26 Haziran – 2 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 26/06/2023

PAYLAŞ

Haftaya başlarken, ikili ilişkileriniz yoğun olacak ve sosyalleşeceksiniz. Salı günü Merkür gezegeninin 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ailenizi ve yaşam yerini daha çok düşüneceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu geçiş ile birlikte duygularınıza ve geçmişinize çok takılı kalmamaya çalışın. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün uyumlu açısıyla birlikte istedikleriniz için niyet edebilir ve meditasyon yapabilirsiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu haftaya partnerinize ve ortağınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte aileniz ve yaşam yeriniz önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle gayrimenkul ,ev ve aile konularında istedikleriniz için niyet edebilirsiniz.

Boğa

Bu haftaya başlarken günlük rutin işleriniz, sağlığınız, çalışma ortamınız ve evcil hayvanınız odak noktanız olabilir. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte kardeşleriniz ve yakın çevreniz önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle eğitim, seyahat ve sözleşmeler adına istedikleriniz için niyet edebilirsiniz.

İkizler

Bu haftaya başlarken aşk hayatınız ve çocuklarınız gündemde olacak. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte maddi gelir kaynaklarınız ön plana çıkacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki  uyumlu açısıyla birlikte özellikle maddi gelir kaynaklarınız için niyet edebilirsiniz.

Yengeç

Bu haftaya başlarken aileniz ve yaşam yeriniz gündemde olacak. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte planlarınız ve düşünceleriniz önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki  uyumlu açısıyla birlikte özellikle planlarınız ve kendiniz için niyet edebilirsiniz.

Aslan

Bu haftaya başlarken yakın çevre, seyahat, kardeşler ve eğitiminiz gündemde olabilir. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizden geri planda kalmak ve düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle sağlığınız, yurt dışı ve arka planda kalmış konular için niyet edebilirsiniz.

Başak

Bu haftaya başlarken maddi gelir kaynaklarınız odağınız olacak. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan iletişiminiz yoğunlaşacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle geleceğe dönük planlarınız ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelir konusunda niyet edebilirsiniz.

Terazi

Bu haftaya başlarken kendinize ve planlarınıza odaklanacaksınız. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte kariyeriniz ve anneniz önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle kariyeriniz adına niyet edebilirsiniz.

Akrep

Bu haftaya başlarken çevrenizden izole olmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte yurt dışı, ticari, hukuki ve seyahat konularınız önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün  yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle yurt dışı, hukuki ve ticari konular için niyet edebilirsiniz.

Yay

Bu haftaya başlarken sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza odaklanıyorsunuz. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz için niyet edebilirsiniz.

Oğlak

Bu haftaya başlarken kariyeriniz, anneniz ve otorite figürleriniz gündeminizde olacak. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte partneriniz ve ortaklarınız önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle ikili ilişkileriniz adına niyet edebilirsiniz.

Kova

Bu haftaya başlarken uzak akrabalar, eğitim, seyahat ve yurt dışı konuları gündeminizde olacak. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle çalışma ortamı ve sağlığınız adına niyet edebilirsiniz.

Balık

Bu haftaya başlarken ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. Salı günü Merkür’ün 11 Temmuz tarihine kadar yengeç burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobileriniz önemli olacak. Cumartesi günü Güneş ve Merkür’ün yengeç burcundaki uyumlu açısıyla birlikte özellikle çocuklarınız ve aşk hayatınız adına niyet edebilirsiniz.

PAYLAŞ