Brezilya’nın En Sevilen Moda ve Lifestyle Markası Mandarin Oriental, Bodrum’da İlk Pop-Up Mağazasını Açtı!

Writer: NYX Magazine

Date: 06/07/2023

PAYLAŞ

FARM Rio’nun hikayesi, kurucuları Kátia Barros ve Marcello Bastos’un, Rio de Janeiro’nun kalbindeki bir pazarda 1997 yılında renkli giysilerden oluşan bir koleksiyonu tanıttığı zaman başlıyor. Koleksiyon, şehrin canlı yaşam tarzını yansıttığı için büyük bir ilgi görüyor. Kuruluşundan 25 yıl sonra marka, doğanın yaratıcılıkla ve ilhamla şekillendirebileceği bir mutluluk, güzellik ve neşe olduğuna inanan bir grup yaratıcıya dönüşüyor. Bu sayede dünya genelindeki müşteriler, kendi kişisel FARM Rio tarzlarıyla neşeyi ifade edebiliyor.

Mandarin Oriental, Bodrum mağazasının açılışı markanın dünyanın en güzel sahil şeritlerine yapılan bir yolculuğunu simgeleyen “seaside stories” girişiminin bir parçası. Uluslararası ve yerel markaların birleştiği özenle seçilmiş lüks butiklerin sunulduğu özel bir alana sahip olan bu otel, değerli konuklarına keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Mandarin Oriental Bodrum’daki FARM Rio mağazasını ziyaret edenler Rio’yu sadece doğduğu şehir olarak değil, renkli bir kalp olarak kutlayan markanın yaz koleksiyonunu keşfediyor. FARM Rio kıyafetleri, Brezilya modasının benzersiz özünü yansıtıyor, doğal siluetlerden zamansız desenlere tüm parçalar, FARM kültürünün yaşayan hikayeleri ve yaratıcılık, özgür ifade ve rastlantısal buluşmalarına bir çağrı yapıyor. Koleksiyon, uçuş uçuş elbiseler, parlak renklerde takımlar, çiçek açan desenler ve zanaatkar detaylar gibi stilleri içeriyor. Mandarin Oriental, Bodrum’daki FARM Rio mağazası, moda tutkunlarını farklı stilleri keşfetmeye davet ediyor. Mayıs ayından Ekim ayının ortasına kadar açık olacak sezonluk mağaza FARM Rio’nun büyüleyici dünyasında keyifli bir deneyime dalmanızı bekliyor

PAYLAŞ