19-25 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 19/06/2023

PAYLAŞ

Haftaya başlarken ev ve aile konuları önemli olacak.

Yeme ve içme konularını abartmamaya çalışın. 21 Haziran’da Güneş‘in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte bir ay boyunca, bu konular daha çok ön plana çıkacak.

  • Kendi burcunuzla birlikte yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta ev ve aile konuları odak noktanız olacak. Gayrimenkul ve arsa gibi yatırım kaynaklarına yönelebilirsiniz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle, 1 ay boyunca bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte yakın çevre, kardeş, eğitim ve seyahat konuları ön planda olacak.

Boğa

Bu haftaya yakın çevre, eğitim, kardeş ve seyahat konularına odaklanarak başlayacaksınız. Yeni bir sözleşme için adım atabilirsiniz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte maddi gelir kaynaklarınızda ön plana çıkacak.

İkizler

Bu haftaya başlarken maddi gelir kaynaklarınız odak noktanız olacak. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte kendinize ve planlarınıza odaklanacaksınız.

Yengeç

Bu haftaya kendinize ve planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte çevrenizden geri planda kalmak ve dinlenmek isteyeceksiniz.

Aslan

Bu haftaya sosyal çevrenizden geri planda kalmak ve dinlenmek isteyerek başlayacaksınız. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte sosyal çevreniz ve katılacağınız organizasyonlar önemli olacak.

Başak

Bu hafta sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Ayrıca kariyerinizden elde ettiğiniz geliriniz önemli olacak. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte kariyeriniz önemli olacak.

Terazi

Bu haftaya kariyerinize ve otorite figürlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte yurtdışı , eğitim , ticari ve hukuki konular ön planda olacak.

Akrep

Bu haftaya uzak yerler, eğitim, seyahat ve hukuki konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte ortaklaşa maddi kaynaklar ve ödemeler önemli olacak.

Yay

Bu haftaya ortaklaşa maddi kaynaklarınıza ve ödemelerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte partneriniz ve ortaklarınız ön planda olacak.

Oğlak

Bu haftaya ikili ilişkiler ve ortaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte çalışma ortamınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınız önemli olacak.

Kova

Bu haftaya çalışma ortamınıza, günlük rutin işlerinize ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte özel hayatınız ve çocuklarınız önemli olacak.

Balık

Bu haftaya özel hayatınıza, çocuklarınıza ve partnerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Güneş’in yengeç burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca, bu konular daha yoğun bir şekilde yaşanacak. Ayrıca ikizler yeni ayının etkileri devam ediyor. Bu süreçte aile ve ev konuları ön planda olacak.

PAYLAŞ