Yazın Her Anında Yanınızda

Writer: NYX Magazine

Date: 20/06/2023

PAYLAŞ

Bu hafif jel serum; içerdiği hyaluronik asit, peptitler, amino asitler ve antioksidanlar sayesinde cildinizin canlı ve parlak görünmesini sağlar. Yaşlanma karşıtı etkisiyle cildinizdeki kırışıklıkları ve çizgileri azaltır, aynı zamanda cildinizi aydınlatır.

Neofound serum, güneş lekelerinin giderilmesine yardımcı olan etkili ve yenilikçi bir yüz serumudur. Bu ürünün, cildinizdeki güneş lekelerini azaltırken aynı zamanda cildinizin sıkılaşmasına destek olan özel bir formülü de bulunmaktadır. Bununla birlikte, güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi korumak için Neofound serumu bu yaz güneş koruyucularla birlikte kullanmanızı önermekteyiz. Bu sayede, cildinizin hem mevcut güneş lekeleriyle mücadele etmesine yardımcı olacak hem de gelecekteki lekeleri önlemeye katkıda bulunan kapsamlı bir koruma sağlamış olacaksınız. Sağlıklı ve ışıl ışıl görünen bir cilt elde etmek istiyorsanız, güneş koruyucu ve Neofound serumun düzenli kullanımını kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız!

Neofound Serum’un Etkin İçerikleri:

Resim 7Niacinamide (B3 Vitamin): Bu güçlü antioksidan; ince çizgi ve kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur, cildi aydınlatır ve daha homojen bir cilt tonu görünümünü destekler.

Resveratrol: Cilt tonunu aydınlatan, ince çizgilerinin ve kırışıklarının görünümünü azaltan bir antioksidan etkiye sahiptir.

Hyaluronik Asit: Yüksek ve düşük molekül ağırlıklı hyaluronik asitler, cildi besler ve cildin nem kaybını engeller. Daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kırışıklıkların görünümünü azaltır. 

Asetil Hekzapeptid: İnce çizgi ve kırışıklıkları hedefleyerek, mimik kırışıklıklarına karşı bakım sağlar, cildin sıkılaşmasını destekler.

 Neofound Serum’un Kullanım Talimatı:

Sabah ve akşam temizlenmiş yüze, boyun ve dekolte bölgesine, parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız.

       Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 3.200₺

                 Neofound Serum şimdi seçkin eczaneler ve web sitesinde satışta!

PAYLAŞ