Nemlendirici Gece Serumu

Writer: NYX Magazine

Date: 06/07/2023

PAYLAŞ

Ödüllü Nutriplenish™ koleksiyonu da dahil olmak üzere 200’den fazla Aveda ürününde bulunan yağ, meyve suyu endüstrisinden geri kazanılan nar çekirdeklerinden preslenerek atıkları daha da azaltıyor ve içerik döngüselliğini destekliyor

Dünyaya önem verme misyonuna sahip yüksek performanslı, vegan saç bakım markası Aveda, blok zinciri izleme girişimini, markanın ödüllü Nutriplenish ™ ailesi dahil olmak üzere birçok Aveda ürününde önemli bir bileşen olan organik nar çekirdeği yağının eklenmesiyle genişletti.

Aveda’nın organik nar çekirdeği yağı, Türkiye’deki meyve kaynağından Aveda’nın üretim tesisine kadar takip edilebiliyor ve dünya çapında satılan Aveda formüllerine dahil ediliyor. Blockchain teknolojisi, tedarik zinciri boyunca kaliteli bileşen tedarik uygulamalarının izlenmesine ve güvence altına alınmasına da yardımcı oluyor. Aveda, nar çekirdeği yağı tedarik zincirindeki şeffaflığı, daha iyi bir yaşama erişim yoluyla kadınları ve kız çocuklarını destekleyen organik kaynak topluluklarına çevresel ve sosyal iyileştirmeler sağlamaya yardımcı olmak için kullanıyor. 

Tedarik Zincirinde Şeffaflık 

Cep telefonları veya bilgisayarlar ve QR kodları, her narın tedarik zinciri boyunca yolculuğunun blok zinciri takibini kullanarak bir kayıt oluşturur. Yolculuk, nar meyvesinin sertifikalı bir organik çiftlikte yetiştirildiği Adana, Türkiye’de başlıyor. Meyve daha sonra narın suyunun çıkarıldığı ve çekirdeklerinin saklandığı yerel bir işleyiciye kadar takip edilebiliyor. Organik nar çekirdeği yağı şu anda dünya çapında 200’den fazla Aveda ürününde bulunuyor ve yolculuğu Aveda müşterileri tarafından aveda.com/pomegranate-blockchain-tracing adresinden takip edilebiliyor.

Kaynak Sağlama Sorumluluğuna Bağlılık

Aveda ilk olarak Ekim 2020’de markanın Madagaskar vanilya tedarik zinciri için blok zinciri takibinin entegrasyonunu duyurdu ve bu ölçekte ticari bir blok zinciri pilotunu başarıyla başlatan ilk güzellik şirketlerinden biri oldu. Sosyal, etik ve çevresel performans ölçütlerinin tedarikçi seçme ve sürdürme sürecine entegre edilmesi, Aveda’nın kaynak bulma yaklaşımının temelini oluşturuyor. Blockchain teknolojisi, ilgili tedarik zincirlerinde izlenebilirlik sağlayarak bu ölçümlerin takibini kolaylaştırmaya yardımcı olur.

Blockchain ve Yeşil Kimya

Aveda, kuruluşundan bu yana kendini Yeşil Kimya uygulamalarına ve ilkelerine adamıştır; marka 40 yılı aşkın süredir doğal kimya, atık azaltma, insan sağlığı ve çevreyi göz önünde bulundurarak yüksek performanslı ürünler tasarlamaya odaklanmıştır. Aveda’nın blok zinciri girişimlerini genişletmesi, daha fazla izlenebilirlik ve şeffaflık sunarak tedarik zinciri boyunca Yeşil Kimya ilkelerini daha da entegre ediyor ve belirli temel bileşenlerin kalitesi ve sürdürülebilirliği hakkında daha fazla fikir veriyor. Ayrıca, Aveda’nın ürünlerinde kullanılan nar çekirdeği yağı, meyve suyu endüstrisinden yeniden kullanılan tohumlardan elde edilerek Yeşil Kimya’nın Atık Önleme ilkesi uygulanmakta ve içerik döngüselliği teşvik edilmektedir.

Yüksek Performanslı Vegan Ürünler

Organik nar çekirdeği yağı, markanın ödüllü nemlendirme koleksiyonu Nutriplenish™ de dahil olmak üzere Aveda’nın 200’den fazla yüksek performanslı vegan ürününde bulunur. Nar çekirdeği yağı saçlar için güçlü besinsel faydalara sahiptir, omega 5 yağ asitleri bakımından zengindir ve donuk, kuru saçları canlandırmaya yardımcı olmak için nemlendirme sağlar. Aveda’nın Nutriplenish™ koleksiyonu hafif ve derin formüllü şampuan, saç kremi ve bakım maskesi, durulanmayan saç kremi, çok kullanımlı saç yağı, günlük nemlendirici bakım, bukle jölesi, şekillendirici köpük ve YENİ nemlendirici gece serumundan oluşur. Nutriplenish™ tüm saç tipleri ve dokuları için besin destekli, silikonsuz nemlendirme sağlar.

Yeni Nutriplenish™ Nemlendirici Gece Serumu, saça anında etki ederek 8 saat süren bir nemlendirme sağlarken, hafif formülüyle saçlarınızı hem yeniliyor hem de şekillendiriyor. Mango yağı, organik hindistan cevizi yağı ve organik nar yağından oluşan besin açısından zengin bir süper gıda kompleksi ile oluşturulan bu formül, saç için görünmez ve güçlü bir besin katmanı oluşturarak kuru, kırılgan saç tellerin gece boyunca nem kazanmasına yardımcı oluyor.  

PAYLAŞ