarık görünümü azaltır. 

PAYLAŞ