3 Temmuz – 9 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 03/07/2023

PAYLAŞ

Haftaya Oğlak burcunda oluşacak olan dolunayın etkisiyle başlıyoruz. Bu dolunaya Merkür ve Jüpiter gezegeni eşlik edecek. Hafta boyunca finansal anlamda şanslı olacaksınız. Duygusal ve zihinsel olarak dengede kalmaya çalışmalısınız. Hayatınızı yapılandırmak ve dengede tutmak istediğiniz konularda sorumluluklar alabilirsiniz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Haftaya kariyer, anne, toplum içerisindeki statü, otorite figürleri, hedefler ve meslek konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü rüyalar, bilinçaltı, korkular ve endişeler zihinsel olarak yorgunluğa sebep olabilir. Bu süreçte kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak dinlendirmelisiniz.

Boğa

Haftaya yurtdışı, eğitim, seyahat, hukuki ve ticari konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan iletişiminizde duygularınızı bastırmayın, ayrıca birlikte alabileceğiniz organizasyonlar için sorumluluklarınız olabilir.

İkizler

Haftaya ortaklaşa maddi kaynaklar ve ödemeler konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü kariyeriniz, anneniz ve otorite figürlerinizle alakalı sorumluluklarınız gündeme gelebilir.

Yengeç

Haftaya ortaklar ve ikili ilişkiler konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü uzak yerler, yurtdışı, ticari işler, hukuki işler ve hayallerinizle alakalı konular ön plana çıkabilir. Bu konularda ekstra sorumluluklarınız olabilir.

Aslan

Haftaya çalışma ortamı, sağlık, evcil hayvan ve günlük rutin iş konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Başak

Haftaya özel hayatınızı, hobilerinizi, partnerinizi ve çocuklarınızı ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü ikili ilişkileriniz ve ortaklarınız ile birlikte ekstra sorumluluklar gündeme gelebilir.

Terazi

Haftaya aile, yaşam yeri, baba ve miras konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü çalışma ortamı, sağlık ve günlük rutin işlerle alakalı koşturmanız olabilir.

Akrep

Haftaya yakın çevre, kardeş, yakın akraba, eğitim ve yakın yerlere seyahat konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü özel hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınız için harekete geçebilirsiniz.

Yay

Haftaya maddi gelir kaynaklarınız ve özdeğer algınızı ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü aile, baba ve ev ile alakalı konulara odaklanabilirsiniz.

Oğlak

Haftaya kendinize, sağlığınıza ve planlarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü yakın çevre, yakın akraba, seyahat ve eğitim konuları ön plana çıkabilir.

Kova

Haftaya bilinçaltı, gizli düşman ve rüya konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu süreçte zihnen ve ruhen dinlenmeniz iyi gelecektir. Perşembe günü maddi gelir kaynaklarınız için yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz.

Balık

Haftaya sosyal çevre, arkadaşlar ve organizasyon konularını ön plana alarak başlıyorsunuz. Bu konularda kararlar alıp neticelere varabilirsiniz. Perşembe günü kendinize ve sağlığınıza gereken önemi vermek isteyeceksiniz.

PAYLAŞ